ג´רי... מחובר על away שוב.... כמה מפתיע!
T the bra1n New member 28/10/02 #2 אלוהים! אני בשוק, אני בהחם! אני ה-מ-ו-מ-ה! מה אני דפוקה? אניעצובה! לג´ריאיןיותרזמןבשביליעכשיו! ג´ריעסוקמדיבשביליעלה!! ותפעמחובעצמכןמה אמרתי!אנילאאסבירלכן!
אלוהים! אני בשוק, אני בהחם! אני ה-מ-ו-מ-ה! מה אני דפוקה? אניעצובה! לג´ריאיןיותרזמןבשביליעכשיו! ג´ריעסוקמדיבשביליעלה!! ותפעמחובעצמכןמה אמרתי!אנילאאסבירלכן!
T the bra1n New member 28/10/02 #4 אנייודעת אבלאניעדייןעצובה למרותשהואהרגאותיעםהקטעשלאחריאיטליהנוסעיםלמילאנו
P p1nky New member 29/10/02 #5 חחחחחחחחחחחחחחחחחח הוא גם אמר שהם נוסעים לאירלנד, דבלין וסליגו. אז אני כזה... רודי, אתה יודע שדאבלין וסליגו הם בתוך אירלנד. אז הוא כזה... כן אני יודע.
חחחחחחחחחחחחחחחחחח הוא גם אמר שהם נוסעים לאירלנד, דבלין וסליגו. אז אני כזה... רודי, אתה יודע שדאבלין וסליגו הם בתוך אירלנד. אז הוא כזה... כן אני יודע.
P p1nky New member 29/10/02 #7 את מנסה להרוג אותי? רוצה לשמוע גירסה מחודשת של הבדיחה הזאת? קיאן לא נמוך, כולם פשוט גבוהים! (© כל הזכויות שמורות לשירי)
את מנסה להרוג אותי? רוצה לשמוע גירסה מחודשת של הבדיחה הזאת? קיאן לא נמוך, כולם פשוט גבוהים! (© כל הזכויות שמורות לשירי)