ג´ של אמא יקרה, את אשה מיוחדת!

ג´ של אמא יקרה, את אשה מיוחדת!

איכשהו הפיכה נראתה לי במקום! ג´ נכון לגיבורה, גדולה (במובן היכולות), גם ___ (תשלימי מה שטוב לך), גזר גמדי לא בא בחשבון, אני לא אוהבת אותו. לא בהרבה גיבובי מילים, את גורמת לי להרגיש טוב. בימים גדושים אלו (אישית לפחות כמו במדינה), את קרן אור מחממת. חוץ מ-ג´ יש לך עוד ילדים? (לא חייבת לענות!), מענין שבחרת בשם הזה. ו... מגע יכול להיות הדבר הכי מנחם והכי שומר. אני את שלי נותנת בקונוטציה הזו ויודעת שיש לזה ערך מוסף ולו כי חסך מביא להבנה וערכיות.

היי אוזן ../images/Emo51.gif

את כולך נשמה. נשמה רגישה. לא רק אוזן. את לב ואהבה את נתינה ונתינה את חיה את המילה הכתובה את מלאה ומיוחדת חוש הומור שחור ונהדר (מתאים לי) ובדרכך המיוחדת את שלמה. נאלמתי אחרי שקראתי את הדברים שלך לגבי הפיגוע. איזה כוחות אדירים יש בך !!! שימרי על עצמך היטב - בשביל עצמך ! השם שבחרתי לי הוא המציאות שלי, אני אמא של ג. ! אני חיה - הוא כבר איננו. או אולי נכון יותר לאמר : באופן שבו אני חיה - הוא כבר אינו חי. אבל הוא חי בי, ובאחיותיו (3) ואפילו באחייניו שלא הכיר (5). אופס, קיבלת תשובה על ילדי. כן יש לי שלוש בנות שתיים נשואות ויש לי מהן 5 נכדים ואחת הקטנה (שגם היא כבר גדולה) - טרם נישאה. תמיד הייתי : אשה = אמא = סבתא (גם בטרם הסבתאות) = חום = אהבה = נתינה = חיבוק = מגע... ולכן כאשר המחשב תיעתע בי וערב אחד לא נתן לי להיכנס בשמי - ורד ע. - מיד עברתי ל´אמא...´ ואת, רוצה קצת לספר ...? המון אהבה ורד ע.

אני? קודם להגיד לך תודה!

לא התכוונתי לסחוט מחמאות, באמת טוב לי לקרוא אותך. אז את אמא של... ושל... ושל... וגם של... וסבתא X 5 - פשוט נפלא. אני הבת של.. אחות של... דודה של... יש לי 7 אחיינים ולפחות 4 מהם גידלתי די הרבה כי כך החיים היו. גרתי עם אחותי והייתי שם כמו אחות גדולה מגדלת. אצל אחי זה היה קצת אחרת אבל, כבר מגיל 11 הייתי המון שם וכל החופשים עוזרת בגידול הבנות. גם כשבגרו גרו אצלי שנה + שתי בנות של אחי כשהמשפחה היתה בשליחות. אחת סיימה צבא ואחת גייסתי וזה מפחיד! עכשיו הבן של אחותי גר במשך השבוע אצלי ובסופי שבוע בבית. ובלשוני אמא של RE´EA שפרושו חבר (אחותי נתנה לו את השם) והוא כלב מיוחד מאד, רק צריך לתת לו עברית בפה והוא בנאדם. כל מי שפוגש בו אומר שיש לו עיניים מדברות. כבר שמונה שנים אנחנו ביחד, מאז היה בן שלושה שבועות ואמא שלו נפטרה בגלל הרעלה ואבא שלו - נו טוב אני יודעת מי הוא אבל ראית גבר אחראי?... אני יכולה לדבר עליו שעות וימים... כרונולוגית אני בדרך לארבעים, מרגישה כמו 90, עם נפש ותחושות של 12! אישה ילדה שמחפשת אהבה טהורה ויציבות אבל משום מה חיי לא הולכים כמו שאני מאמינה שאפשר היה. זהו, כבר המון לפעם אחת, ליל מנוחה יקרה וחלומות טובים.

אוזן, חכי לי

המחשב מתעלל בי. כבר פעמיים כתבתי לך ובכל פעם - נמחק. לא יודעת למה. רוצה לכתוב לך, אבל כרגע נכנסו שני נכדים חמודים וזה אומר שאין לי יותר זמן. אז אחזור הכי מהר שאוכל, ובכלל מי דיבר על סחטנות וסחיטות ? הכל מגיע לך !

היי אוזן יקרה - חזרתי

אוי, איזה הפוגה נהדרת זו כאשר הם מגיעים. כל כך הרבה דיגדוגים וצחוקים, עיניים שמחות וידיים מלטפות. הם ממש מושחים אותי בשמן השמחה. ולא שוכחת, חלילה אפילו לרגע קט. חושבת איזה דוד הפסידו, איזה סבא יכול היה להיות אבל שמחה איתם. באמת מאד שמחה. ועכשיו חוזרת אליך. אז ככה, קודם כל רציתי להציע לך לשנות את שמך. נשמה רגישה הרבה יותר מתאים לך. מגיעה לך כל האהבה והאושר שבעולם. ואני יודעת שזה יגיע כי מגיע לך ! נכון שהכרות וירטואלית היא הכרות חסרה מאחר ואין מגע אישי, ללא מחיצות, אולם יש משהו בהכרות וירטואלית שאולי מאפשר חשיפה, ואולי מן הקריאה בין השורות אפשר עוד יותר טוב להכיר את האדם שמולך. ואני מרגישה שהכרתי אותך, שקראתי אותך - נכון, קשת הגילים עליה את מדברת משתקפת היטב מכל משפט שלך, ואני פשוט נהנית ממך. אז שיהיה רק טוב ושנתעורר מחר בבוקר ליום בלי שותפים חדשים לשכול ולאובדן

אורי_ח

New member
מקנא בך על הנכדים, אימא של ג´

וחוץ מזה אוהב ומעריך את דרך כתיבתך, כאן, וכבר מזמן. אורי

אורי יקר

אל תקנא, אנא ממך. שמח במה שיש, כי את החסר אי אפשר למלא. (זאת כולנו כאן יודעים.) וחוץ מזה - הדברים שכתבת הם הדדיים. אוהבת לקרוא אותך. ורד ע.

למעלה