גאגיה סינכרוני דיגטיל - עובי טחינה לאחר פירוק מטחנה
ביקשתי מאשתי היקרה להקפיד שיש מספיק מים במיכל כשהיא מכינה מספר גדול של כוסות,
והכשרונית מילאה מים במיכל הפולים במקום במיכל המים...
היא לא הבינה למה כל המים נוזלים על השיש
לתומי חשבתי שמספיק לייבש את המטחנה כמה ימים, אך לאחר שהיא סרבה למשוך פולים, פירקתי את הסכינים וגיליתי גושי קפה טחון רטוב ודחוס שחסמו את הכל.
עכשיו היא עובדת כמו שצריך, הבעיה היא שבתהליך הפירוק פותחים את בורר עובי הטחינה עד הסוף ועכשיו אני לא יכול לדעת כמה בדיוק הוא אמור להסתובב חזרה.
אני יודע שיש סימונים, אבל לכיוון הפתיחה הבורר מסתובב חופשי, בלי סוף, ולכיוון הסגירה מן הסתם הוא נעצר בשלב כלשהו.
יש דרך לדעת מה העובי כרגע?
תודה ומצטער על החפירה
ביקשתי מאשתי היקרה להקפיד שיש מספיק מים במיכל כשהיא מכינה מספר גדול של כוסות,
והכשרונית מילאה מים במיכל הפולים במקום במיכל המים...
היא לא הבינה למה כל המים נוזלים על השיש
![](http://timg.co.il/f/Emo3.gif)
לתומי חשבתי שמספיק לייבש את המטחנה כמה ימים, אך לאחר שהיא סרבה למשוך פולים, פירקתי את הסכינים וגיליתי גושי קפה טחון רטוב ודחוס שחסמו את הכל.
עכשיו היא עובדת כמו שצריך, הבעיה היא שבתהליך הפירוק פותחים את בורר עובי הטחינה עד הסוף ועכשיו אני לא יכול לדעת כמה בדיוק הוא אמור להסתובב חזרה.
אני יודע שיש סימונים, אבל לכיוון הפתיחה הבורר מסתובב חופשי, בלי סוף, ולכיוון הסגירה מן הסתם הוא נעצר בשלב כלשהו.
יש דרך לדעת מה העובי כרגע?
תודה ומצטער על החפירה