גאדג'ט. למי יש מילה חלופית?

גנגי

New member
זה ירוק?

כי אם כן, אז דשא נראית לי פנויה.. (נמאס, נמאס, יא גנגי, כמה אפשר...! מצד שני, אלה עם השאלות שלהם, זה לא נמאס? מצד שלישי, כמה צדדים יש לזה?) ~מי פנוי באלנבי?~

מ י י ק ה

New member
אוף../images/Emo4.gif

בזבזת לי את המילה שאמרתי לגנגי שיש לי לאמוטיקונים: חושחשאלאך

sailor

New member
גבריזר יתאים יותר

גאג'טס הם צעצועי גברים, לא?

נראה לי שהמינוח המקצועי 'רכיבים'

וזה גם נראה מתאים מפני שאינם בפני עצמם אלא חלק מהמחשב (רוכבים עליו, מתרכבים אליו)

אוֹחַ

New member
מישהו צריך להחליט, לא?

וזה מזכיר לי משהו שסיפר פעם עתונאי שהיה עד לתהליך הסופי של בחירת מלכת היופי - יושבים חברי הוועדה ומתווכחים: מס' 2 לא מתאימה - שני הורים ילידי הארץ ועוד מהמרכז. מס' 7 יכולה להתאים, אבל למס' 8 יש אמא תימניה שמקזזת את העיירת פיתוח של מס' 4... ואז נשארנו עם מס' 13 שיחשבו שפסלנו אותה כי היא אחיינית של הנהג של השר. חבל שמס' 15 לא עלתה בגיל קצת יותר מבוגר. אפילו מבטא כבר אין לה... ורק טדי קולט ישן. פתאום הוא התעורר, דפק על השולחן ואמר: מס' 8! זאת זכתה! וכך היה... אז התעוררתי. 'שמונצע'. אני הייתי מצניע מילה זו, והולך להצטנע יחד איתה בפורום-יידיש. באמת! דברי עברית, Nutmeg! חושחש בהחלט חש לי טוב, אולם, לצערי, מילה זו תיפסל כי היא בזבזה מילה אחרת... 'שעצוע', אם הבנתי נכון, הוא הלחמה של 'שעשוע' ו'צעצוע' - נחמד, אבל אין במונח זה ביטוי לצד השימושי של הגאדג'ט (אל תגידו: אין צד כזה!). 'גבריזר'? כלום חושב הנך שנשים אינן עושות שימוש בגאדג'טס? יש היום
גאדג'ט לכל תכלית. רכיבים היא מילה כללית מידיי. כמו"כ, גאדג'טס לא בהכרח מתחברים למחשב. אשפה? זבל??? נראה אותך זורקת לבעלך את הפאם. והבחירה: שעצוע! זה זכה! אולם במשמעות קצת שונה: שעשוע-שעצוב-צעצוע. כי זה בכ"ז קצת עצוב כל ההתפלסטקות הזאת. להת' בינתיים. עוד ניפגש, כש'ירח על כידון הברוש', ונתפלל לאל שלעולם לא תיעקר מאיתנו תוגת שעצועיו הקטנים...

אוח, בענין השמושיות:

שעצוע = צעצוע לשעה לא שווה שתי אימהות תימניות ואבא סת"ם? BTW אתה יכול לקרוא לגנגי? ראית שיש לכם יחסים.

אוֹחַ

New member
לאף אחד אין יחסים עם גנגי! בל יקרב

איש אליה, פן תאכלנו האש.

למעלה