גאדדדדדדדדדדדדדד יפפההה שליי

5cihh

New member
גאדדדדדדדדדדדדדד יפפההה שליי

אממאאאאא איסהה יללדד מושלםם

5cihh

New member
דאגגגוש

חחח איזה נוששיי די הוא לא השתנה בגרוש.

5cihh

New member
טום

איסה מאממיייי אוף איזה מתוקים הםם היוו (ונשארו)

5cihh

New member
דני

יאא הנה אחותוווו...חחחחח איך הוא נראהה

סתיוית

New member
דני וגיימייייי

חמודידידידידידידידידים! דאגי
$%@#$$%@#Q%@$%@#%#@# טוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם &^$%#U^%#&%$@Q$@#@^%

SurfeR Babe

New member
או גאד או גאד או גאד או גאדדדדדדדדד

אני פשוט לא מאמינההההההההההה לפני כמה שנים באתי לאנגליה עם המשפחה שלי כי בן דוד של אמא שלי התחתן. היינו בלונדון שבוע ואז אח שלי ואבא שלי חזרו ונשארנו אמא שלי, אחותי ואני. קיצר בזמן שהיינו בלונדון אבא שלי לקח את אח שלי לאן שהוא ואמא שלי אחותי ואני הלכנו למחזמר אוליבר והיינו ממש ממש מקדימה אף פעם לא חשבתי על כמה הילד הזה היה דומה לטום אבל עכשיו אני יודעת שזה הואאאאאא או גאד האו קוווול.... דרך אגב הייתי באילת שבוע ומפוצץ שם בריטים ואמריקאים וזה הדבר הכי קורע בעולם... חוץ מזה כשחזרתי גיליתי שחברה של אמא שלי שלחה לי את הדיסק של מקפליי ושמתי אותו על ריפיט כל הלילה... ואפילו שזה לא מעניין אותכם הייתי חייבת...

blink me1

New member
בולשיט....

לא מפוצץ בשיט! חיפשנו אמריקאים כמו מטורפוווות.....ראינו אולי 4 5.....והם קופים

DesertRose7

New member
חחח...

גם לי זה קרה.. הם פשוט באים אלי לבד!! הייתי באילת שנה שעברה או משה ו כזה.. וסתם פתאום נתקלנו באחד אמריקאי.. איזה חמוד הוא היהההההההה... ויש לי שני חניכים אמריקאים..והיום עברו לידי שני אנשים אמריקאים ברחוב..וזה גבעת שמואל עוד.. (היה להם מבטא!) וכשהיינו בסופרלנד עברו לידי קבוצה והם היו מאמריקה או משהו כזה.. ואנשים אחרים לא קלטו את זה... אני פשוט מגנט לאמריקאים!! חחחח... (אשליות..)

SurfeR Babe

New member
דווקא כשאני הייתי היה מפוצץץץץ

אני הולכת בטיילת אני רואה שיחה, וקבלו - קבוצת בנים עומדת באיזה דוכן ברד, ושתי בנות עוברות. הבן - או. מיי. גאד. הבת - אומייגאד. הבן - אומייגאד. הבת - אומייגאד. הבן - אומייגאד. הבת - סטופ סיינג דאט!!! ואחרי שיחה מאוד מעניינת (Sooo NOT) הבנות הולכת ונותנות לנו סופסוף לעבור... כן כן החיים טובים כשיש משהו לצחוק עליו כל שאר החופשה, וכן, זה מצחיק, אתם לא הייתן שם זה היה כ"ך טוב... והיו עוד רבים וטובים אבל זה היה ראוי לציון...

blink me1

New member
מה? אז אני מוחה!!!!

הצפוניות באות לאילת ומוצאות אמריקאים....בעוד שהאילתיות מתייבשות דאמאט.! מתה על אמריקאים....וכל מה ראיתי עכשיו זה אמריקאים ג'ינג'ים קופים... והם לא התחילו איתי בכלל..//=

SurfeR Babe

New member
הלוואי...

אני די קטנה בשביל כל מי שבא... חוץ מזה ראיתי מלא מפחידים כאלו שבאו מהישראל סקאוטס... ובכל מקרה הם היו די קופים... הבריטים היו ממש חמודים אבל זה רק כי היה להם פרצוף של בריטים כי גם הם די נראו כמו קופים אבודים בג'ונגל... אפילו שההורים שלי לקחו אותי מלא פעמים לשם, הלכתי עם חברה שלי למצפה ובתור לאושינריום אני והיא דיברנו ואיזה אחד די זקן שנראה לי שהוא עבר לארצות הברית כי יש לו ילדים אמריקאים שאל אותנו אם חייתי זה טוב או רע... חההה ובקשר לאוליבר - אמא שלי לא ממש האמינה שזכרתי את זה אבל לי לא היה ממש אכפת כי די הייתי בעננים... בכל מקרה הייתי מעדיפה לראות את טום בלייב היום מאשר לפני לא יודעת כמה שנים...

למעלה