גאד, אנשים!!!!!!!!!!!!

בואר

New member
גאד, אנשים!!!!!!!!!!!!../images/Emo187.gif../images/Emo182.gif

זוכרים את בץ, הכלב שלי שברח? בכל מקרה, מצאנו אותו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וואו!!!!!!!!!!!! אבא שלי נסע לים וראה שם מישהי מטיילת איתו! והיא לא כל כך האמינה לו, אבל אנחנו, ברוב חוכמתינו, שמנו לו שבב בעורף, כך שאם לא מאמינים, אפשר ללכת לוטרינר ולבדוק! וואו!!!!!!!! אני מאושרת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בץ שלי נמצא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ווהו!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 

בואר

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo187.gif../images/Emo182.gif

וואו. אתם פורום נורא נחמד
 

ג ו א ט ה

New member
חביב פלוס! ../images/Emo13.gif

אבל.. שבב באוזן?..
ממ.. אווצ'?.. אהבתי ת'שם.. בץ! אלוף ביותר... אם תהייה לך כלבה תקראי לה עוזה... בכל מקרה תתחדשי מחדש על הכלבלב....
 

בואר

New member
הסבר../images/Emo187.gif../images/Emo182.gif

שבב בעורף-זה אומר שהוטרינר הזריק לו לעורף שבב מיניאטורי (אל אגה, זה לא כואב יותר מזריקה קטנה) שאם הכלב נאבד, הולכים לוטרינר והוא מעביר מין מכשיר סריקה שבודק אם יש לו שבב. אם יש לו, הפרטים של הבעלים מופיעים במכשיר, ואז רואים למי הכלב שייך... קראנו לו בץ כי לאח שלי קוראים נמרוד, וכולם קוראים לו נולי... אז בץ ונולי, מסתדר נהדר!
 
מזל טוףףף!!!!!../images/Emo24.gif../images/Emo105.gif

אבל............ שבב בעורף?! מזה? אמאלההההה o_O
 

בואר

New member
הסבר...../images/Emo187.gif

שבב בעורף-זה אומר שהוטרינר הזריק לו לעורף שבב מיניאטורי (אל אגה, זה לא כואב יותר מזריקה קטנה) שאם הכלב נאבד, הולכים לוטרינר והוא מעביר מין מכשיר סריקה שבודק אם יש לו שבב. אם יש לו, הפרטים של הבעלים מופיעים במכשיר, ואז רואים למי הכלב שייך... אה, ותודה לכולם!!
 
חחח אה ../images/Emo3.gif../images/Emo105.gif

עדיין... נשמע די קריפי... כמו מהסרט הזה... נפלאות התבונה! סרט מפחיד 0_____0 ששמו לו שבב על הידדד.... אני צרחתי בקטע הזה!! כואב
 

בואר

New member
נאא../images/Emo187.gif../images/Emo182.gif

זה כמו זריקה קטנה לא מכאיב אם זה היה מכאיב, לא היינו עושים את זה...
 
למעלה