גאד... על מה אנשים יוצרים פורומים..

ScrewDriver

New member
גאד... על מה אנשים יוצרים פורומים..

מצטער, לא יכולתי להתאפק, אבל כשראיתי את ההודעה בלינק הראשי, נכנסתי וחוץ מההודעה עצמה שהיתה לגיטימית, ראיתי שהיא נמצאת בפורום חדש - "מלחמת המינים?"... כאילו, ווט דה פאק? חסרים פורומים פה, שכל אחד שקצת משעמם לו ורוצה להיות מנהל, ישר פותח פורום חדש? כל שבוע נפתחים עוד כמה, ומה שפעם היתה קהילת גולשים חמה, הפך עכשיו למטרופולין עמוס ושאי אפשר למצוא את הידיים ואת הרגליים מרוב פורומים, שרובם, דרך אגב, גלגולים וחיקויים של פורומים אחרים. אני לא מבין איך ההנהלה של תפוז מאשרת כל כך הרבה! אני בטוח שכולם יתנפלו כאן עלי ויגידו לי, לא אוהב את המקום אז אל תהיה פה, אבל כמו שאמרתי, מה שבאמת מפריע זו האינפלציה האדירה הזו בפורומים מיותרים, שכולם מדברים על אותו הנושא בתכלס, שרק מבלבלים וגורמים לאנשים להכיר רק מספר מצומצם מאוד של אנשים אחרים מאותו הפורום הקבוע שלהם, ובסוף הפורום הוא סתם עוד איזה hangout של אנשים קבועים. לדעתי את כל מה שמוצאים בפורום פה, אפשר למצוא בבינו לבינה, אהבה ורומנטיקה, מה גברים רוצים, מה נשים רוצות, בליינד דייט, סינגלס קלאב, סטוצים, עשרים פלוס, שלושים פלוס, על כוס קפה, סיפורים מהחיים והאינטרנט, סקס לנוער, סקס והעיר הגדולה... שיו... פיספסתי כמה?... כשספרתי עכשיו את כל אלו לא היה לי מושג שאגיע לכ"כ הרבה. שדרך אגב, גם חצי מכל אלו די מיותרים. אין סיבה מיוחדת שבחרתי דווקא בפורום הזה להביע את הדעה שלי על הריבוי המיותר הזה, כנראה שזה היה הקש ששבר את גב הגמל. (הבהרה: אין לי דבר אישי נגד אף אחד מכאן, הביקורת היא רק על התופעה).

מיטללל

New member
אז תכתוב

את ההודעה הזו בפורום משוב ותתלונן על התופעה אצל ההנהלה. בהצלחה!

ScrewDriver

New member
יש לי הרגשה...

שה"בהצלחה" לא ממש היה ברצינות...
אבל זה בסדר... נראה לי שאני באמת אעשה את מה שאמרת בזמן הקרוב. לא שהם ישימו עלי משהו, כי אני קול קורא במדבר, אבל להביע דעה זה גם משהו. תודה על ההתייחסות ויום נעים.

NBGirl

New member
יום נעים ../images/Emo140.gif נצל"ש

זוכרים היום את הפגישת צ'אט ?

מלשב 669

New member
שמע

בכל פורום יש שוני קטן, וכל פורום הוא מיוחד בעל אופי שונה. אני לא יודע איך זה בפורומים האחרים, אבל פה הפורום ממש טוב. הוא משלב כמה דברים מכמה פורומים, ולא רציני ומדכא כמו אחרים. זה לא שלמישהו בא להיות סתם מנהל, כי המנהלים פה כבר היו מנהלים לפני זה. הם פשוט חשבו להקים פורום שווה(רעיון ענק). חוץ מזה הניהול פה איכותי, לא כמו פורומים אחרים. המנהלת פה ידועה באיכיות שלה, ומנהלת את הפורום ביד רמה.

אגוזי17

New member
../images/Emo4.gif

יכול להיות שאתה צודק. ישנו אחוז קטן של נושאים שמתאימים לפורומים אחרים, אבל הרוב דן בנושאים אחרים לחלוטין. אבל אתה מפספס את המטרה של הפורום הזה..

sattla

New member
אני לא קראתי עד הסוף

אבל אם כבר אתה מנסה להכפיש פורום אז תכפיש פורום שבאמת אין לו מטרה יש כאן מערכת של מעל 909 פורומים אני בטוח שיש אחד או שניים שבאמת לא מוצדקים... אז אתה בא דווקא לפורום שהוא פעיל (יחסית
) אז לך לחפש לך פורומים שבאמת אין בהם צורך, או שלך לפורום משוב (168 לדעתי) ותתלונן שהפורום מעמיס על המערכת שלהם או משהו בטענה שבמקומו היה יכול להיות פורום לניקוי חול מגרגרים או משו...

HyPeR SoNiC

New member
אוף אין לי כוח להגיב על זה בכלל

די כבר! כל שני וחמישי מישהו בא ואומר שהפורום הזה מיותר ומפגר ולא יודע מה....... כאילו שזה מעניין אותנו בכלל!!! אני רואה בפורום דווקא אחלה מקום, ויש לו אחלה נושא והוא בכלל לא מיותר לדעתי..... מיותר בעיניך? מפגר בעיניך? אל תגיב! ואל תזיין לנו את השכל על זה שאתה חושב שהפורום מיותר...... כי אנחנו חושבים אחרת!!! ומה איכפת לך שיש ריבוי פורומים? השרת של תפוז נמצא אצלך בבית? זה מכביד לך על המחשב? זה פוגע באיכות שלך בתור בן אדם? זה צורב לך כשאתה משתין? לא! אם כבר, אז מי שזה אמור להפריע לו וזה אמור להכביד עליו הם מנהלי האתר תפוז והשרת שמחזיק את הפורום, כי הם מקבלים יותר חומר לטפל בו ויש יותר עומס של מידע..... אבל אם יש התרבות של פורומים אז כנראה שזה לא מפריע להם! אז למה שזה יפריע למישהו אחר??? זה כמו בפורום אחר שאני פעיל בו.... פורום מוסיקה אלקטרונית (לא בתפוז)... כל פעם בא מישהו אחר לשם, ואומר לקהילה של כמעט 30,000 איש שטראנס זו מוסיקה מסריחה!!! יופי!! חכם גדול!!!

למעלה