גאד.

oRockGirLr

New member
גאד. ../images/Emo105.gif

אני כל כך אוהבת ומעריכה את ההורים שלי :) פשוט הבנתי שיש לי את ההורים הכי מדהימים בעולם. [הורים וילדים, אל תכעסו
] פשוט מרגע לרגע אני יותר מעריכה אותם ויותר אוהבת אותם. מקרה אחד שאני זוכרת שגרם לי להגיד תודה :) היה כשיצאתי עם חברה וקבענו שאמא שלה מסיעה, אמא שלה חשבה שהיא צריכה להסיע למקום אחד ואנחנו אמרנו לה מקום אחר שזה מרחק של אולי 5 קילומטר. אמא שלה התחילה לצעוק ולעשות בלאגן, אבל כמובן בסוף התייאשה ולקחה אותנו, בדרך היא אספה גם עוד חברה, למרות שזה לא היה ממש בדרך :) היה צריך לעשות סיבוב. היא התחילה לנג'ס ולהעיר לבת שלה "למה ההורים שלה לא יכולים לקחת אותה?" "כמה מכוניות יש להם?? הא?" וכשהגענו לבית של החברה, להורים שלה יש 2 מכוניות אז האמא שהסיעה אומרת "הנה הנה, יש להם שתי מכוניות! מה הבעיה?" להשתגע, וכמה שאמא יכולה להיות ביקורתית לגבי הבת שלה! זה מחריד. כמה שבועות לפני היום הולדת, כמובן, איך לא, עלתה השאלה "מה את רוצה ליום הולדת?" אני דיברתי על דבר שאני רוצה כבר במשך שנתיים כמעט, זה משהו לסקסופון, וציוד לסקסופון עולה הרבה כסף בדרך כלל. אמא הסכימה אחרי כמה נסיונות לשכנע. =] בסוף המורה שלי הוריד לי את הרצון בכלל להמשיך לנגן בסקסופון :\ כי הוא הרי כל הזמן מנסה להוריד לי את המוטיבציה :\ אז ויתרתי על זה. הלכנו לחנות האהובה עליי, "כלי זמר" ביקשתי גיטרה, לא דרשתי יותר מדי, אבל ברגע שהמוכר שאל איזו גיטרה .. ישר אמא קפצה ואמרה "איזה אתה ממליץ?" וכשהוא שאל מה הגבול במחיר היא אמרה שמה שהכי טוב, היא תקח, אז ביקשתי ממנה לא להגזים עם זה =] ובסוף יצאנו עם קניה של 1000 שקל. הורים של חברות שלי שאני מכירה, אני יודעת שהיו אומרים "משהו טוב וזול... שלא יהיה יקר מדי" אבל אמא שלי דואגת לי שיהיה לי את הדברים הכי טובים :) למרות שהיא לא מליונרית [ממש לא, אני מודעת להכנסות של הוריי
] והכי חשוב, שאהיה מרוצה. מקרה שלישי. קבעו לי תור לבדיקה במעבדת שינה. היה אסור לי לישון בלילה שלפני, אמא הייתה יותר לחוצה ממני אם אצליח להשאר ערה, וחצי מהלילה נשארה איתי שלא ארדם חח אחר כך בבדיקה הכל היה בסדר, עד שבסוף הבדיקה היה לי התקף והיא מאוד נבהלה, הטכנאית ביקשה להפנות אותי למיון, כששכבתי במיון, הייתי אמורה להשפך ולישון מעייפות, אבל הבטן כל כך כאבה לי מלחץ, אמא שלי הייתה כל כך מבוהלת, כל כך לחוצה .. שזה הבהיל אותי וגרם לי לדאוג
אז ניסיתי להרגיע אותה בזמן שאני בעצמי חושבת על הדברים הכי נוראיים שזה יכול להיות.בסוף הגיעו התוצאות.. והיא עדיין לחוצה מזה O: למרות שאני בטיפול ורוב הסיכויים שזה עובר. =] היא כל כך דואגת לי שזה מדהים :) ומכל דבר קטן היא מודאגת, זה גם קצת חיסרון, אבל זה כיף לדעת שמישהו דואג שהכל יהיה בסדר איתך. [אגב, לא לשאול יותר מדי שאלות על השהות בבית חולים. אמא ביקשה שלא אדבר על זה יותר מדי :)] תודה אמא, אני אוהבת אותך!!!

גם אמא שלי מאוד דואגת לי מאוד

אני ואמא שלי נהינו חברות ממש טובות אתמול בערב ישבנו ושרנו ולפני יומים או שלוש ראינו סרט ביחד וחודש שעבר אני לא יכולתי להיות שניה בבית מתי שהיא איתה בבית ועכשיו אנחנו רוב היום ביחד זה כזה כיף!!!!!!
I LOVE YOU
הכול בישבילך מאמי

s h i r k u s h

New member
אחלה הורים ../images/Emo9.gif

ככה צריכים להיות ההורים: לדאוג וכו' אבל חשוב שידעו מתי צריך להפסיק לדאוג כל הזמן ומתי לתת לילד לקפוץ מעל החבל לבדו.

faith2

New member
:"-]

ירבו וירבו הורים כאלה!!!!!! שמחה בשבילך מאמי
!

למרות שעברו חודשיים

כיף לך!...זה הגיל שההורים הכי משקיעים בך לדעתי...אצל כולם זה ככה שמגיעים לגיל 15-16 זה משתנה תהני מכל רגע!

ושכחתי שזה לרוב ככה אצל בנות

כי כשאנ אהייתי בגיל הזה וכל החברים שלי ההורים שלנו השקיעו בנות פחות מאשר באחיות הקטנות שלנו שעכשיו בגיל 12-14..אני לא בא להגיד שפחות משקיעים בבנים....אבל לדעתי ההורים משקיעים יותר בבנות כדי שלא יהרסו להם פתאום ויהפכו לשרמוטות(סליחה על הביטוי), ופרחות

למעלה