גאה בכם

גאה בכם

בוקר טוב ושבת שלום לכולם אני קוראת את הפורום שלכם כבר כמה ימים ואין לכם מושג איך אני גאה בכםואוהבת כל אחד מכם.אני אבדתי את שני הוריי מהמחלה הארורה הזו.לפני שבועיים הכרתי איש מקסים והאבה התחילה לפרוח והייתי הכי מאושרת בעולם על שמצאתי אותו.ואז לפני כמה ימים הוא סיפר לי שיש לו סרטן בירך וצריך לעבור ניתוח עוד שבוע,קשה לי עם זה אבל אני רוצה להיות לצידומאמינה שיהיה בסדר והוא יתגבר.אבל הוא מנסה ליאש אותי הוא נכנס למרה שחורה והחליט שאני לא צריכה בחור חולהוכאלה.הייתי חייבת לשתף אתכם ולהוציא את מה שמעיק עליי .הלוואי ואלוהים ישלח החלמה לכל אחד ואחת פה.

תשמעי..

הוא הולך לעבור תקופה לא פשוטה עכשיו, ויכול להיות שהוא מרגיש לא נוח על זה שהוא "גורר" אותך לעבור את זה. לא אמרת אם הוא יודע על ההיסטוריה של ההורים שלך, אבל אם כן, זה מסביר למה הוא מנסה להרחיק אותך ממנו. זה בטח לא פשוט שוב לעבור את החוויה הזו מהצד ואת בעצם צריכה לעשות את ההחלטה עכשיו אם את מסוגלת לזה שוב, וככה הוא מנסה לעזור לך להחליט. זה לא פשוט להיות חולה, ולא פשוט להיות לצידו של חולה. לפעמים להיות האדם המלווה אפילו יותר קשה. אני חושבת שהבחור הוא בר מזל שאת לצידו ואני מאחלת לו החלמה שלמה ומהירה, ולך את כל הכוחות הנדרשים לך כדי להיות שם לצידו ולהיות שם גם בשביל עצמך. גלי

תודה ציפור

אני באמת לא יודעת מה להחליט,מקווה שוא ירגע מעט מההלם של הבשורה המרה ושיתן לי להיות לצידו.הרבה שנים לא אהבתי ככה ורע לי עם זה.שבוע טוב שיהיה לך והמון בריאות לכולנו אמן.

למעלה