גאווה לישוב!!

בובי30

New member
גאווה לישוב!!

אתמול הם עברו את המבחן!! חבורה מוצלחת ומוכשרת של נערים בני 14-15. אתמול הם הפכו לגברים. באישון לילה בגן הציבורי - מצויידים בליטרים רבים של בירות ואלכוהול, הם שתו, השתכרו ועכשיו הם גברים. אז הורים יקרים, אם הילד שלכם בן 14 או 15, והוא קם בצהריים עם ריח של אלכוהול מהפה. אתם יכולים להיות גאים בו. אתמול באמצע הלילה הוא הפך לגבר שבגברים בגינה הציבורית. כמה חבל שישינתם כשזה קרה.

איש חסיד היה או בעצם יחי גאוות הצביעות הבוגרת

מעניין איפה אתה בובי 30 שתית את הבירה הראשונה שלך והפכת לגבר שבגברים . אם אולי אצלך זה כנראה היה אחרת והרבה יותר רציני ואת הבירה הראשונה שלך שתית הרבה יותר ברצינות ובצורה מכובדת אז אני מתנצל מראש.... כדי ללמד את הצעירים הפוחזים וקלי הדעת חשוב שתתרום מנסיונך הבוגר ותספר להם איך אתה בנסיבות מאד מכובדות שתית את הראשונה שלך ועברת את מבחן הגבריות.אנא תרום להם מנסיונך הבוגר וספר להם בובי איך ואיפה מנסיונך הרב צריך לשתות את הבירה הראשונה....

ניר ש2

New member
מפחיד אותי שאתה לא מתחזה

תגיד גבר גבר אתה שפוי??? בן אדם כואב לו ומפריע לו שילדים , או נערים תקרא לזה איך שאתה רוצה השתכרו ושתו בגן הציבורי בזמן שאף אחד לא ידע וכנראה גם לא היה ממש איכפת וחס ושלום אם היה קורה משהו ,רק אז התגטבה הייתה שונה?

ניר ש2

New member
כבר לא בטוח

וואלה אני לוקח חזרה את דברי, אולי הציניות שם לא באה ממקום שחשבתי. התנצלות למתחזה

למעלה