גאווה על מי שאנחנו

גאווה על מי שאנחנו ../images/Emo69.gif

אתמול הייתי גאה בעצמי בגלל שלושה דברים: 1. פירגנתי לעצמי בפלאפון חדש סוף סוף ובטבעת יפייפיה
. בד"כ אני קונה לכל העולם מתנות ורק לעצמי לא קונה דבר. 2. אמרתי את דעתי לבחור שיצאתי איתו לדייט ופתאום הוא מחרטט לי על זה שהוא עדיין לא מוכן לקשר וכו' שזה די ברור שזה סתם תירוץ. הוא אמר לי "זאת לא את זה אני" וכו' אז אמרתי לו שיוותר על הקליאשאות המפגרות האלה ושיהיה פשוט אמיתי וגם הוספתי שהוא המפסיד פה ולא אני. הייתי גאה בעצמי כשכתבתי לו את זה במסנג'ר. 3. ובמסגרת רוח הקרב ששרתה עליי משום מה אתמול בערב- היה לי ויכוח עם הגיס שלי שהתעורר לתחייה פתאום והחליט <כנראה בעקבות שטיפת מוח של אחותי> שאולי הבחירה שלי לא נכונה. אני יודעת שהמטרה שלו הייתה טובתי ושהוא ואחותי עושים את זה מאהבה אבל הם הגזימו לחלוטין. כשהם היו בארץ אחותי טירטרה לי בראש כל הזמן על זה ולא עזר כמה שאמרתי לה שאני בוחרת מה ללמוד ואלה החיים שלי ולא שלה ושתרד ממני ועכשיו פתאום הוא התעורר לתחייה. אז הבהרתי לו שאם זה יימשך ככה אני פשוט לא אשתף אותם בכלום בקשר לחיים שלי כי הם גורמים לי הרגשת נאחס עכשיו לקראת תחילת הלימודים כי מרגישה שלא תומכים בי בכלל. הוא די היה בשוק שהגבתי ככה, שאמרתי לו בשיא האסרטיביות את זה. בואו נתמקד קצת בדברים חיוביים- במה אתם גאים על עצמכם ומדוע

רומיקה

New member
שאלה קשה עבורי

לפחות בתקופה הזו כי המצב הנפשי שלי לא מרקיע שחקים אבל אנסה לענות בכל זאת...
גאה בי על כך שהגשמתי חלום ילדות לא מזמן ועדיין מגשימה אותו...
גאה בי כי יש לי עקרונות ואני לא שוברת אותם!!! חושבת שזהו... כמו שאמרתי אין הרבה...

בטוחה שיש הרבה...

נראה לי שאת כמוני, מתמקדת בשלילי שבך ולא בחיובי. בעבר עודדו אותי פה בפורום לנסות על כל דבר שלילי שאומרת/חושבת לחשוב על משהו חיובי שקשור אליי וזה ממש עזר לי. נסי לעשות זאת גם- המלצה אישית שלי.

אופ 1

New member
אהבתי את השאלה ואני אאמץ אותה אליי

לפעם בשבוע שאני אענה עלייה. זה מעודד ביטחון עצמי. אני גאה בעצמי ש........ *ירדתי שישה קילו. *אני עושה הליכה כול יום. *אני מתאמנת בסטודיו 4 פעמים בשבוע. עד שבוע הבא אני מקווה לרשום עוד. יום טוב לכולם:)

אופיפה

New member
אני...

לא חשבתי שיהיה לי כל כך קשה לענות על זה... כי דוקא בשנה האחרונה אני הרבה יותר גאה בעצמי מבעבר. קשה לפרט אבל... אני גאה בעצמי כל פעם שאני מצליחה להפוך כיוון בחשיבה, להסתכל למעלה אל המטרה שלי ולא למטה אל דברים שיכולים להפיל אותי. ואני גאה בעצמי שכבר כמה ימים מקפידה על דיאטה וספורט. וכמובן תמיד גאה בעצמי על גידול 2 ילדים מקסימים!
לעצמי.

שובטמה

New member
תשובה לנסיכה......

אני גאה על שאני בדרך לחוות את הכאן ואכשיו. מי יתן וכל בני האדם יהיו מאושרים

גאווה שלי מהשבועות האחרונים

אני יותר עושה ופחות מדברת. יצא לי להתמודד עם כמה סיטואציות שבעבר הייתי מדחיקה, והפעם לא ברחתי ולא הדחקתי. נשארתי והמשכתי קדימה וההרגשה נפלאה.

למעלה