גאווה ,צבעי קשת ומה שביניהם.

stefan10

New member
גאווה ,צבעי קשת ומה שביניהם.

דעתי רק להיום יכול להיות שתשתנה מחר. (וסליחה על הטון הםולני הנרגן) שכל מה שקשור היום לקהילה הדובית בפרט ולקהילה הגאה בכלל לא רלוונטים אליי ולכן לא מענינים אותי.ודי מה שנכתב בסופש על ידי גל אוחובסקי בטיים אאוט מחזק את מה שקורה בקהילה ואת הרגשתי כלומר: נכתב שם שלמצעד השנה לא הייתה שום אגנדה מסוימת או איזה חידוש חוץ מצעידה ,פאן ומסיבת חוף והרב במימון הערייה עד כדי כך שהאגודה עצמה כמעט לא מימנה את המצעד. בשבילי פאן וכייף זה בסדר אבל למה בגלל זה לצעוד בחם ברחוב יש לי דרכים יותר טובות ומהנות לעשות פאן.לגבי מסיבת חוף זה יופי אבל אני לא ממש רואה את עצמי כיום מסיר את החולצה ונכנס למים מול אלפי חטובים בוחני גוף ומבקרים .(נכון אפשר להגיד שיקפצו אבל הם שם וזו המציאות.) לא היו חברים דובים שנהרו למסיבה או לרחצה המשותפת שהייתה יכולה להיות כיפפית קבוצתית ופחות מלחיצה.בנוסף נושא דימוי הגוף נראה לי כנושא המעניין והעיקרי בלבד את רב חברי הקהילה בארץ ובעולם .ולכן אין לי נושא משותף איתם לכן לא הלכתי גם לאויטה בערב עם חברים כי הקהילה והקרוזיג מגעילים אותי. איפה אותם בודדים שתרבות הגוף לא מעניינת אותם ויש להם עוד דברים מעניינים בקלאווסה?? למה לא שומעים אותם?? למה הם לא נפגשים בקבוצות עניין או דיון או מפגש?? נכון יש לי חברים הומואיים ואני הומו (לא מבחירה ואחכ אפרט) אבל הם מענינים אותי לא בגלל שהם הומואים אלה בגלל התכונות שלהם וכל היתר מה שהם. ולכן רציתי לפוגשם לא במקום קהילתי .אלא סתם במקום נטרליי לא עם הרבה חברי קהילה וכל מיני קרוזיינג עכשיו הדובים הגאים כמו שאמרתי בעבר לא ממש מתארגנים ולא איכפת להם מדובים אחרים .גם חובבי הדובים לא בנמצא ועוד אם הם לא דובים ואלה הקיימים והפנויים נמצאים בסרטים משל עצמם או מפחדים להשיג אנשים טובים. לגבי ההומואיות שלי. היא כזאת כי כנראה כך נולדתי ולא בחרתי ולא חונכתי כך.(זה בטוח לגבי החינוך) נראה לי שהייתי מסתדר אולי יותר בעולם הסטרייטי שנראה לי פחות עסוק בתרבות הגוף ויחסים זוגיים יותר נוצרים (אני לא מנותק אני מודע שהיום לעומת העבר הרבה יותר גברים ונשים עסוקים בגוף ובחיצוניות גם כסטרייטים וששיעור הגירושים לא קטן וגם שם מתפרקות חבילות בקלות) אבל שם יש יותר נסיונות להתחלות ולחיות יחד יש יותר צאנס לניסיון. טוב אבל אני לא אהיה סטרייט כי אני נמשך לגברים מינית ולכן לא הכנס למערכת עם אישה שם אאמלל אותה ואותי .לסיכום מה שאני מרגיש היום זה שהומואיות שלי מתאפיינת רק במישכה והרצון לעשות סקס עם גברים.ואת זה אני עושה בלי עין הרע פעם יותר ופעם פחות.אז מה נשאר לדניאל זה כל מכלול התכונות המעולות שלו והכישורים שלו (שמי שיסתקרן יברר אותם) שקיימים בו ויהו בו ולווא דוקא אם הוא הומו או סטרייט.לכן היות שאיני מוצא אהבה זוגית שתקבל אותי בכל גודלי הגופני הרב. אני משקיע בדברים שאני טוב בהם או אוהב אותם (לווא דווקא סקס כמו שחלקכם חושב. תתביישו.. לכם) אלא עבותדי בתיירות ותחביבי התאטרון שם אני קוצר מחמאות ואוהבים אותי.נכון אני משקיע כיום במקום שאני מוערך ונאהב ולא במקום קר ומאכזב. שתדעו אני לא תמיד כותב בביקורת וטון "פולני" . אני לרב מאד חם ,לבבי,חברותי ומצחיק ביותר אבל כדי לגלות את זה צריך לנסות להכירני חודש גאווה שמח ותחשבו על זה.

ז י ק ו

New member
אני אוהב אותך !

ואני רוצה לומר לך שזאת היתה אחת ההודעות החזקות ביותר שנראו איי פעם בפורום שלנו. מתחבר לכל מילה ומילה שלך, ומבין את הכאבים שהצפת כאן. הקשיים של הדובים בארץ כתת קהילה מיעוטית בתוך קהילה מיעוטית בפני עצמה מתחזקת. נכון שהיום כל האידיאל הוא להיות חלק וחטוב מקסימום עם איזה 7 שערות על החזה (וגם הן עושות פן) איפה הימים שקיבלנו את הגייז כמו שהם ולא איך שהם נראים ?! בחרת לציין שמעבר למראה שלך יש בך עוד הרבה צדדים חיובים, ואני חושב שהכי חשוב זה שאתה משקיע בדברים שגורמים לך להיות מאושר (עבודה, תיאטרון) כל יום שבת אנחנו הולכים לים, גם אני מלא, גם אני שעיר והפסקתי להתבייש בזה ! מי שרוצה להסתכל שיסתכל, ומי שלא רוצה שלא יסתכל. אז נכון, אין לנו מקומות בילוי לדובים ואין לנו חוף רצחה "שיוכל לקבל אותנו" אבל גם לי מגיע להיכנס לים ולהרגיש טוב עם עצמי גם אם לאחרים לא ממש מתאימה כמות השיער שעלי.. מה אני אומר ?! כל דובון שמתבייש להראות את עצמו כמו שהוא - אני מזמין אותנו לבוא איתנו לים בשבת, וכשתראו שכמוכם יש עוד כמה כאלה, אולי תרגישו טוב יותר עם קצת ביטחון אולי להוריד את החולצה ! לגבי החום - מצטער.. אין לי לזה פיתרון
מחזיק לך אצבעות לעתיד טוב יותר זיקו

Eli OlympuS

New member
אני לא אוהב את הים :)

אבל מצטרף לדברים, לפחות לחלקם. נכון, חשוב להרגיש בנוח, ונכון, היה משהו מאוד תפל במצעד של אתמול, אבל בסופו של דבר מה שחשוב הוא מה שבפנים, ואני מקווה שגם האגודה וגם עיריית ת"א יפנימו את זה, ואולי שנה הבאה נראה מצעד גאווה אחר, שמח יותר, מוחצן אבל אחרת, מצעד שמציג את הטוב הפנימי שלנו, ולא רק את החיצוני.

ז י ק ו

New member
לא חייבים

אפשר לבוא ולשבת בצד מתחת לשמשיה וכובע.... העיקר החברותה, לא ?

fantazy11

New member
תפסיקו לגדר את עצמכם כתת קבוצה

כאילו רק אצל ההומואים יש תתי קבוצות.....דובים רזים כוסונים מנותחים עארסים ואוהבי זיין גדול....כאילו מה זה זה? כולנו הומאים אוהבים זיין כל אחד והפטיש שלו אבל למתג ולתייג זה ממש מיותר....אגב אצל הסטרייטים גבר מלא הוא לא דוב הוא גבר שיכול להיות מלא יפה בריא ומושך לא פחות מגבר רזה ושדוף ואני בדקתי אצל כמה נשים מכרות שלי שאכן מעדיפות גבר גדול ובריא(מלא לא סתם שמן כמובן) על גבר רזה וצנום שנחשב בעינהן פחות גברי וחזק...תתפלאו מה גם שהרקע לזוגיות כמובן הוא שונה משלנו שם הוא במטרה להקים משפחה וילדים ואצלנו עדיין לא לצערי...אגב אני שונא את המושג הזה דב זה אפילו לדעתי קצת משפיל נהוג לכנות גבר גדול סוס או קרנף סמל לחוזק ואילו דב הכוונה לגבר שמן ושעיר ....לא מחמאה במיוחד.....וכן הייתי בחוף גורדון ביום הגאווה וראיתי שם לא מעט סוסונים וקרנפים חסונים שזופים ויפים(מקווה שהיו הומואים....)

ז י ק ו

New member
כל אחד והחבילה שלו

תסכים או לא.. עולם הגייז הוא עולם קשה ומאד בררן אבל לא לשם זה התכנסנו.. לדובים תמיד היה קשה להשיג קשר, זוגיות ושלא נדבר על סקס תמיד יש את הדחיה בגלל שאתה מלא/שמן/שעיר אנחנו לא קנדה ולא ניויורק ששם הכל ורוד ושם יש קהילה לכל דבר שזז אנחנו במדינה קטנה שקוראים לה ישראל ופה הכל סובב סביב מראה ולא לפי הבפנים של הבנאדם !! עולם הסטרייטים הרבה יותר רך, שם כמו שאתה אומר נשים אוהבות גברים גדולים כי הם מקנים להם תחושה של ביטחון בעולם הגאה שלנו, זה ממש אבל ממש הפוך
נ.ב. אתה דובי בעצמך ?

fantazy11

New member
אני לא דב

אני לא דב ולא פנדה אני גבר מלא מוצק וחסון ונשים וגברים אוהבים אותי ככה מה לעשות ואין לי רגשי נחיתות כמו הרבה פה שלחלקם כנראה יש סיבה להרגיש ככה אז שיעבדו על עצמם....ברגע שיש לך מי שיאהב או תאהב אותך כמו שאתה אפשר לשים פס על העולם

ז י ק ו

New member
קשה לך להיות אובייקטיבי אולי ?

אתה לא דוב, אתה לא שעיר, אתה לא מלא, אז אולי אתה לא מבין ומתחבר לקשיים שיש לדובים בארץ הכי פשוט זה לומר כוס אמק שים פס על כל העולם, אבל אתה יודע.. העולם קצת יותר גדול מאיתנו והאנשים בעולם הזה הרבה יותר שיפוטיים ממך. חלילה, אני לא אומר שהפיתרון לזה הוא להתאבד אני רק אומר שהחיים היו יכולים להיות קצת יותר חיוביים חיובים בזה שקהילת הגייז תקבל את הדובים כמו שהם ולא תבחן ותדחה אותם רק ע"פ המראה שלהם. אני שמח שאתה שלם עם עצמך, גם אני שלם עם עצמי אבל אתה יודע, לא כולם חזקים כמונו

stefan10

New member
אכן נכון

קל להגיד לשים פס על העולם. שאתה נמצא בסקאלה של הרצויים והמבוקשים והמראה זה עניין אסטטי קל של טיפה מלא שמחזרים אחריו ללא בעייה. אבל שאתה לא מחוזר ואתה יותר לבד. אז קשה לשים כל הזמן פס על העולם. נכון צריך לטפל בעצמך אבל לא לכל אחד הפיתרון קל ועובד. בהצלחה

אפשר להגיד לך משהו?

הבנתי כל מילה שלך כי אומנם העולם סובב סביב הרזון והיופי אבל מי קבע ששמן זה לא יפה? ומי אמר שהמראה שלך אינו "שווה" אתה יודע עולם הרזון הוא פנטזיה , כי כאשר טוב לך בחיים ואתה אוהב את החיצוני והפנימי שלך אין זה משנה איך אתה נראה. שמן או רזה הכל ענין של תחושה פנימית שאתהיה איתך לאורך החיים. קראתי את הכאב שבמילותיך מהמקום שלי הזדהיתי כי גם אני עברתי את אותם מחשבות של אני שמנה והם רזים איך אני ארגיש נוח? אני יכולה לגלות לך שביום שהחלטתי ששמן זה יפה אני יפה
תהליך אישי של השלמה ואתה יודע מה הסביבה התחילה להתיחס אליי אחרת והביטחון שלי עלה אלעל רק בגלל המחשבות. עזוב אותך רזה חטוב זה הכל בראש שלנו . תחליט, תעשה , תהנה
מדניאלהה שמנה מחייכת מהעולם השני.

גמני מהעולם השני

מסכימה עם כל מילה, רק שזה לא כך כך פשוט. עבודה קשה על עצמך, עם הרבה חיזוקים חיוביים מאנשים שאוהבים אותך. בהצלחה, ממני, דובה בעצמי.

what212

New member
הלוק השמן היה באופנה

עד לפני כמה מאות שנים, באותה תקופה זה היה סמל למעמד גבוה, לאנשים עשירים ומצליחים ובגלל זה היו חושקים באנשים מלאים. הכל התחיל מזה שלאנשים לא היה אוכל ופתאום החליטו שזה יפה להיות רזה. זה לפחות מה שאני זוכר מהשיעורים ב-יב'

itziki2

New member
העניין הוא בעיקר בגיל המפזזים במצעד

הי לכולם אני לא חושב שזה קשור לדימוי גוף או לעניין של שמנים או רזים בקהילה. כי האובססיה לרזון היא נחלת הכלל (רוב המדינות המערביות). פשוט ממוצע הגילאים שם היה 22 -23 וזה מה שמעניין אנשים בגיל הזה: זיונים זיונים ועוד זיונים. אותנו ("הזקנים") מעניין דברים אחרים.

אני חולק על כך

אולי אני יוצא דופן....אבל אני ממש ממש ממש לא חושב רק על סקס סקס סקס ואני דווקה מאוד אוהב את המראה השמן!!!!

stefan10

New member
חבריי היקרים

1) זה שאשם שמן לפני מאות שנים היה יאדם יפה ונחשב ובעל מעמד זה יופי. אבל מהמאה ה20 זה לא ממש תופס. אני לא חיי בתקופתו של הצייר רובנס .. 2) אני אמנם שמן ומקבל את עצמי כשמן ואני אדם יפה (באמת שאני יפה לא מגאווה ושעיר רק בחזה ) אבל בכל זאת עניין ההשמנה הוא לא רק עניין של חזות וקבלת עצמי כשמן אלא בריאותי ומפריע באורח החיים היומיומי. ועל אף כל זאת שזה חשוב בריאותית וחמור לי אני נאבק בזה בקושי רב כרגע .על אף שהיו תקופות עם הצלחות ואני מקווה לחזור לשם. 3) לגבי הטוענים על המפזזים הצעירים בתחילות שנות ה20 לחייהם ועל רצונם רק בלהזדיין. שיפשפשו שוב בדרישות שלהם באתרים שונים. הרי מוצעים גם גברים נאים בערוב שנות השלושים הלא מעונינים רק במין. (דרך אגב אני אוהב גם מין ועושה אותו בלי עין הרע על אף השומן) אבל מין אצלי זה לא ממש העיקר. טוב לסיום משהו חיובי.. בואו להשתולל ולהנות מי באמת רוצה לבוא למסיבת הביג בוויז ביום חמישי הקרוב בתאטרון הם יחגגו 4 שנים לליין. יהיה נחמד עם חברים דובים וחובביהם יפגשו ונרקוד ונשמח יחדיו. ולגבי עניין הסואנה אני בעד מפגש משותף לאוו דווקא בסאונה אלא באיזה בית קפה או כדומה או בבית גדול אם יש למי לתרום לאירוע ולדבר ולבלות בכייף . יאללה קיץ חברה לקום ולהתנועע.

הסרת את המסיכה, בגלל זה הטון השונה

אתה מסיים את ההודעה ב"חג גאווה שמח" אבל כל ההודעה שלך חסרת גאווה, אלא מלאה כעס, אכזבה, דיכאון - אם מול בני האדם ואם מול עצמך. לא בחרת להיות הומו - זה נכון. את זה עשתה אלוהים או אמא אדמה או השד יודע מה ולא מעניין גם. מה שכן בחרת הוא לחיות את החיים שלך כהומו, להיות אמיתי עם עצמך ולא חי בשקר. זאת כן הבחירה שלך. מתחת לכל ההודעה, השורה התחתונה היא שאתה לבד ואתה לא אוהב את זה. אתה כבר הרבה זמן לבד. אין בארץ קהילת דובים. אני לא יודע כמה יש קהילה גאה (יש לדעתי אוסף של הרבה אנשים בודדים שמחבבים את בני מינם, אבל זה לדיון אחר) אבל מאוד קשה למצוא אדם שתאהב ושאוהב שמנים מאוד. אולי כן הפיתרון שיאפשר לך להתפתח יותר הוא דווקא כן להשקיע ב..."צימצום הקפים" שאז לאט לאט יפתחו לך הרבה יותר אופציות. אז נכון אתה מרגיש טוב עם הגוף שלך, אבל הבדידות הארוכה שלך הורגת אותך. וכן, אתה בודד גם אם יש לך לפעמים מגע של חום שנגמר אחרי כמה דקות. לפני שתענה לי בטון מתלהם (או כל אחד אחר), תחשוב על מה שאמרתי. אני לא בא פה לרעתך אוהב אותך

stefan10

New member
כתמתום שלי

לא הסרתי מסיכה . אני חיי עם עצמי בשלוום. ה"חג גאווה שמח" היה בציניות....או שמי שחוגג שיחגוג אני לא גאה בחג. נכון מה שכתבתי היה מכאב. ולגבי צמצום ההיקפים אני מודע לזה אני לא עיוור ולא חידשת לי כלום. אני לא מאחל לך את המאבק היומיומי הבלתי שפוי שאני מתמודד איתו. אין לי מה לכעוס כי לא חידשת ונראה לי שלא רצית לפגוע.. מי שיש לו משהו חדש לספר אשמח. בואו נחשוב על דברים שמחים יחדיו.. בנתיים כמו שכתבתי אשקיע את זמני בדברים אהובים ומשמחים

למעלה