פירוט? מה? מתי? היכן? גם אצלי גועשים המעיים ולעתים קורה, שפרץ גזים רעיל בוקע מתוכם. זוהי תופעה טבעית, אלא שלעולם אינך יכול לצפות מתי היא תקרה. מה שוודאי זה שזה באמת יקרה. אז אם בעוד פרק זמן, נשמע על רעידת אדמה קשה (באיראן לדוגמא), אתה תצהל ותאמר: "הנה! ידעתי. צפיתי זאת כבר בערב חג השבועות". חחחח. אבל גם אם הר הגעש אטנה יתפרץ, תגיד את אותו דבר. נכון?אלפי הרוגים. תקופות קשות לפנינו. תהיו חזקים.
תחזית של מאור פז, גאון עצום מימדים.
כמו לאונרדו דה וינצ'י. רק חכם יותר.
צפה בקובץ המצורף 106039
עזוב, הוא פוחד לתת תחזיות מדויקות, התחזית שלו לרעידת אדמה עם אלפי הרוגים בקליפורניה לא התממשה. גם התחזית שלו להתפרצות בילוסטון לא התקיימה. אז הוא ממציא תירוצים שהיתה רעידת אדמה אבל לא בעוצמה שהוא חזה ושההפרש היה קטן (שכח או לא ידע שסולם ריכטר הינו לוגריתמי). גם לכך שהתחזית שלו לילוסטון נכשלה הוא ממציא תירוצים.פירוט? מה? מתי? היכן? גם אצלי גועשים המעיים ולעתים קורה, שפרץ גזים רעיל בוקע מתוכם. זוהי תופעה טבעית, אלא שלעולם אינך יכול לצפות מתי היא תקרה. מה שוודאי זה שזה באמת יקרה. אז אם בעוד פרק זמן, נשמע על רעידת אדמה קשה (באיראן לדוגמא), אתה תצהל ותאמר: "הנה! ידעתי. צפיתי זאת כבר בערב חג השבועות". חחחח. אבל גם אם הר הגעש אטנה יתפרץ, תגיד את אותו דבר. נכון?
הוא חייב להצדיק בעיני עצמו את הפרזיטיות שלו,עזוב, הוא פוחד לתת תחזיות מדויקות, התחזית שלו לרעידת אדמה עם אלפי הרוגים בקליפורניה לא התממשה. גם התחזית שלו להתפרצות בילוסטון לא התקיימה. אז הוא ממציא תירוצים שהיתה רעידת אדמה אבל לא בעוצמה שהוא חזה ושההפרש היה קטן (שכח או לא ידע שסולם ריכטר הינו לוגריתמי). גם לכך שהתחזית שלו לילוסטון נכשלה הוא ממציא תירוצים.
אז הוא נוקט עכשיו בטקטיקה של אסטרולוגים ומגידי עתידות להגיד דברים כלליים שתמיד יהיה ניתן להראות שחלקם התממש במיוחד כשלא הוגדר מתי זה ה"עתיד הקרוב מאוד"
אני לא פרזיט. אני מלך. יש הבדל.הוא חייב להצדיק בעיני עצמו את הפרזיטיות שלו,
עצם זה שצרכנים, בעצם צרכנותם, גם הם עוזרים ומניעים את מנועי הכלכלה, זאת לא תיאוריה שהמצאתי וזאת לא דעה או נושא הפתוח לדיון. זאת עובדה ידועה ומוסכמת.בגלל זה גם המציא את תאורית הצרכן שמועיל לכלכלה - שעצם זה שהוא מבזבז כסף זה כבר עוזר לכלכלה ולכן הוא כבר אזרח מועיל...
יש גבול לכמה מפורטות ומדויקות אני יכול לתת לתחזיות שלי להיות לפני שסוכנויות הביון ישימו לב אליי ויהרגו אותי. זה למה חלק מהתחזיות "אינן מפורטות דיו". אני עוצר את עצמי.וואאווו איזו תחזית מפורטת... רק שכחת לכתוב שמחר תזרח השמש.
זה למה חזיתי ב-2010 את תפיסתו של אוסמה בן לאדם בתוך חצי שנה?עזוב, הוא פוחד לתת תחזיות מדויקות
זה יקרה. בינתיים, התרחשה רעידת אדמה מעט חלשה יותר, בתוך המקום שחזיתי, בתוך טווח הזמן שחזיתי. אף אחד היום לא מסוגל לשום דבר שכזה.התחזית שלו לרעידת אדמה עם אלפי הרוגים בקליפורניה לא התממשה.
הייתה התפרצות אחרת ממה שחשבתי. זה הכול. ההתפרצות שחזיתי וחשבתי עליה, גם היא תגיע בסוף, כפי מה שציין המעריץ ערני31.גם התחזית שלו להתפרצות בילוסטון לא התקיימה.
התחזית הייתה לרעידה בעוצמה של 8 מגה ריכטרים לפחות והרעידה שהייתה הייתה בעוצמה 6.4 מגה ריכטרים. פספוס של 1.6 מגה ריכטרים בלבד.אז הוא ממציא תירוצים שהיתה רעידת אדמה אבל לא בעוצמה שהוא חזה ושההפרש היה קטן (שכח או לא ידע שסולם ריכטר הינו לוגריתמי).
אני גאון עצום מימדים, לא יעזור לך כלום.גם לכך שהתחזית שלו לילוסטון נכשלה הוא ממציא תירוצים.
ראינו במעלה תגובתי זאת כמה כלליות הן תחזיותיי.אז הוא נוקט עכשיו בטקטיקה של אסטרולוגים ומגידי עתידות להגיד דברים כלליים שתמיד יהיה ניתן להראות שחלקם התממש במיוחד כשלא הוגדר מתי זה ה"עתיד הקרוב מאוד"
קשקושיש גבול לכמה מפורטות ומדויקות אני יכול לתת לתחזיות שלי להיות לפני שסוכנויות הביון ישימו לב אליי ויהרגו אותי. זה למה חלק מהתחזיות "אינן מפורטות דיו". אני עוצר את עצמי.
כבר ראינו שכשחזית רעידת אדמה עם אלפי הרוגים שלא קרתה ראית בזב תחזית שהצליחה.התחזית בכל המקרה מפורטת דיו, מכיוון שאני מתייחס, מדבר ומתכוון לאסונות כבדים. פחות מאלפי הרוגים ו"זה לא זה".
אסונות טבע של מינימום 2,000 הרוגים, זה לא דבר שקורה כל יום, ואפילו לא כל שנה.
עכשיו טוב לך?
ולפי התאריכים שתיארת כאן בפורום היא קרתה אחרי יותר מחצי שנה, כלומר נכשלת כבר אזזה למה חזיתי ב-2010 את תפיסתו של אוסמה בן לאדם בתוך חצי שנה?
זה למה חזיתי ב-2011 את שחרורו של גלעד שליט?
זה למה חזיתי ב-2012 שהעולם לא ייגמר ב-21 בדצמבר של 2012?
זה למה חזיתי ב-2013 את ניצחון הליכוד בבחירות של 2013?
זה למה חזיתי ב-2017 את המתכות היקרות ולפני עליות של אלפי אחוזים?
זה למה חזיתי את נטפליקס בפברואר של 2018?
זה למה חזיתי את הקריסה הכלכלית הגלובאלית של מרץ 2020 בעקבות המגיפה כבר בינואר 2020?
זה למה חזיתי את טסלה במרץ של 2020 ובכך הפכתי להיות האלוהים של סופרמן והוא ביקש ממני ללמד אותו איך לעשות אלף אחוז בשנה והעביר מיליונים שלו ושל אחרים ממקום למקום על פי הנחיותיי?
זה למה חזיתי מניות נוספות שעלו במאות ואלפי אחוזים?
לא שהיה שם מועמד משמעותי אחר. בטח חזית גם את בחירתם של אסד ופוטיןזה למה חזיתי את ניצחונו של טראמפ בבחירות הכלליות של 2024 כבר בפברואר של 2022, ובינתיים הוא כבר ניצח בבחירות המוקדמות וצפוי לנצח בבחירות הכלליות?
להזכירך חזית שתוך שבועיים יהיו נפילות של 70-90% בכל הבורסות. זה לא קרה.זה למה חזיתי את קריסת 2022 בבורסות בארצות הברית וכולם איבדו שליש מכל התיק שלהם כי הם לא הקשיבו לניסיונותיי להציל אותם ומכרו הכול?
זה לא מה שחזית שיקרה. אמרנו כבר שקרן?זה למה חזיתי את התפרצות הגזים של ילוסטון ביוני של 2022 שגירתה את העננים וגרמה לכל-כך הרבה גשם שהיו הצפות שגרמו לנזק במיליארדי דולרים והרגו אנשים אחדים?
כשהתחית שלך היתה רעידה חזקה יותר ואלפי הרוגים, שוב כשלון.זה למה חזיתי את רעידת האדמה בקליפורניה בדצמבר של 2022 שגם כן גרמה לנזק במיליוני דולרים והרגה אנשים אחדים?
כשנגיע לתאריכים המדוברים נדע אם צדקת או לא.זה למה חזיתי בטקסט שנכתב במאי של 2023 ופורסם באוגוסט של 2023 שהמלך צ'ארלס ימות ב-2026, תחזית שלאחרונה זכתה לאישורים מספר, כאשר דווח בפברואר 2024 שיש לו סרטן, ובמרץ 2024 שהרופאים מעריכים שנותרו לו שנתיים לחיות?
אתה ער לעובדה שהוא טרם ניצח?זה למה חזיתי בספטמבר של 2023 את שיתוף הפעולה בין דונלד טראמפ לאילון מאסק לקראת ניצחונו של טראמפ בנובמבר של 2024?
תוך חודש וחצי נדע אם זו עוד תחזית כושלת...זה למה אני חוזה כבר ממאי את מותו של ביידן בקיץ הקרוב, כנראה ביולי?
כן שהיה צריך לקרות לדבריך לפני יותר משנתיים.זה למה אני חוזה את השפל הגדול השני?
כן, כולם יודעים שאחרי השניה באה השלישיתזה למה אני חוזה את מלחמת העולם השלישית?
עוד אחת מההזיות שלך.מה הפלא שאחרי כל זה, אני נחשב חכם יותר מלאונרדו דה וינצ'י?
לא קרה מתי שחזית, נתת טווח זמן ומה שקרה בו היתה רעידת אדמה הרבה יותר חלשה. ככה זה בסולם לוגריטמי.זה יקרה. בינתיים, התרחשה רעידת אדמה מעט חלשה יותר, בתוך המקום שחזיתי, בתוך טווח הזמן שחזיתי. אף אחד היום לא מסוגל לשום דבר שכזה.
מה שחזית לא קרה.הייתה התפרצות אחרת ממה שחשבתי. זה הכול. ההתפרצות שחזיתי וחשבתי עליה, גם היא תגיע בסוף, כפי מה שציין המעריץ ערני31.
אתה יודע פי כמה זה?התחזית הייתה לרעידה בעוצמה של 8 מגה ריכטרים לפחות והרעידה שהייתה הייתה בעוצמה 6.4 מגה ריכטרים. פספוס של 1.6 מגה ריכטרים בלבד.
קשקוש שמראה על בורות מוחלטת.כמות הערכים בסולם לוגריתמי בין 1 ל-10 היא עשרה מיליארד ערכים.
פספוס של 1.6 מגה ריכטרים, שהם המגה ריכטרים שבין 6.4 מגה ריכטר ל-8 מגה ריכטר הוא פספוס של תשע וחצי מיליון ערכים בלבד, מתוך עשרה מיליארד ערכים. זה כמעט וכלום.
וגם רעידת אדמה של 1 נמצאת באותה קטגוריה - רעידות אדמה.בנוסף, גם רעידת אדמה של 6.4 וגם רעידת אדמה של 8 נמצאות בתוך אותה קטגוריית רעידות אדמה-רעידות אדמה חזקות.
הוא מתכוון שעכשיו תהיה בשנים הקרובות.כן, כולם יודעים שאחרי השניה באה השלישית
גם בפורום בורסה ושוק ההון הוא חזה נפילה של 70-90% נוספים באמצע מרץ 22. כאמור תחזית כושלת.הוא מתכוון שעכשיו תהיה בשנים הקרובות.
למען האמת זה תחזית ענקית.
כמובן שזה לא יקרה.
מה שכן כנראה שיקרה משהו שמזכיר את זה קצת,
אולי עוד עימות יפתח עם ארה"ב וסין נגיד טיוואן משהו כזה.
כל הקטע שהוא מפרש דברים מסוימים בצורה שנוחה לו.
למשל שיטת השקעה ידועה בבורסה היא ללכת אחרי המגמה.
ז"א אם הבורסה עולה באופן כללי אז הסיכוי שהמגמה תימשך גדול יותר
משמעותי מאשר תיפסק.
זה מה שהוא עשה בעצם ב 2022 - הוא התחיל בתחזית ב 2021 שהיה בפורום
שוק ההון - אני מאמין לו! אבל מה שהוא משקר כמובן זה מתי.
כבר ב 2021 היה ברור שהמחירים מאוד גבוהים ולכן היה קל להגיד שירד
מתי שהוא - מה איכפת לו להגיד? אז הוא אמר.
אבל רק ב 2022 התחילו המחירים לרדת ומתי הוא עשה את התחזית אצלנו
בפורום? ב 2022 אחרי שכבר התחילה הירידה - ואז עוד פעם כמו שאמרתי
הסיכוי שהמגמה תימשך תמיד גבוה מאשר תשתנה לכל נקודת זמן,ואז ברוב שחצנותו
הוא הפליג בדימיון ל"שפל הגדול" וכמובן טעה לחלוטין גם בתחזית הראשונית שהוא נתן
לכולם ירד 25 אחוז(500 המניות הגדולות) ולא 70 אחוז וגם בתחזית השניה
אחרי שירד 20 אחוז חשב שירד עוד 70 אחוז! זה מה שאמר לי בפרטי.
ז"א בדיוק הפוך מהמצב הכלכלי בשטח.
במניות שהוא חזה שירדו המון היו המניות הטובות ביותר שלא רק שלא ירדו 70 אחוז אלא
עלו עשרות אחוז(קרוב ל 100 אחוז שאני בודק את הגרף וזה מניות ענק) מאז שאמר ומצבם הכלכלי טוב מתמיד.
כן,זו אותה תחזית שפירסם אצלנו - זה היה הרגע שהתחיל לכתוב בכמה פורומים בבת אחת בתקווהגם בפורום בורסה ושוק ההון הוא חזה נפילה של 70-90% נוספים באמצע מרץ 22. כאמור תחזית כושלת.
לא, זה נכון. אנשים שיודעים את העתיד, ומדברים עליו יותר מידי, מחסלים אותם.קשקוש
ראיתי בזה תחזית שהצליחה למחצה. הייתה רעידת אדמה במקום שאמרתי, בתוך מסגרת הזמן שאמרתי, היא הייתה רעידת אדמה חזקה. את כל הדברים האלו חזיתי בהצלחה.כבר ראינו שכשחזית רעידת אדמה עם אלפי הרוגים שלא קרתה ראית בזב תחזית שהצליחה.
פספוס של כמה ימים הוא לא קריטי. זה למה אף-אחד אף-פעם לא עשה לי שום עניין על זה, חוץ ממך, שעושה על זה עניין ללא סיבה רק כי את לא רוצה שאני אהיה ההצלחה המסחררת שאני. איזה מזל שזה לא תלוי בך.ולפי התאריכים שתיארת כאן בפורום היא קרתה אחרי יותר מחצי שנה, כלומר נכשלת כבר אז
עובדה שלא. עובדה שהסיפורים האלו, בניגוד לסיפורי האחים גרים, קרו באמת. מה לעשות? עובדה. עובדות זה ביץ', הא?עד כאן הכל סיפורים, בדיוק כמו אצל האחים גרים.
את נופלת לתוך הטיה הנקראת "הטיית הידיעה בדיעבד"לא שהיה שם מועמד משמעותי אחר. בטח חזית גם את בחירתם של אסד ופוטין
רק שימי לב שגם כשאני "נכשל" אני לא באמת נכשל באותה המידה שבה אני חצי מצליח. אנשים אחרים נכשלים וזהו. אני כל-כך מוצלח שאפילו כשאני "נכשל" אני בעצם עדיין חצי מצליח. אני עד כדי כך גאון.להזכירך חזית שתוך שבועיים יהיו נפילות של 70-90% בכל הבורסות. זה לא קרה.
וכשהכול יקרוס וכולם יפסידו הכול, להישאר בחוץ יתברר בתור מה שהיה הצעד הנכון האמיתי במשך כל הזמן הזה.ואם כבר מדברים על השאלה האם הם הפסידו, מכיוון שמאז אתה מתריע שתהיה עוד נפילה ושאסור להיכנס, מי שלא הקשיב לך ולא מכר ונישאר בשוק מצבו טוב יותר ממי שמכר ונשאר על הגדר כפי שאתה ממליץ.
כתבתי בטעות מיליארדי דולרים. התכוונתי מיליוני דולרים.זה לא מה שחזית שיקרה. אמרנו כבר שקרן?
לא נכון. חצי הצלחה. שזה מרשים מאוד בהתחשב בקשיים המשמעותיים מאוד כיום בתחום הסייסמולוגיה העודנו מאוד צעיר ולא מפותח.כשהתחית שלך היתה רעידה חזקה יותר ואלפי הרוגים, שוב כשלון.
מכיוון שהרופאים הודיעו שנותרו לו שנתיים לחיות, ומכיוון שהם יודעים יותר טוב מכולם, זה פחות או יותר "dun deal" ולכן אפשר לדבר על זה כבר מעכשיו כהצלחה.כשנגיע לתאריכים המדוברים נדע אם צדקת או לא.
את מודעת לעובדה שכשהוא ינצח את תגידי שזה היה ברור מאליו שהוא ינצח בגלל הטיית הידיעה בדיעבד?אתה ער לעובדה שהוא טרם ניצח?
כמה שאת מצחיקה אותי, המתנגדת מצויהתוך חודש וחצי נדע אם זו עוד תחזית כושלת...
ובמקום זה קיבלנו את המשבר הכלכלי הגדול ביותר מאז 2008. חצי הצלחה. ככה זה עם כישלונות של גאונים.כן שהיה צריך לקרות לדבריך לפני יותר משנתיים.
כולם גם יודעים מתי המלחמה תתחיל, מי יהיו הצדיים הלוחמים ומה יהיה מהלך המלחמה?.כן, כולם יודעים שאחרי השניה באה השלישית
לא, אני באמת יותר חכם ממנו.עוד אחת מההזיות שלך.
שתי העוצמות הן עוצמות של רעידת אדמה חזקה.לא קרה מתי שחזית, נתת טווח זמן ומה שקרה בו היתה רעידת אדמה הרבה יותר חלשה. ככה זה בסולם לוגריטמי.
בסוף אני עוד פעם אחזה את רעידת האדמה של אלפי ההרוגים בקליפורניה וזה יקרה בטווח שאני אגידשלא לדבר שלא היא אלפי ההרוגים שחזית.
מה שכן קרה מספיק טוב בשביל להוכיח ידע והבנה משמעותיים בתחום. אף-אחד בשום מקום בעולם לא מסוגל לרמת היכולות שהפגנתי. את פשוט לא מבינה כמה המדעים האלו גרועים וכמה נמוכה רמת היכולת בהם.מה שחזית לא קרה.
16% בלבד מכל המגה ריכטרים שישנםאתה יודע פי כמה זה?
מהיכן ההבנה המעמיקה שלך במתמטיקה? עבדת במשהו שצריך בשבילו מתמטיקה?קשקוש שמראה על בורות מוחלטת.
התכוונתי קטגוריות של חוזק של רעידות אדמה.וגם רעידת אדמה של 1 נמצאת באותה קטגוריה - רעידות אדמה.
הפוך. את ממציאה תירוצים לאיך ההצלחות שלי הן בעצם לא הצלחות כשהן כןכמו שטענתי אתה ממציא תירוצים לכישלונך
הוא זוכר לא נכון דברים שסיפרתי לו. מה שקרה ב-2021 זה שאמרתי למישהו בהודעות הפרטיות ש-2022 תהיה שנה נוראית בבורסות.גם בפורום בורסה ושוק ההון הוא חזה נפילה של 70-90% נוספים באמצע מרץ 22. כאמור תחזית כושלת.
פירוט? מה? מתי? היכן? גם אצלי גועשים המעיים ולעתים קורה, שפרץ גזים רעיל בוקע מתוכם.
אדייק במעט את תחזיתי למענךאז אם בעוד פרק זמן, נשמע על רעידת אדמה קשה (באיראן לדוגמא), אתה תצהל ותאמר: "הנה! ידעתי. צפיתי זאת כבר בערב חג השבועות". חחחח. אבל גם אם הר הגעש אטנה יתפרץ, תגיד את אותו דבר. נכון?
צפה בקובץ המצורף 106682
אדייק במעט את תחזיתי למענך
ב"עתיד הקרוב מאוד" הכוונה עד סוף 2024, עם דגש על החודשים הקרובים.
ב"אסונות טבע כבדים מסביב לעולם...רעידות אדמה, צונאמים, התפרצויות הרי געש", הכוונה לכאלו שיהרגו מינימום 2,000 איש.
מספיק טוב?
האם כעת הנתינים שבעי רצון מהמלך שלהם?
צפה בקובץ המצורף 106683
שכחת להוסיף שיהיו גשמים, ברקים ורעמים.אלפי הרוגים. תקופות קשות לפנינו. תהיו חזקים.
צפה בקובץ המצורף 106039
אלפי הרוגים. תקופות קשות לפנינו. תהיו חזקים.
צפה בקובץ המצורף 106039
על זה שאם הוא היה מקשיב לי למן ההתחלה כשאמרתי לכולם למכור הכול, הייתי מציל את השליש מהתיק שלו שהוא הפסיד בירידות של 2022, על זה הוא לא מדבר.קנוניות טוען שגרמת לו לנזק כלכלי
אני עצמי לא מיליונר, אני אהיה.מאחר שאתה גאון פיננסי ומיליונר מה הבעיה שתפצה אותו, זה בשבילך בוטנים.
תשתדל לכוון את זה לחופי אירן או דרום אפריקה
לא אתרגז גם אם צרפת או ספרד יכללו
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.