גאון סייסמולוגי, אוקיינוגרפי ווולקנולוגי ועומדים להתרחש אסונות טבע כבדים מסביב לעולם בעתיד הקרוב מאוד. רעידות אדמה. צונאמים. התפרצויות הרי געש.

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
אלפי הרוגים. תקופות קשות לפנינו. תהיו חזקים.

תחזית של מאור פז, גאון עצום מימדים.

כמו לאונרדו דה וינצ'י. רק חכם יותר.

1697310955333.png

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
אלפי הרוגים. תקופות קשות לפנינו. תהיו חזקים.

תחזית של מאור פז, גאון עצום מימדים.

כמו לאונרדו דה וינצ'י. רק חכם יותר.

צפה בקובץ המצורף 106039
פירוט? מה? מתי? היכן? גם אצלי גועשים המעיים ולעתים קורה, שפרץ גזים רעיל בוקע מתוכם. זוהי תופעה טבעית, אלא שלעולם אינך יכול לצפות מתי היא תקרה. מה שוודאי זה שזה באמת יקרה. אז אם בעוד פרק זמן, נשמע על רעידת אדמה קשה (באיראן לדוגמא), אתה תצהל ותאמר: "הנה! ידעתי. צפיתי זאת כבר בערב חג השבועות". חחחח. אבל גם אם הר הגעש אטנה יתפרץ, תגיד את אותו דבר. נכון?

כוכבית מצויה

Well-known member
פירוט? מה? מתי? היכן? גם אצלי גועשים המעיים ולעתים קורה, שפרץ גזים רעיל בוקע מתוכם. זוהי תופעה טבעית, אלא שלעולם אינך יכול לצפות מתי היא תקרה. מה שוודאי זה שזה באמת יקרה. אז אם בעוד פרק זמן, נשמע על רעידת אדמה קשה (באיראן לדוגמא), אתה תצהל ותאמר: "הנה! ידעתי. צפיתי זאת כבר בערב חג השבועות". חחחח. אבל גם אם הר הגעש אטנה יתפרץ, תגיד את אותו דבר. נכון?
עזוב, הוא פוחד לתת תחזיות מדויקות, התחזית שלו לרעידת אדמה עם אלפי הרוגים בקליפורניה לא התממשה. גם התחזית שלו להתפרצות בילוסטון לא התקיימה. אז הוא ממציא תירוצים שהיתה רעידת אדמה אבל לא בעוצמה שהוא חזה ושההפרש היה קטן (שכח או לא ידע שסולם ריכטר הינו לוגריתמי). גם לכך שהתחזית שלו לילוסטון נכשלה הוא ממציא תירוצים.
אז הוא נוקט עכשיו בטקטיקה של אסטרולוגים ומגידי עתידות להגיד דברים כלליים שתמיד יהיה ניתן להראות שחלקם התממש במיוחד כשלא הוגדר מתי זה ה"עתיד הקרוב מאוד"

עזוב, הוא פוחד לתת תחזיות מדויקות, התחזית שלו לרעידת אדמה עם אלפי הרוגים בקליפורניה לא התממשה. גם התחזית שלו להתפרצות בילוסטון לא התקיימה. אז הוא ממציא תירוצים שהיתה רעידת אדמה אבל לא בעוצמה שהוא חזה ושההפרש היה קטן (שכח או לא ידע שסולם ריכטר הינו לוגריתמי). גם לכך שהתחזית שלו לילוסטון נכשלה הוא ממציא תירוצים.
אז הוא נוקט עכשיו בטקטיקה של אסטרולוגים ומגידי עתידות להגיד דברים כלליים שתמיד יהיה ניתן להראות שחלקם התממש במיוחד כשלא הוגדר מתי זה ה"עתיד הקרוב מאוד"
הוא חייב להצדיק בעיני עצמו את הפרזיטיות שלו,

בגלל זה גם המציא את תאורית הצרכן שמועיל לכלכלה - שעצם זה שהוא מבזבז כסף זה כבר עוזר לכלכלה ולכן הוא כבר אזרח מועיל...

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
הוא חייב להצדיק בעיני עצמו את הפרזיטיות שלו,
אני לא פרזיט. אני מלך. יש הבדל.

tumblr_16c5e531fa4d8d3145306ebdcd4401bd_b36cdaf6_540.jpg
בגלל זה גם המציא את תאורית הצרכן שמועיל לכלכלה - שעצם זה שהוא מבזבז כסף זה כבר עוזר לכלכלה ולכן הוא כבר אזרח מועיל...
עצם זה שצרכנים, בעצם צרכנותם, גם הם עוזרים ומניעים את מנועי הכלכלה, זאת לא תיאוריה שהמצאתי וזאת לא דעה או נושא הפתוח לדיון. זאת עובדה ידועה ומוסכמת.

התיאוריה האמיתית שהמצאתי היא שאולי "צרכן" זאת גם כן יכולה להיות עבודה או להיחשב לעבודה, אם הצרכן המדובר מבזבז כסף באותו סכום של השכר, ולכן התועלת, שמביא לחברה, למשק ולכלכלה אדם עובד.

לאנשים בעלי יכולות מינימאליות של הבנת הנקרא, הנה השרשור שהמומחה לכלום ושום דבר מתייחס אליו ומסביר אותו לא נכון:

המומחה לקנונית הסדר העולמי קרא לי בטלן, וכמובן שזה לא נכון, אבל אני תוהה האם אינני בטלן רק בגלל שאני סטודנט, או אולי גם בגלל שאני צרכן. | תפוז פורומים (tapuz.co.il)

כמובן שגם בלי קשר, אני לא פרזיט ולא בטלן כי אני לומד, וסטודנטים הם אינם בטלנים על פי הגדרה.

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
וואאווו איזו תחזית מפורטת... רק שכחת לכתוב שמחר תזרח השמש.
יש גבול לכמה מפורטות ומדויקות אני יכול לתת לתחזיות שלי להיות לפני שסוכנויות הביון ישימו לב אליי ויהרגו אותי. זה למה חלק מהתחזיות "אינן מפורטות דיו". אני עוצר את עצמי.

התחזית בכל המקרה מפורטת דיו, מכיוון שאני מתייחס, מדבר ומתכוון לאסונות כבדים. פחות מאלפי הרוגים ו"זה לא זה".

אסונות טבע של מינימום 2,000 הרוגים, זה לא דבר שקורה כל יום, ואפילו לא כל שנה.

עכשיו טוב לך?
עזוב, הוא פוחד לתת תחזיות מדויקות
זה למה חזיתי ב-2010 את תפיסתו של אוסמה בן לאדם בתוך חצי שנה?

זה למה חזיתי ב-2011 את שחרורו של גלעד שליט?

זה למה חזיתי ב-2012 שהעולם לא ייגמר ב-21 בדצמבר של 2012?

זה למה חזיתי ב-2013 את ניצחון הליכוד בבחירות של 2013?

זה למה חזיתי ב-2017 את המתכות היקרות ולפני עליות של אלפי אחוזים?

זה למה חזיתי את נטפליקס בפברואר של 2018?

זה למה חזיתי את הקריסה הכלכלית הגלובאלית של מרץ 2020 בעקבות המגיפה כבר בינואר 2020?

זה למה חזיתי את טסלה במרץ של 2020 ובכך הפכתי להיות האלוהים של סופרמן והוא ביקש ממני ללמד אותו איך לעשות אלף אחוז בשנה והעביר מיליונים שלו ושל אחרים ממקום למקום על פי הנחיותיי?

זה למה חזיתי מניות נוספות שעלו במאות ואלפי אחוזים?

זה למה חזיתי את ניצחונו של טראמפ בבחירות הכלליות של 2024 כבר בפברואר של 2022, ובינתיים הוא כבר ניצח בבחירות המוקדמות וצפוי לנצח בבחירות הכלליות?

זה למה חזיתי את קריסת 2022 בבורסות בארצות הברית וכולם איבדו שליש מכל התיק שלהם כי הם לא הקשיבו לניסיונותיי להציל אותם ומכרו הכול?

זה למה חזיתי את התפרצות הגזים של ילוסטון ביוני של 2022 שגירתה את העננים וגרמה לכל-כך הרבה גשם שהיו הצפות שגרמו לנזק במיליארדי דולרים והרגו אנשים אחדים?

זה למה חזיתי את רעידת האדמה בקליפורניה בדצמבר של 2022 שגם כן גרמה לנזק במיליוני דולרים והרגה אנשים אחדים?

זה למה חזיתי בטקסט שנכתב במאי של 2023 ופורסם באוגוסט של 2023 שהמלך צ'ארלס ימות ב-2026, תחזית שלאחרונה זכתה לאישורים מספר, כאשר דווח בפברואר 2024 שיש לו סרטן, ובמרץ 2024 שהרופאים מעריכים שנותרו לו שנתיים לחיות?

זה למה חזיתי בספטמבר של 2023 את שיתוף הפעולה בין דונלד טראמפ לאילון מאסק לקראת ניצחונו של טראמפ בנובמבר של 2024?

זה למה אני חוזה כבר ממאי את מותו של ביידן בקיץ הקרוב, כנראה ביולי?

זה למה אני חוזה את השפל הגדול השני?

זה למה אני חוזה את מלחמת העולם השלישית?

מה הפלא שאחרי כל זה, אני נחשב חכם יותר מלאונרדו דה וינצ'י?

4jmbtafd.png

לכי הביתה, כוכבית. לכי הביתה.

giphy.gif
התחזית שלו לרעידת אדמה עם אלפי הרוגים בקליפורניה לא התממשה.
זה יקרה. בינתיים, התרחשה רעידת אדמה מעט חלשה יותר, בתוך המקום שחזיתי, בתוך טווח הזמן שחזיתי. אף אחד היום לא מסוגל לשום דבר שכזה.
גם התחזית שלו להתפרצות בילוסטון לא התקיימה.
הייתה התפרצות אחרת ממה שחשבתי. זה הכול. ההתפרצות שחזיתי וחשבתי עליה, גם היא תגיע בסוף, כפי מה שציין המעריץ ערני31.
אז הוא ממציא תירוצים שהיתה רעידת אדמה אבל לא בעוצמה שהוא חזה ושההפרש היה קטן (שכח או לא ידע שסולם ריכטר הינו לוגריתמי).
התחזית הייתה לרעידה בעוצמה של 8 מגה ריכטרים לפחות והרעידה שהייתה הייתה בעוצמה 6.4 מגה ריכטרים. פספוס של 1.6 מגה ריכטרים בלבד.

כמות הערכים בסולם לוגריתמי בין 1 ל-10 היא עשרה מיליארד ערכים.

פספוס של 1.6 מגה ריכטרים, שהם המגה ריכטרים שבין 6.4 מגה ריכטר ל-8 מגה ריכטר הוא פספוס של תשע וחצי מיליון ערכים בלבד, מתוך עשרה מיליארד ערכים. זה כמעט וכלום.

בנוסף, גם רעידת אדמה של 6.4 וגם רעידת אדמה של 8 נמצאות בתוך אותה קטגוריית רעידות אדמה-רעידות אדמה חזקות.

800px-Barack_Obama_drops_the_mic.gif
גם לכך שהתחזית שלו לילוסטון נכשלה הוא ממציא תירוצים.
אני גאון עצום מימדים, לא יעזור לך כלום.

2Ce1.gif
ראינו במעלה תגובתי זאת כמה כלליות הן תחזיותיי.

images.jpg

כוכבית מצויה

Well-known member
יש גבול לכמה מפורטות ומדויקות אני יכול לתת לתחזיות שלי להיות לפני שסוכנויות הביון ישימו לב אליי ויהרגו אותי. זה למה חלק מהתחזיות "אינן מפורטות דיו". אני עוצר את עצמי.
קשקוש
התחזית בכל המקרה מפורטת דיו, מכיוון שאני מתייחס, מדבר ומתכוון לאסונות כבדים. פחות מאלפי הרוגים ו"זה לא זה".

אסונות טבע של מינימום 2,000 הרוגים, זה לא דבר שקורה כל יום, ואפילו לא כל שנה.

עכשיו טוב לך?
כבר ראינו שכשחזית רעידת אדמה עם אלפי הרוגים שלא קרתה ראית בזב תחזית שהצליחה.
זה למה חזיתי ב-2010 את תפיסתו של אוסמה בן לאדם בתוך חצי שנה?
ולפי התאריכים שתיארת כאן בפורום היא קרתה אחרי יותר מחצי שנה, כלומר נכשלת כבר אז
זה למה חזיתי ב-2011 את שחרורו של גלעד שליט?

זה למה חזיתי ב-2012 שהעולם לא ייגמר ב-21 בדצמבר של 2012?

זה למה חזיתי ב-2013 את ניצחון הליכוד בבחירות של 2013?

זה למה חזיתי ב-2017 את המתכות היקרות ולפני עליות של אלפי אחוזים?

זה למה חזיתי את נטפליקס בפברואר של 2018?

זה למה חזיתי את הקריסה הכלכלית הגלובאלית של מרץ 2020 בעקבות המגיפה כבר בינואר 2020?

זה למה חזיתי את טסלה במרץ של 2020 ובכך הפכתי להיות האלוהים של סופרמן והוא ביקש ממני ללמד אותו איך לעשות אלף אחוז בשנה והעביר מיליונים שלו ושל אחרים ממקום למקום על פי הנחיותיי?

זה למה חזיתי מניות נוספות שעלו במאות ואלפי אחוזים?

עד כאן הכל סיפורים, בדיוק כמו אצל האחים גרים.
זה למה חזיתי את ניצחונו של טראמפ בבחירות הכלליות של 2024 כבר בפברואר של 2022, ובינתיים הוא כבר ניצח בבחירות המוקדמות וצפוי לנצח בבחירות הכלליות?
לא שהיה שם מועמד משמעותי אחר. בטח חזית גם את בחירתם של אסד ופוטין
זה למה חזיתי את קריסת 2022 בבורסות בארצות הברית וכולם איבדו שליש מכל התיק שלהם כי הם לא הקשיבו לניסיונותיי להציל אותם ומכרו הכול?
להזכירך חזית שתוך שבועיים יהיו נפילות של 70-90% בכל הבורסות. זה לא קרה.
ואם כבר מדברים על השאלה האם הם הפסידו, מכיוון שמאז אתה מתריע שתהיה עוד נפילה ושאסור להיכנס, מי שלא הקשיב לך ולא מכר ונישאר בשוק מצבו טוב יותר ממי שמכר ונשאר על הגדר כפי שאתה ממליץ.
זה למה חזיתי את התפרצות הגזים של ילוסטון ביוני של 2022 שגירתה את העננים וגרמה לכל-כך הרבה גשם שהיו הצפות שגרמו לנזק במיליארדי דולרים והרגו אנשים אחדים?
זה לא מה שחזית שיקרה. אמרנו כבר שקרן?
זה למה חזיתי את רעידת האדמה בקליפורניה בדצמבר של 2022 שגם כן גרמה לנזק במיליוני דולרים והרגה אנשים אחדים?
כשהתחית שלך היתה רעידה חזקה יותר ואלפי הרוגים, שוב כשלון.
זה למה חזיתי בטקסט שנכתב במאי של 2023 ופורסם באוגוסט של 2023 שהמלך צ'ארלס ימות ב-2026, תחזית שלאחרונה זכתה לאישורים מספר, כאשר דווח בפברואר 2024 שיש לו סרטן, ובמרץ 2024 שהרופאים מעריכים שנותרו לו שנתיים לחיות?
כשנגיע לתאריכים המדוברים נדע אם צדקת או לא.
זה למה חזיתי בספטמבר של 2023 את שיתוף הפעולה בין דונלד טראמפ לאילון מאסק לקראת ניצחונו של טראמפ בנובמבר של 2024?
אתה ער לעובדה שהוא טרם ניצח?
זה למה אני חוזה כבר ממאי את מותו של ביידן בקיץ הקרוב, כנראה ביולי?
תוך חודש וחצי נדע אם זו עוד תחזית כושלת...
זה למה אני חוזה את השפל הגדול השני?
כן שהיה צריך לקרות לדבריך לפני יותר משנתיים.
זה למה אני חוזה את מלחמת העולם השלישית?
כן, כולם יודעים שאחרי השניה באה השלישית
מה הפלא שאחרי כל זה, אני נחשב חכם יותר מלאונרדו דה וינצ'י?
עוד אחת מההזיות שלך.
זה יקרה. בינתיים, התרחשה רעידת אדמה מעט חלשה יותר, בתוך המקום שחזיתי, בתוך טווח הזמן שחזיתי. אף אחד היום לא מסוגל לשום דבר שכזה.
לא קרה מתי שחזית, נתת טווח זמן ומה שקרה בו היתה רעידת אדמה הרבה יותר חלשה. ככה זה בסולם לוגריטמי.
שלא לדבר שלא היא אלפי ההרוגים שחזית.
הייתה התפרצות אחרת ממה שחשבתי. זה הכול. ההתפרצות שחזיתי וחשבתי עליה, גם היא תגיע בסוף, כפי מה שציין המעריץ ערני31.
מה שחזית לא קרה.
התחזית הייתה לרעידה בעוצמה של 8 מגה ריכטרים לפחות והרעידה שהייתה הייתה בעוצמה 6.4 מגה ריכטרים. פספוס של 1.6 מגה ריכטרים בלבד.
אתה יודע פי כמה זה?
כמות הערכים בסולם לוגריתמי בין 1 ל-10 היא עשרה מיליארד ערכים.

פספוס של 1.6 מגה ריכטרים, שהם המגה ריכטרים שבין 6.4 מגה ריכטר ל-8 מגה ריכטר הוא פספוס של תשע וחצי מיליון ערכים בלבד, מתוך עשרה מיליארד ערכים. זה כמעט וכלום.
קשקוש שמראה על בורות מוחלטת.
בנוסף, גם רעידת אדמה של 6.4 וגם רעידת אדמה של 8 נמצאות בתוך אותה קטגוריית רעידות אדמה-רעידות אדמה חזקות.
וגם רעידת אדמה של 1 נמצאת באותה קטגוריה - רעידות אדמה.

כמו שטענתי אתה ממציא תירוצים לכישלונך

הוא מתכוון שעכשיו תהיה בשנים הקרובות.

למען האמת זה תחזית ענקית.

כמובן שזה לא יקרה.

מה שכן כנראה שיקרה משהו שמזכיר את זה קצת,

אולי עוד עימות יפתח עם ארה"ב וסין נגיד טיוואן משהו כזה.

כל הקטע שהוא מפרש דברים מסוימים בצורה שנוחה לו.

למשל שיטת השקעה ידועה בבורסה היא ללכת אחרי המגמה.

ז"א אם הבורסה עולה באופן כללי אז הסיכוי שהמגמה תימשך גדול יותר

משמעותי מאשר תיפסק.

זה מה שהוא עשה בעצם ב 2022 - הוא התחיל בתחזית ב 2021 שהיה בפורום

שוק ההון - אני מאמין לו! אבל מה שהוא משקר כמובן זה מתי.

כבר ב 2021 היה ברור שהמחירים מאוד גבוהים ולכן היה קל להגיד שירד

מתי שהוא - מה איכפת לו להגיד? אז הוא אמר.

אבל רק ב 2022 התחילו המחירים לרדת ומתי הוא עשה את התחזית אצלנו

בפורום? ב 2022 אחרי שכבר התחילה הירידה - ואז עוד פעם כמו שאמרתי

הסיכוי שהמגמה תימשך תמיד גבוה מאשר תשתנה לכל נקודת זמן,ואז ברוב שחצנותו

הוא הפליג בדימיון ל"שפל הגדול" וכמובן טעה לחלוטין גם בתחזית הראשונית שהוא נתן

לכולם ירד 25 אחוז(500 המניות הגדולות) ולא 70 אחוז וגם בתחזית השניה

אחרי שירד 20 אחוז חשב שירד עוד 70 אחוז! זה מה שאמר לי בפרטי.

ז"א בדיוק הפוך מהמצב הכלכלי בשטח.

במניות שהוא חזה שירדו המון היו המניות הטובות ביותר שלא רק שלא ירדו 70 אחוז אלא

עלו עשרות אחוז(קרוב ל 100 אחוז שאני בודק את הגרף וזה מניות ענק) מאז שאמר ומצבם הכלכלי טוב מתמיד.

כוכבית מצויה

Well-known member
הוא מתכוון שעכשיו תהיה בשנים הקרובות.

למען האמת זה תחזית ענקית.

כמובן שזה לא יקרה.

מה שכן כנראה שיקרה משהו שמזכיר את זה קצת,

אולי עוד עימות יפתח עם ארה"ב וסין נגיד טיוואן משהו כזה.

כל הקטע שהוא מפרש דברים מסוימים בצורה שנוחה לו.

למשל שיטת השקעה ידועה בבורסה היא ללכת אחרי המגמה.

ז"א אם הבורסה עולה באופן כללי אז הסיכוי שהמגמה תימשך גדול יותר

משמעותי מאשר תיפסק.

זה מה שהוא עשה בעצם ב 2022 - הוא התחיל בתחזית ב 2021 שהיה בפורום

שוק ההון - אני מאמין לו! אבל מה שהוא משקר כמובן זה מתי.

כבר ב 2021 היה ברור שהמחירים מאוד גבוהים ולכן היה קל להגיד שירד

מתי שהוא - מה איכפת לו להגיד? אז הוא אמר.

אבל רק ב 2022 התחילו המחירים לרדת ומתי הוא עשה את התחזית אצלנו

בפורום? ב 2022 אחרי שכבר התחילה הירידה - ואז עוד פעם כמו שאמרתי

הסיכוי שהמגמה תימשך תמיד גבוה מאשר תשתנה לכל נקודת זמן,ואז ברוב שחצנותו

הוא הפליג בדימיון ל"שפל הגדול" וכמובן טעה לחלוטין גם בתחזית הראשונית שהוא נתן

לכולם ירד 25 אחוז(500 המניות הגדולות) ולא 70 אחוז וגם בתחזית השניה

אחרי שירד 20 אחוז חשב שירד עוד 70 אחוז! זה מה שאמר לי בפרטי.

ז"א בדיוק הפוך מהמצב הכלכלי בשטח.

במניות שהוא חזה שירדו המון היו המניות הטובות ביותר שלא רק שלא ירדו 70 אחוז אלא

עלו עשרות אחוז(קרוב ל 100 אחוז שאני בודק את הגרף וזה מניות ענק) מאז שאמר ומצבם הכלכלי טוב מתמיד.
גם בפורום בורסה ושוק ההון הוא חזה נפילה של 70-90% נוספים באמצע מרץ 22. כאמור תחזית כושלת.

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
לא, זה נכון. אנשים שיודעים את העתיד, ומדברים עליו יותר מידי, מחסלים אותם.
כבר ראינו שכשחזית רעידת אדמה עם אלפי הרוגים שלא קרתה ראית בזב תחזית שהצליחה.
ראיתי בזה תחזית שהצליחה למחצה. הייתה רעידת אדמה במקום שאמרתי, בתוך מסגרת הזמן שאמרתי, היא הייתה רעידת אדמה חזקה. את כל הדברים האלו חזיתי בהצלחה.
ולפי התאריכים שתיארת כאן בפורום היא קרתה אחרי יותר מחצי שנה, כלומר נכשלת כבר אז
פספוס של כמה ימים הוא לא קריטי. זה למה אף-אחד אף-פעם לא עשה לי שום עניין על זה, חוץ ממך, שעושה על זה עניין ללא סיבה רק כי את לא רוצה שאני אהיה ההצלחה המסחררת שאני. איזה מזל שזה לא תלוי בך.
עד כאן הכל סיפורים, בדיוק כמו אצל האחים גרים.
עובדה שלא. עובדה שהסיפורים האלו, בניגוד לסיפורי האחים גרים, קרו באמת. מה לעשות? עובדה. עובדות זה ביץ', הא? :)
לא שהיה שם מועמד משמעותי אחר. בטח חזית גם את בחירתם של אסד ופוטין
את נופלת לתוך הטיה הנקראת "הטיית הידיעה בדיעבד" :)

הטיית הידיעה בדיעבד היא הטיה שבמסגרתה לאחר שדברים קרו, אנחנו חושבים שזה ברור מאליו שהם קרו, ושזה תמיד היה ברור מאליו שאלו יהיו הדברים שיקרו, גם אם ממש לא בטוח.

הסיבה להטיה זה לא שאנחנו משקרים לעצמנו ולאחרים כדי להיראות חכמים. אחרי שדברים קרו, אנחנו חושבים שזה ברור שהם קרו, כי יש לנו, לאחר האירועים, מאה אחוז מכל המידע, ואנחנו חושבים שזה תמיד היה ברור שכך הדברים יקרו, עכשיו, כשיש לנו את כל המידע, כי אנחנו יכולים לראות את הדברים בבהירות ואת כל המסלול כולו. הקטע של ההטיה הוא שאנחנו חושבים שזה תמיד היה ברור ומובן מאליו שכך יהיו הדברים, אפילו שזה לא נכון שזה תמיד היה ברור, כי אנחנו שוכחים שבניגוד לעכשיו, לפני שהדברים קרו, לא היה לנו מאה אחוז מכל המידע.

הרי בני-האדם הם לא מחשבים, ואנחנו לא יכולים לדעת או לזכור, לפחות סתם ככה וללא מאמץ משמעותי, מה כן ידענו, ומה לא ידענו, ולכן מה כן היה ברור לחלוטין, ומה לא היה ברור לחלוטין, בכל שלב לאורך הדרך, וזהו מקור ההטיה.

מקור ההטיה הוא שאנחנו מתקשים לעשות את ההפרדה בין מה אנחנו יודעים עכשיו למה ידענו אז. אנחנו פשוט לא זוכרים.

אבל האמת היא, ואם לרענן את הזיכרון בנוגע למה היה ידוע או לא ידוע בכל שלב של הדרך, האמת היא שכשחזיתי בפברואר של 2022 את נצחונו של טראמפ בבחירות המקדימות ואז הכלליות של 2024, זה היה 8 חודשים ושלוש שבועות לפני שבכלל הכריז על מועמדותו. הוא היה יכול שלא להכריז על מועמדותו לעולם ולבחור שלא לרוץ לנשיאות כלל, ואני כבר אז חזיתי את ריצתו, נצחונו בבחירות המוקדמות וניצחונו בבחירות הכלליות.

עוד אם לרענן את הזיכרון, גם לאחר הכרזתו על ריצתו לנשיאות, ב-2023 היו רבים ששיערו והאמינו שיפסיד עוד בבחירות המקדימות לרון דה-סנטיס (זוכרת שיש מישהו כזה? אז עוד אמרו שהוא יכול לנצח אותו בבחירות המקדימות |פנים|) או ניקי היילי, שזה דבר שלא רק נשמע על-ידי מיליוני אנשים מסביב לעולם, אלא גם על-ידי SupermanZW, שיש לו שני תארים אקדמיים ואת האיי-קיו של אחד מתוך אלף אנשים.

1709426761913.png

"אולי אתה לא יודע" עאלק. כן, אני זה שלא יודע דברים...

OIP (9).jpg
להזכירך חזית שתוך שבועיים יהיו נפילות של 70-90% בכל הבורסות. זה לא קרה.
רק שימי לב שגם כשאני "נכשל" אני לא באמת נכשל באותה המידה שבה אני חצי מצליח. אנשים אחרים נכשלים וזהו. אני כל-כך מוצלח שאפילו כשאני "נכשל" אני בעצם עדיין חצי מצליח. אני עד כדי כך גאון.
ואם כבר מדברים על השאלה האם הם הפסידו, מכיוון שמאז אתה מתריע שתהיה עוד נפילה ושאסור להיכנס, מי שלא הקשיב לך ולא מכר ונישאר בשוק מצבו טוב יותר ממי שמכר ונשאר על הגדר כפי שאתה ממליץ.
וכשהכול יקרוס וכולם יפסידו הכול, להישאר בחוץ יתברר בתור מה שהיה הצעד הנכון האמיתי במשך כל הזמן הזה.

160608-trump_thelid-1614_fa49b8448f3535113be93376e20e2925.nbcnews-fp-1200-800.jpg
זה לא מה שחזית שיקרה. אמרנו כבר שקרן?
כתבתי בטעות מיליארדי דולרים. התכוונתי מיליוני דולרים.

לא אמרתי שזה מה שאמרתי שיקרה. אבל גם החצי הצלחה הזאת מרשימה למדי. בהתחשב בקשיים המשמעותיים מאוד כיום בתחום הוולקנולוגיה העודנו מאוד צעיר ולא מפותח.

אני לא שקרן. אני ישר כמו סרגל. אחת מתכונותיי הטובות ביותר, ולא חסרות לי כאלו.

578346_362966417120827_1868054746_n.jpg
כשהתחית שלך היתה רעידה חזקה יותר ואלפי הרוגים, שוב כשלון.
לא נכון. חצי הצלחה. שזה מרשים מאוד בהתחשב בקשיים המשמעותיים מאוד כיום בתחום הסייסמולוגיה העודנו מאוד צעיר ולא מפותח.

באופן כללי, כל מדעי כדור הארץ הם לא משהו בכלל.

זה למה הגאונויות הסייסמולוגית, האוקיינוגרפית והוולקנולוגית שלי, כמו גם החצי-הצלחות שלי בתחומים האלו, כל-כך מרשימות, בהתחשב בזה שכל השאר, נכשלים כישלון שלם ומוחלט, כולל אנשים שאלו הדברים שהם עובדים בהם והם מדענים של מדעי כדור הארץ.
כשנגיע לתאריכים המדוברים נדע אם צדקת או לא.
מכיוון שהרופאים הודיעו שנותרו לו שנתיים לחיות, ומכיוון שהם יודעים יותר טוב מכולם, זה פחות או יותר "dun deal" ולכן אפשר לדבר על זה כבר מעכשיו כהצלחה.

שוב פעם הגאון עצום המימדים מאור פז, שחוכמתו עולה על חוכמתו של לאונרדו דה וינצ'י בכבודו ובעצמו, חזה את זמן מותו של אדם.

עוד מעט גם ביידן ופרנציסקוס :geek:

אני גאון עצום מימדים, תשתחווי.

king_spongebob_squarepants_by_kingleonlionheart_dh8hirs-fullview.jpg
אתה ער לעובדה שהוא טרם ניצח?
את מודעת לעובדה שכשהוא ינצח את תגידי שזה היה ברור מאליו שהוא ינצח בגלל הטיית הידיעה בדיעבד? :geek:

דרך אגב, הקטע של התחזית ההיא זה שיתוף הפעולה, ולא הניצחון.
תוך חודש וחצי נדע אם זו עוד תחזית כושלת...
כמה שאת מצחיקה אותי, המתנגדת מצויה 😂
כן שהיה צריך לקרות לדבריך לפני יותר משנתיים.
ובמקום זה קיבלנו את המשבר הכלכלי הגדול ביותר מאז 2008. חצי הצלחה. ככה זה עם כישלונות של גאונים.

Domenico-Fetti_Archimedes_1620.jpg
כולם גם יודעים מתי המלחמה תתחיל, מי יהיו הצדיים הלוחמים ומה יהיה מהלך המלחמה?.

כוכבית, מותק, פחות להתנגד, יותר להשתחוות.

מלכך ממתין.

korol-1-860x641.jpg
עוד אחת מההזיות שלך.
לא, אני באמת יותר חכם ממנו.

מה הוא השיג בחיים יותר מאשר עשרים ציורים ממש טובים?

ואני מה? האדם החשוב ביותר בהיסטוריה של מדעים מרובים.

זה פשוט שאף-אחד עוד לא יודע כי עוד לא פרסמתי את כל העבודות המדעיות המבריקות שלי.

GodfreyKneller-IsaacNewton-1689.jpg
לא קרה מתי שחזית, נתת טווח זמן ומה שקרה בו היתה רעידת אדמה הרבה יותר חלשה. ככה זה בסולם לוגריטמי.
שתי העוצמות הן עוצמות של רעידת אדמה חזקה.
שלא לדבר שלא היא אלפי ההרוגים שחזית.
בסוף אני עוד פעם אחזה את רעידת האדמה של אלפי ההרוגים בקליפורניה וזה יקרה בטווח שאני אגיד 😀
מה שחזית לא קרה.
מה שכן קרה מספיק טוב בשביל להוכיח ידע והבנה משמעותיים בתחום. אף-אחד בשום מקום בעולם לא מסוגל לרמת היכולות שהפגנתי. את פשוט לא מבינה כמה המדעים האלו גרועים וכמה נמוכה רמת היכולת בהם.
אתה יודע פי כמה זה?
16% בלבד מכל המגה ריכטרים שישנם 😀

פספוס בלתי משמעותי 😀

אני!

גאון!

לא!

יעזור!

כלום!

😀😀😀
קשקוש שמראה על בורות מוחלטת.
מהיכן ההבנה המעמיקה שלך במתמטיקה? עבדת במשהו שצריך בשבילו מתמטיקה? 🧐
וגם רעידת אדמה של 1 נמצאת באותה קטגוריה - רעידות אדמה.
התכוונתי קטגוריות של חוזק של רעידות אדמה.
כמו שטענתי אתה ממציא תירוצים לכישלונך
הפוך. את ממציאה תירוצים לאיך ההצלחות שלי הן בעצם לא הצלחות כשהן כן 😀

אבל בסדר. את מהמתנגדים. זהו טבעך להתנגד אליי.

אני לא צריך אותך בתור מעריצה.

יש לי מספיק מעריצים לגאונותי המופלגת.

images.jpg

יום אחד, מרוב שאני גאון, אני גם אזכה בפרס נובל 😀

270px-Nobel_Prize.png
גם בפורום בורסה ושוק ההון הוא חזה נפילה של 70-90% נוספים באמצע מרץ 22. כאמור תחזית כושלת.
הוא זוכר לא נכון דברים שסיפרתי לו. מה שקרה ב-2021 זה שאמרתי למישהו בהודעות הפרטיות ש-2022 תהיה שנה נוראית בבורסות.

גאון כבר אמרנו?

images.jpg

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
פירוט? מה? מתי? היכן? גם אצלי גועשים המעיים ולעתים קורה, שפרץ גזים רעיל בוקע מתוכם.
OIP (11).jpg
אז אם בעוד פרק זמן, נשמע על רעידת אדמה קשה (באיראן לדוגמא), אתה תצהל ותאמר: "הנה! ידעתי. צפיתי זאת כבר בערב חג השבועות". חחחח. אבל גם אם הר הגעש אטנה יתפרץ, תגיד את אותו דבר. נכון?
אדייק במעט את תחזיתי למענך :)

ב"עתיד הקרוב מאוד" הכוונה עד סוף 2024, עם דגש על החודשים הקרובים.

ב"אסונות טבע כבדים מסביב לעולם...רעידות אדמה, צונאמים, התפרצויות הרי געש", הכוונה לכאלו שיהרגו מינימום 2,000 איש.

מספיק טוב?

האם כעת הנתינים שבעי רצון מהמלך שלהם?

0804HOTDS01-f1f48e3.jpg

בון דוק

Well-known member
צפה בקובץ המצורף 106682

אדייק במעט את תחזיתי למענך :)

ב"עתיד הקרוב מאוד" הכוונה עד סוף 2024, עם דגש על החודשים הקרובים.

ב"אסונות טבע כבדים מסביב לעולם...רעידות אדמה, צונאמים, התפרצויות הרי געש", הכוונה לכאלו שיהרגו מינימום 2,000 איש.

מספיק טוב?

האם כעת הנתינים שבעי רצון מהמלך שלהם?

צפה בקובץ המצורף 106683

קנוניות טוען שגרמת לו לנזק כלכלי
מאחר שאתה גאון פיננסי ומיליונר מה הבעיה שתפצה אותו, זה בשבילך בוטנים.

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
קנוניות טוען שגרמת לו לנזק כלכלי
על זה שאם הוא היה מקשיב לי למן ההתחלה כשאמרתי לכולם למכור הכול, הייתי מציל את השליש מהתיק שלו שהוא הפסיד בירידות של 2022, על זה הוא לא מדבר.
מאחר שאתה גאון פיננסי ומיליונר מה הבעיה שתפצה אותו, זה בשבילך בוטנים.
אני עצמי לא מיליונר, אני אהיה.
תשתדל לכוון את זה לחופי אירן או דרום אפריקה
לא אתרגז גם אם צרפת או ספרד יכללו
😅

למעלה