גאונות תכנית הטרנספר של ביבי

Henry0

Well-known member
ביבי, גאון פוליטי, כמו לוליין שתמיד מלהט עם כמה כדורים באוויר, בינתיים הוא מלהט, וכאשר כדור ייפול, ימצא כדור אחר להטילו באוויר, והלוליינות תמשיך.

הימין הקיצוני נגד מדינה פלסטינית - מטילים כדור לאוויר הקרוי "חמאס", וכך ניתן להמשיך וללהט.
הכדור נופל והחמאס מגיב כפי שצפוי שיגיב,
מטילים כדור אחר לאוויר - מגדירים מטרות מלחמה בלתי ניתנות להשגה, הכדורים באוויר, והקואליציה שורדת.
נופל כדור – העם רובו ככולו רוצה להפסיק את המלחמה למען שחרור כל החטופים.
מטילים כדור אחר לאוויר – טרנספר תושבי עזה. בן-גביר חוזר לקואליציה, סמוטריץ' מרוצה, והממשלה שורדת.

הכדורים באוויר לא נועדו למטרה כלשהיא,
זה לא כדי להגיע למה שאין סיכוי להגיע אליו,
זה רק כדי שהכדורים יהיו באוויר, והשלטון ימשך.

הבעיה עם הלהטוטים של כדורים באוויר, שתמיד נופל איזה כדור, ויש אסון נורא.
וזו גדולתו הפוליטית של ביבי, תמיד הוא ימצא כדור אחר להטילו באוויר, וכולם יתפלאו מהלהטוטן המופלא.

ומחיר האסונות בדרך?
אם ביבי מביא שלטון, כל הימין מרוצה.
אבל לישראל קורים בדרך אסונות נוראיים, בכל תחום מתחומי החיים.
מה לעשות, זה המחיר כדי להיות בשלטון.

evglev1

Well-known member
מנהל
ביבי, גאון פוליטי, כמו לוליין שתמיד מלהט עם כמה כדורים באוויר, בינתיים הוא מלהט, וכאשר כדור ייפול, ימצא כדור אחר להטילו באוויר, והלוליינות תמשיך.

הימין הקיצוני נגד מדינה פלסטינית - מטילים כדור לאוויר הקרוי "חמאס", וכך ניתן להמשיך וללהט.
הכדור נופל והחמאס מגיב כפי שצפוי שיגיב,
מטילים כדור אחר לאוויר - מגדירים מטרות מלחמה בלתי ניתנות להשגה, הכדורים באוויר, והקואליציה שורדת.
נופל כדור – העם רובו ככולו רוצה להפסיק את המלחמה למען שחרור כל החטופים.
מטילים כדור אחר לאוויר – טרנספר תושבי עזה. בן-גביר חוזר לקואליציה, סמוטריץ' מרוצה, והממשלה שורדת.

הכדורים באוויר לא נועדו למטרה כלשהיא,
זה לא כדי להגיע למה שאין סיכוי להגיע אליו,
זה רק כדי שהכדורים יהיו באוויר, והשלטון ימשך.

הבעיה עם הלהטוטים של כדורים באוויר, שתמיד נופל איזה כדור, ויש אסון נורא.
וזו גדולתו הפוליטית של ביבי, תמיד הוא ימצא כדור אחר להטילו באוויר, וכולם יתפלאו מהלהטוטן המופלא.

ומחיר האסונות בדרך?
אם ביבי מביא שלטון, כל הימין מרוצה.
אבל לישראל קורים בדרך אסונות נוראיים, בכל תחום מתחומי החיים.
מה לעשות, זה המחיר כדי להיות בשלטון.
טראמפ עובד אצל ביבי? כי טרנספר תושבי עזה מציע טראמפ ולא ביבי. אז אתה טוען שטראמפ עושה כל מה שביבי אומר ולא להיפך?

Henry0

Well-known member
טראמפ עובד אצל ביבי? כי טרנספר תושבי עזה מציע טראמפ ולא ביבי. אז אתה טוען שטראמפ עושה כל מה שביבי אומר ולא להיפך?
שניהם מלהטים כדורים באוויר.

אני מאמין שהרעיון היה של ביבי, והוא מכר את הרעיון לטראמפ, וזאת מ-3 סיבות:
1. ביבי זקוק לכך כאוויר לנשימה.
2. ביבי גאון בהמצאת כדורים לליהוט.
3. טראמפ זקוק כאוויר לנשימה לרעיון שנישמע גם חיובי.

שניהם אשפי מכירות,
וכלל לא משנה מה אתה מוכר,
העיקר שכרגע אתה סופר את השטרות.

Harrington

Well-known member
מנהל
תוכנית הטרנספר של טראמפ (ולא של ביבי) אכן גאונית. השאלה אם הוא יצליח ליישם אותה. מבחינת הציבור הישראלי, היא משיגה בדיוק את מה שהוא (על שני חלקיו לצורך העניין) מעונין בו: מחד הפסקת הלחימה ומאידך השגת מטרות המלחמה. אם זה יעבוד, כל תושבי ישראל (היהודים בוודאי) יוכלו לברך על כך.

זה שבמחנה הרל"ב התוכנית מעוררת חררה? כנראה נובע בדיוק מהסיבה הזאת. תוכנית שמישהו הגה 'מחוץ לקופסא' ואשר פועלת לטובת מדינת ישראל ועם ישראל, מעורר אצל האנטישמים בעולם גירודים בכל הגוף וצורך דחוף לתקוף ולהשמיץ. זה כמובן צפוי לחלוטין ולא מהווה כל חידוש מיוחד :).

DANIAVNI

Well-known member
תוכנית הטרנספר של טראמפ (ולא של ביבי) אכן גאונית. השאלה אם הוא יצליח ליישם אותה. מבחינת הציבור הישראלי, היא משיגה בדיוק את מה שהוא (על שני חלקיו לצורך העניין) מעונין בו: מחד הפסקת הלחימה ומאידך השגת מטרות המלחמה. אם זה יעבוד, כל תושבי ישראל (היהודים בוודאי) יוכלו לברך על כך.

זה שבמחנה הרל"ב התוכנית מעוררת חררה? כנראה נובע בדיוק מהסיבה הזאת. תוכנית שמישהו הגה 'מחוץ לקופסא' ואשר פועלת לטובת מדינת ישראל ועם ישראל, מעורר אצל האנטישמים בעולם גירודים בכל הגוף וצורך דחוף לתקוף ולהשמיץ. זה כמובן צפוי לחלוטין ולא מהווה כל חידוש מיוחד :).
רק תגיד לי בבקשיקי

כשהתוכנית של טראמפ תיכשל
את מי תאשימו ?

Harrington

Well-known member
מנהל
רק תגיד לי בבקשיקי

כשהתוכנית של טראמפ תיכשל
את מי תאשימו ?
אני עדיין בשלב בו אני מקווה שהיא תצליח ולא תיכשל, עמך הסליחה.
אם היא אכן תיכשל, מדינת ישראל תמצא עצמה במצב בו יהיה עליה להכריע בין המשך המלחמה (העצימה) לבין (אי-)השגת מטרותיה. אני for one, מעדיף שתוכנית שתוכל למנוע את ההכרעה הזאת תצליח. גם אם היא 'מחוץ לקופסא'.

DANIAVNI

Well-known member
אם היא אכן תיכשל, מדינת ישראל תמצא עצמה במצב בו יהיה עליה להכריע בין המשך המלחמה (העצימה) לבין (אי-)השגת מטרותיה. אני for one, מעדיף שתוכנית שתוכל למנוע את ההכרעה הזאת תצליח. גם אם היא 'מחוץ לקופסא'.
השמאל השמאל אשם
השמאל בארץ והמשתפים שלו בארה"ב
+רשימה של שמאלנים שנסעו לחול כדי לפגוע בתכנית הקדושה
בג"ץ אשם
האוטו אשם
הכביש אשם

evglev1

Well-known member
מנהל
השמאל השמאל אשם
בג"ץ אשם
האוטו אשם
הכביש אשם
למזלינו לא צריך להאשים את השמאל מדינות ערב ובראשן מצרים וירדן שאיתן יש לנו שלום הודיעו על כוונה להכשיל את התוכנית בכל דרך. בניגוד לקנדציה הראשונה שבה הניצחון של טראמפ היה מקרי והוא קיבל את רוב האלקטורים אך לא את רוב הקולות, והם היו באבל על כישלון הסקרים שלהם, הפעם השמאל חוץ מקיצוניים במיוחד כמו ראשידה טאליב ואיימן עודה לא מעיז ללכת ראש בראש נגד טראמפ שהפעם הניצחון שלו מספיק משכנע כדי שהשמאל יכיר בלגיטימציה שלו.

Henry0

Well-known member
למזלינו לא צריך להאשים את השמאל מדינות ערב ובראשן מצרים וירדן שאיתן יש לנו שלום הודיעו על כוונה להכשיל את התוכנית בכל דרך. בניגוד לקנדציה הראשונה שבה הניצחון של טראמפ היה מקרי והוא קיבל את רוב האלקטורים אך לא את רוב הקולות, והם היו באבל על כישלון הסקרים שלהם, הפעם השמאל חוץ מקיצוניים במיוחד כמו ראשידה טאליב ואיימן עודה לא מעיז ללכת ראש בראש נגד טראמפ שהפעם הניצחון שלו מספיק משכנע כדי שהשמאל יכיר בלגיטימציה שלו.
תאר לעצמך את האסון שמצרים וירדן יסכימו לתכנית:
מצרים - האחים המוסלמים יתחזקו, ויפילו את המשטר.
ירדן - היא תיפול לידי הפלסטינים, ושם תוקם עזה על סטרואידים.

Harrington

Well-known member
מנהל
השמאל השמאל אשם
בג"ץ אשם
האוטו אשם
הכביש אשם
יקירי, את החלטותיך שלך אני מכבד, אבל לא את החלטותיך עבורי את מי אני מאשים (בכלל בביצה שעוד לא נולדה). אז מילא שהמחנה שלך טורח להחליט עבור ערביי רצע"ז מה הם רוצים בחיים, אבל כעת קפצת שלב להחליט גם עבורי מהן דעותי? אתה לא קולט שזה פתטי ברמות-על?

בכל מקרה, אם וכאשר תחשוק נפשך בדיון ענייני, תרגיש חופשי לעדכן. עד אז, משחקים בהם אתה שואל שאלות על עמדותי ואז מחליט עבורי מהן כשתשובתי לא מוצאת חן בעיניך, הם משחקים חביבים אמנם, אבל אין לי חשק אליהם כרגע. עמך הסליחה.

Henry0

Well-known member
מרחן בלתי נילאה

Henry0

Well-known member
כבר לא כל כך נעים, הרינגטון.

בכל מקרה הנרי יקר, אם וכאשר תתבגר ותתגבר למעמד של הבוגרים והמבוגרים בו תהיה מסוגל לדיון ענייני, תרגיש חופשי לעדכן.
מרחן בלתי יילאה

היה נחמד אם תפסיק לענות לי
הרמה שלך כל כך מביישת,
שאתה רק רוצח שירשורים.

Harrington

Well-known member
מנהל
מרחן בלתי יילאה

היה נחמד אם תפסיק לענות לי
הרמה שלך כל כך מביישת,
שאתה רק רוצח שירשורים.
למה שאפסיק לענות לך אם אתה מגלה שוב ושוב שאתה נורא רוצה להמשיך? אמנם כאמור, מבחינתי זה די משעמם התכתובת הזאת ועניין ענייני בוודאי שאין בה. אבל כל עוד אתה מתעקש להמשיך, אין לי מנוס אלא מטעמי נימוס וחינוך טוב להשיב לך.
אתה כמובן מוזמן בכל עת פשוט להפסיק ולחזור לשחק בארגז הבוץ בו אתה מבלה רוב שעות היממה. ממני לא תקבל התנגדות.

evglev1

Well-known member
מנהל
רק תגיד לי בבקשיקי

כשהתוכנית של טראמפ תיכשל
את מי תאשימו ?
קודם כל עצם זה שהאמריקאים מעלים את הרעיון זה כבר הישג גם אם זה ייכשל בסוף. שנית גם זה ייכשל זה רעיון יותר מציאותי ממדינה פלסטינית ביש"ע שחיה בשלום עם ישראל, אז עם טוחנים מים לכל הפחות 45 שנה עם תוכנית לא ריאלית אז חוסר סבירות או ריאליות של תוכנית לא צריך להוות שיקול, עובדה שבאדיבות קרטר כבר 45 שנה מאוננים על משהו בלתי אפשרי.

Henry0

Well-known member

קרה לך אי פעם לכתוב משהוא שלא ברור לכל?

לכל, אני מתכוון לאספסוף נחות הבינה,
כי מעבר למה שמלעיטים אותך בכפיות,
אין לך יכולת לחשוב על שום דבר.

Harrington

Well-known member
מנהל
קרה לך אי פעם לכתוב משהוא שלא ברור לכל?

לכל, אני מתכוון לאספסוף נחות הבינה,
כי מעבר למה שמלעיטים אותך בכפיות,
אין לך יכולת לחשוב על שום דבר.
דברי לא היו מכוונים אליך הנרי, אלא לכאלה שיודעים ומסוגלים להתדיין דיון ענייני. מתנשאים יהירים ואנטישמיים, אמנם אני גם מתדיין איתם לעתים, אם אני צריך להעביר את הזמן או משהו, אבל כרגע לא כל כך בא לי. עמך הסליחה והרבה בריאות.

למעלה