גאידמק, גאידמק...

Wing Chan

New member
גאידמק, גאידמק...

גאידמק טוען "תנו לי 3 חודשים ויש לי חצי כנסת". http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3329701,00.html הייתי אומר שהשתן קצת עלה לבחור לראש. יפה שהוא אוהב לקנות את הציבור המטומטם פה בישראל (כאמור, ציבור של אידיוטים וגם עם זיכרון קצר מדי) ע"י מימונים של אלף ואחד דברים ולאחרונה מימן נסיעה של אנשי שדרות לחופשה באילת על חשבונו, ורואים שאין לו מה לעשות עם כ"כ הרבה כסף שאחד מתחביביו הוא לקנות קבוצות כדורגל, אבל בחיי, ברגע שהבנאדם הזה נכנס לממשלה או מקים ממשלה או יימצא בעמדת מפתח בעלת כוח, אני לוקח את הדברים שלי ועוזב את המקום הזה למרות האהבה שלי לארץ הזאת. אני לא מסכים לדבר הזה. מושחתים כבר יש כאן מספיק, לא צריך את הסופרמן של המושחתים. פתאום מאמצע שום מקום הגיח איזה יהודי רוסי אוליגרך עם כמה דולרים בכיס, והחליט לקנות את מדינת ישראל ואת החברה בישראל. בושה וחרפה, שהממשלה הזאת נותנת לו כזאת במה וכאלה אפשרויות תמרון בשביל לעשות מה שבראש שלו. עוד יותר בושה גדולה הוא הטמטום הישראלי שרבים מבני חברתנו ניחנו בו, ורצונם הוא ללכת אחריו כמו כבשים עם העדר, כמו עכברושים אחרי החלילן. כמה קל לשנות את דעתם של אנשים בניפנוף קטן של שטר כסף ואימרות נבובות. יפה מאוד, גאידמק וליברמן הם אחלה צמד שיביאו את החורבן על מדינת ישראל, ברכותיי. האחד יקנה אותה בכסף והשני יגרור אותה למלחמת עולם שלישית.

NorthernStar

New member
גאידמק לא עושה דבר לשם שמים

מדובר באדם מסוכן, שיחד עם ידידו ליברמן בז לחוק, לקונספט של הדמוקרטיה, לזכויות אזרח ואדם. אני מקווה שתתעוררו שם בקרוב וכולם ביחד יגידו לו: לא, תודה, נסתדר לבד.

אנטוליו

New member
למה לכרוך גיידמק וליברמן ביחד?

אומנם שניהם יוצאי חבר המדינות, אך פרט לזה איני יודע מה עוד משותף ביניהם. את דעותיו הפוליטיות של ליברמן כולנו מכירים, אך האם מישהו מכיר את דעותיו של גיידמק, מה עוד והוא אפילו אינו יודע לדבר עברית.

הגזענות במלוא כיעורה

מצחיק איך מי שיוצא כנגד כל גילוי כביכול של אפליה כלפי ערבים בזעקות "גזענות" כורך ביחד שני אנשים שאין שום קשר ביניהם רק בגלל שהם "רוסים" אינני יודע מה עמדתו של גאידמק בנושא תוכניתו של ליברמן ל "שתי מדינות לשני עמים", אבל עצם העובדה שגדאימק לקח תחת חסותו את קבוצת בית סכנין מלמדת שהשקפתו לגבי מעמד הקבע של תושביה הערביים של ישראל שונה מזו של ליברמן. ואגב, אני לא מתכוון להצביע לגאידמק, אבל אני משוכנע שגאידמק יכול לתרום לכנסת יותר מהרבה מאד מהמכהנים בה כיום.

הקשר בינהם אינו מוצא רוסי

אלא הפשע המאורגן. גאידמאק הוא גנגנסטר ידוע שעשה את הונו מעסקי נשק וסמים, לליברמן קופת שרצים דומה והפרוגראמה הגזענית שלו ידועה.ואין זה מקרי ששניהם ידידים. מה עוד ימציאו אלו שאינם מסוגלים לסבול ביקורת על הגנגנסטרים, שאסור לבקרם כי זאת גזענות? אחד ממלכי הפשע האמריקאי היה היהודי הימני הציוני מאיר לנסקי, אז מי שיאמר שהיה ממלכי הפשע הוא לשטתכם נגוע באנטישמיות, לא כן. הפסיקו להצחיק.

Wing Chan

New member
גזענות? איזה גזענות בדיוק?

זה כמו שאני אומר "ערבי הגיח". איפה הגזענות פה? זה לא גזענות, זאת האמת. אין לי בעיה עם אנשים ממוצא רוסי, יש לי גם חבר רוסי ומס' מכרים רוסיים ואנחנו מסתדרים מעולה. בנאדם, לא כרכתי אותם יחד בגלל שהם שניהם ממוצא רוסי, ממש לא. כרכתי אותם יחד כי הם מסוכנים למדינה - ליברמן ידוע הרי כמלך העולם התחתון רק שהוא לא דרך בכלא מעולם, ואני בטוח גם שהאוליגרך גאידמק לא השיג את כול הונו בדרכים כשרות ואני דיי בטוח שידו אינה נקייה מכסף מלוכלך. שמע, כמו שאמרתי - אני ממש לא מחבב את הממשלה כיום. חבורת בבונים (ועל מפלגת העבודה אני מאוד כועס שהם לא קמו והלכו ברגע שליברמן נכנס) שדואגים לתחת של עצמם מאשר לתחת של העם, לא יודעים לנהל מדינה כמו שצריך, ממשלה מלאה בפרוטקציות ופועלת עפ"י מיטב מסורת החפיפניקיות וה-"סמוך" הישראלי. אבל (!!) ברגע שאתה תחבר את העולם התחתון (ע"ע ליברמן\גאידמק) עם השלטון, זה כבר עובר את גבול השחיתות ומגיע למצב של מדינה שפשוט הולכת ומתחרבנת עם כול יום שעובר. איך אומרים - We head for Hell and we do it well. אישית, אני מעדיף את הבבונים.

ליברמן ידוע הרי כמלך העולם התחתון ?

מאיפה אתה לוקח את זה? חוץ מזה שהוא נראה בריון (היה שומר במועדון כשעלה לארץ) העבירה היחידה שבה הואשם מעודו היתה שהוא נתן סטירה לילד שהכה את בנו. זה מעשה בהחלט ראוי לגינוי, אבל מכאן ועד להכתרתו בתואר "כמלך העולם התחתון" ? גאידמק עשה חלק מהונו בעיסקאות נשק ונדמה לי שיש נגדו זימון לחקירה בצרפת בנוגע לאיזו עיסקה שעשה באנגולה. הצרפתים לא הגישו בקשת הסגרה, מה שאומר שלא בטוח שהוא בכלל חשוד במשהו. העולם התחתון בישראל זה האלפרונים, האבוטבולים, רוזנשטיין ודומיהם... לא שמעתי מעולם על איזה שהוא קשר ביניהם לבין השניים האלו.

ללאו שלא מודעים מיהו ליברמן

A Jewish Hitler?- by Justin Raimondo Here, after all, is a man who has threatened to bomb Tehran, the Aswan ... confronted with the specter of Avigdor Lieberman, the would-be Hitler, currently ...www.antiwar.com/justin/?articleid=9923 - 49k - Cached - More from this site - Save Shiloh Musings: Avigdor Lieberman reminds me of Clinton,

doresh shalom

New member
מעבר לכל הדברים הללו ../images/Emo41.gif

דובר בתקשורת רבות על כל מיני צירופי פעולה פוליטיים בינהם כך שהקישור בינהם הגיוני

jacquesisr

New member
והדבר העצוב הוא

שהתחלופה שאת מתארת עשויה להיות טובה ממה שיש לנו היום, מי יודע ? אולי גאידמק עדיין טיפה קומוניסט עמוק בליבו ?

למעלה