גאידמק. האיש והסילבסטר.

ענבר.

New member
גאידמק. האיש והסילבסטר.

יש סוג של "נחת" בצרות העין והקנאה, באנשים שנהנים להשמיץ את האיש על המסיבה הראוותנית שערך. מה בדיוק מפריע, ולמי? המסיבה היתה על חשבון הקופה הציבורית? הרעש הפריע לשכנים? האוכל היה על חשבון הארוחות בבתי תמחוי?

magy

New member
כן, זה מרגיז.....

המסיבה היתה לכבוד סילבסטר.. ואפילו לא טרחו להזמין אותו.. את סילבסטר.... לא האפיפיור שעל שמו נקרא החג.........(סיום השנה, כי האפיפיור מת בסוף אותה שנה....באחת המאות המוקדמות...) ולא את סילבסטר סטלונה...... שכנראה קרוי על שם אותו סילבסטר.......אפיפיורי...... ככה מתנהגים???

ענבר.

New member
המסיבה היתה לכבוד

הלבנת כספים.
עוד דרך ל"היפטר" מכספים לא מוצהרים ולא מדווחים. צ'מעי, 6000 סושי היו שם !!!! אני אחרי 20 גילגולי סושי, מתעייפת לי היד, תחשבי על 6000 !!!! שיט, כמה אני אוהבת סושי.

magy

New member
גם סושי הוזמן?

רק אני לא הוזמנתי.. אני עוד אחזיר לו יום אחד למיידאנֵק הזה......במטבע דומה.....

ענבר.

New member
גם אגרול הוזמן.

צבע שזוף היה לו לאגרול. חתיך אמיתי. הפסדת. היה גוטה גוטה. ההתחכחות בסלבס עשתה לי את השנה הבאה וגם את זו שתבוא אחריה.

magy

New member
תלונה הועברה להנהלת תפוז

מידאנק לא גולש בתפוז... עמדתי בפתח.....וצעקתי.....אני מגי .....מתפוז..... הוא לא ידע מי אני.... הייתי המומה.........

magy

New member
גם בתכנית

"משחק מכור" עשו את זה ולא פעם כל האומה שמעה וראתה, לא רק הפורום שלנו. ולא הוגשה תלונה לרשת/קשת/אלעד גם שי ודרור שחטו כל פרה קדושה (כולן רבין ז"ל) ואנשים נהנו מהם. זו אופיה של סטירה. כמעט הכל מותר ...כמעט.

והדגש על הכמעט

וזה שהם בטלויזיה עושים את זה - זה עדיין לא עושה את נכון.זו הרגשה אישית שלי. אצלי יש עדיין כמה פרות קדושות שלא תעלינה על רשת הצליה הזאת.

magy

New member
לאן נעלמה ההודעה

הרעילה של לימור, הקטנה עד גמדה........? ותגובתי .....?

למעלה