גאיה חמודה תודה רבה לך על הברכות

גאיה חמודה תודה רבה לך על הברכות

ליום הולדתי אני לא מאושרת ולא שמחה אבל זה מה שיש אני יותר עצבנית וממש קשה לי עכשיו לגמריי אני עוברת תקופה האחד ההכי מגעילו שלי ואני לא יודעת אייך להתמודד עם זה בכלל תודה רבה שוב על התמיכה שלך ואני אודיע לך עם שמעתי על משהו באהבה רבה מרוויטל

ל3

New member
הי רויטל

אני מצטערת לשמוע שאת לא שמחה. אנה הרשי לי להעלות חיוך על שפתייך. מה קרה? ספרי לנו ( את לא חייבת אם את לא רוצה). אני מקווה שתצאי מהתקופה הזו מהר ושזה יהיה רק זיכרון עבר מר. בכל אופן אנחנו פה בשבילך ותמיד. המון מזל טוב מתוקה ו cheer up

gaia20

New member
רוויטלי

אני יודעת שזוהי לא תקופה קלה עבורך, אני יודעת שקשה לך אבל יום אחד בשנה מותר לך לחייך, את יודעת מה הזכרת לי עכשיו? בשנים קודמות, היתי עסוקה בכל מיני דיאטות למיניהם, משום מה הן תמיד יצאו ביומולדת שלי ותמיד אימי או חברותי דאגו שתהיה עוגה עתירת קלוריות. בכל מקרה,תמיד היתה לי לתלבטות גדולה אם לכבד את עצמי בחתיכת עוגה וחברה שלי תמיד היתה אומרת לי שיומולדת מגיע רק פעם בשנה, אז לא יקרה כלום אם אני אוכל עוגה כזאת רק פעם בשנה... מה שרציתי להגיד בכל זה, זה שביומולדת צריך להיות שמחים, זה יום מיוחד, גם אם יש ימים קשים. אוהבת אותך, ופה בשבילך,

למעלה