גאיה, מצטערת על מה שקרה לחתלתול!

ritosh

New member
גאיה, מצטערת על מה שקרה לחתלתול!

את חייבת להתלונן על הכלב והבעלים שלו! מה יקרה אם חלילה הוא יתקוף ילדים?!

champ

New member
תקראי כאן...

כאן

gaia20

New member
כמו שקראתם, אמסטף אכל לי אותו

אבל חכו חכו, הבעלים של האמסטף ישלם על זה. הוא עוד צחק כשגילה שזה החתול שלי, נראה מי יצחק אחרון.

ל3

New member
הדרי

אני מצטערת על החתול. הבעלים נהגו בחוסר אחריות נוראי והם חייבים לשלם את המחיר!

1ט ל י

New member
אני לא מאמינה...

זה ממש נורא. צריך לקחת את הכלב למכלאה ולהרדים אותו. אני בטוחה שהשכן יפסיק לצחוק, והכלב יפסיק להרוג. זה מתחיל בחתול ונגמר בילד. אני באמת מצטערת בשבילך, זה לא קל לאבד בעל חיים באופן כללי, וכשזה באופן אכזרי כל כך, זה פי כמה יותר גרוע.

שאנל

New member
אכזרי

הכלב הרג את החתול - אכזרי. נכניס אותו, את האמסטף ונרדים אותו - אכזרי או לא? השכן יפסיק לצחוק, לפי מה שמתואר הוא בכול מקרה אידיוט, ומה שקורה זה שהכלב משלם על התנהגות של הבעלים שלו. היה לי אמסטף, שתים יותר נכון (אם ובת), אהבתי אותן מאוד. אמסטאפים לא אוהבים חתולים, כך רצה הטבע, לי לך ולכם אין שליטה על זה. השליטה שלי בכלבות היתה באילוף ובטיול עם רצועה, אבל... יש אבל גדול... גרנו בבית קרקע וחתולות היו נכנסות לחצר, לצערי לא מעט חתולות מצאו את מותן בחצר הזו. יש מעין חשיבה כזו שכלבים, אותם חייבים לקשור, וחתולים, הן יכולות ללכת חופשי. לא באמת יודעת מה קרה עם החתולה של גאיה, לא באמת יודעת אם הכלב היה קשור או לא, האמת... סתם נזכרתי בכלבות שלי, כלבות שאהבתי, ורציתי להראות צד אחר לעניין. גאיה מצטערת שהחתולה שלך מתה.

1ט ל י

New member
לא אמרתי...

שכל הכלבים האלו אכזריים, והאמסטרף גם תקף את גאיה, לא רק את החתולה. כן, זה קצת אכזרי להרדים את הכלב, אבל לקחת אותו למכלאה בטוח צריך. אני לא יודעת בידיוק איזה כלב זה אמסטרף, אבל אני יודעת שלשכנים של סבתא שלי יש כלב ענקי, ולסבתא שלי היה חתול, והוא היה רודף אחריו, אבל כשהוא היה מגיע אליו, הוא היה מלקק אותו. זה הגיע לפעמים למצב שהחתול היה מרביץ לכלב. לעיתים רחוקות הכלב היה מחזיר לחתול, אבל הוא אף פעם לא ממש פגע בו (למקרה שתהיתם, הכלב היה נכנס לבית של סבתא שלי). בנוגע לחתולים החופשיים- גם חתולים תוקפים, ולדעתי גם חתולים לא צריכים להיות בחוץ. שאנל, אני מצטערת, לא התכוונתי להכעיס אותך, היו לי כלבים גם, אבל אף אחד לא תקף נפש חיה, גם כשהם השתחררו בטעות כיצאנו איתם.

שאנל

New member
טלי חמודה

לא הכעסת אותי, סתם נזכרתי בכלבות שהיו לי. וזה דווקא זיכרון נחמד...

למעלה