גאיוס - אנא בקש מגברנור

יאנוס

New member
גאיוס - אנא בקש מגברנור

לא להעליב אנשים ולנהל דיון לגופו של עניין ולא לגופו של אדם. לא כולם חושבים כמוהו ומן הראוי בדיון בין אנשים לא להוריד את הרמה. אני מניחה שמגהמוח מאמין במה שהוא אומר וחשוב שגוברנור יכבד את אמונתו וינסה להפריך אותה בלי לאבד את עשתונותיו.

רוני חץ

New member
זאת השיטה הקבועה שלו

עברתי על הרבה מהודעותיו המזלזלות של גוברנור ויש לו כמה דרכים להשפיל ולהטעות את המתווכחים איתו והם: דרך נלוזה א´ של גוברנור כיוון שהוא יושב באינטרנט 24 שעות אז הוא אוסף לינקים של מתווכחים שהתעייפו מלהתווכח איתו כיוון שהם לא כומוהו עם זמן בלתי מוגבל ואז הוא אוסף את הלינקים האלה וטופח על שכמו הנה "ניצחתי" דרך נלוזה ב´ במקום להביא את הטיעון עצמו הוא שולח ללינקים כמעט בכל דבר וטוען "הפרכתי" במקום לטעון את הטענות ישיר דרך נלוזה ג´ הוא שולח לאתרי אנגלית ומזלזל במי שלא מעוניין לקרוא את כל האנגלית מהאתר שהוא שולח אליו דרך נלוזה ד´ הוא מכנה בכל מיני כינויי גנאי את המתווחים איתו כמו דלעת, אימבציל, בור, עגל רך ועוד כיד הזלזול הרעה עליו וכינויים אלו על מנת להוריד את רמת הדיון ואת הרצון לויכוח איתו. וכמו טווס הוא מציג בכל מחרוזת את הויכוחים שלו שבהם הוכיח לעצמו (!) שהוא צודק. אפשר למנות עוד דרכים שקריות ונלוזות שבהם הוא פועל אבל לכל אדם משכיל זה מספיק על מנת להכיר את האדם ואת כוונותיו ולסתייחס בהתאם. ולועמת זאת המתווכחים איתו או שסולדים משיטת ויכוח מזלזלת זו ואז מפסיקים לדון איתו ואז הוא לוקח את זה בתור ניצחון בויכוח או שמקבלים את ההשפלות שלו ולא מחזירים לו כינויים וכדומה וממשיכים להתווכח אבל שוב , זה משפיע על רמת הויכוח ועל האיזון. מה שהייתי מציע זה כאשר הוא משתמש באחת מהשיטות הנלוזות הנ"ל כמו משולח לאתרי אנגלית או מכנה בשמות גאני אז פשוט לא להתיחחס ולומר "איתך אני לא דן עד שתשפר את התבטאויותיך כראוי לאדם מתורבת" וכך אולי יוכל להיות הדיון איתו בצורה נאותה

מגהמוח

New member
ליקרוא ולבכות..GOVERNOR

ושוב תודה לידידנו "סולון האטלנטי" שחסך ממני את כל העבודה נא ליקרוא בעיון את המאמר על מולד הירח תודה!

G o v er n o r

New member
מגהתחת ידידי, הפשקויל המתועב הזה

אשר כתמי טלפי כותבו המגואלים המשוקצים והמזוהמים פזורים על כולו, יחד עם נתזי רוק מעורבים שאריות מזון מרקיבות מיום אתמול הנושרות מן התותבות במעמקי לועו תוסס הקצף מזויותיו, אינו אלא תשובה של איזה רב מופרע, לקונטרס של דעת-אמת. אין לי דבר עם דעת-אמת ולכן אין פשקויל מטונף מגעיל ומסואב זה נוגע לי. ולעניננו: על פי הכתוב בתלמוד (ראש השנה כה, א), ר´ גמליאל אמר "כך מקובלני מבית אבי אבא: אין חידושה של לבנה פחותה מעשרים ותשעה יום ומחצה (-שתים עשרה שעות), ושני שלישי שעה, ושבעים ושלשה חלקים". שים לב, "אין חדושה פחותה מ...", הוא אומר. נכון? מה פרוש "לא פחותה"? "לא פחותה" פרושה כמו המספר הזה, או למעלה ממנו. נכון? אולם, שים לב, לזאת. כתוצאה מהשפעה של השמש, קים שנוי משמעותי במשכי המולדים. במהלך המאה העשרים והמאה העשרים ואחת נעו וינועו המולדים ממינימום 29 יום, 6 שעות, 35 דקות, ועד למכסימום של 29 יום, 19 שעות, 55 דקות. משמע, ר´ גמליאל טועה בגדול!!! מקור הטעות הוא שלא שם לב ר´ גמליאל בזמן שהעתיק מ- Meton כי Meton מציין את הממוצע, ובהתהדרו בנוצות לא לו, עלה לו מפלס השתן וגאה עד כי הציף לו את הקורטקס הסרבראלי. "ושדייק הרמב"ם באורך השנה האמתי עד 1/5 שניה(!)" הוכח!!! ציין לי מה אורך השנה על פי הרמב"ם והיבן זה כתוב. אני _יודע_ מה הערך האמיתי של אורך השנה.

G o v er n o r

New member
מגהתחת ידידי, מה הניקוד, נכון לרגע

זה? "בסוף הוא עוד יתפתל" אני _כבר_ מתפתל מעויתות צחוק שאינן בנות-כיבוש...

מגהמוח

New member
עזוב שטויות אני רוצה

שתגיב על הנאמר על מולד הירח! בקובץ שצירפתי

G o v er n o r

New member
כדי להדגים לכם את תפישותיו של רוני

אימבצילוני, בצעו "חפוש מתקדם": בחרו "בכל הפורומים" בחרו "שם משתמש/ת" וציינו רוני חץ בחרו "תוכן" וציינו אוטיסט בחרו "החל מתאריך" 12/11/2002 לחצו על "חיפוש" קראו והשתוממו (תגובותי מצויות דרך כלל בסמיכות)...

טעויותיך:

לא באתי ללחום את מלחמתו של גוברנור, אלא להצביע על מספר טעויות בהודעתך, חלקן קשורות אלי: 1. אני אוסף את הלינקים לויכוחים שהסתיימו, לא גוברנור. האתר של הלינקים פתוח לכל מי שרוצה להוסיף לינק לויכוח שהסתיים בנצחון אחד הצדדים. תביא לינק לוויכוח שהסתיים בנצחון הצד הדתי - ואשים אותו שם ללא משוא פנים. הקמתי את האתר במטרה להפריך הטעיות, שגיאות לוגיות, ושקרים מוסווים בטענות מסיונריות מכל סוג שהוא. אני נגד הסתרת מידע, ולכן לעולם לא אעלים מידע (בניגוד לגישה המסיונרית). [הפעם היחידה שסירבתי להוסיף לינק "דתי" הייתה כש-masorti ביקש להוסיף לינק שכולל רק את טענותיו הבלתי מוכחות. הוא דגל בהסתרת מידע וסירב לערוך את הודעתו מחדש באופן שיכלול גם את טענות הצד השני] 2. דרך מקובלת היא לשים לינק להפרכה במקום להפריך את אותו טיעון שוב ושוב בכל פעם שמחב"ת חדש חושב שהוא המציא את הגלגל. גם אני נוהג כך, וזה לדעתי מוצדק. באם יש לך הפרכות ללינק אפשר לפתוח את הויכוח מחדש. 3. אני מבין את סירובו לשבת כל היום ולתרגם אתרי אנגלית למען אנשים שיכולים לעשות זאת לבדם עם עזרה מחבר (למרות שאני הייתי דוגל בתמצות של החומר בעברית, לא אוכל לדרוש זאת מכל אחד). באותה הזדמנות אציין את העובדה שכינויי גנאי למתווכח השני הם תופעה שהגיע מהצד הדתי דווקא, ורווחת אצל אמנון יצחק וחסידיו. בכל הפורומים ראיתי את זה בפועל. מהצד החילוני זה מגיע בדרך כלל כתגובת קונטרה. שיטה מחב"תית רווחת עד מאוד היא לשלוח את חברי הפורום לסמינר מסיונרי, או להתמודדויות שלא במסגרת הפורום. קשוט עצמך ואח"כ קשוט אחרים.

מגהמוח

New member
אני בכל זאת מצפה לתגובה

ממך 00000000000000000 ומגוברנור על הקובץ בעניין מולד הירח. תודה!

יאנוס

New member
רוני חץ-והשיטה של מגה מוח היא הצפה

לכל אחד השיטות שלו לוויכוחים. גוברנור, לטעמי, הוא אדם עם ידע נרחב שמעניין לקרוא את דבריו. השפה שלו מדהימה. אם היה מקניט את בני הפלוגתא שלו היה עדיף. לטעמי לא צריך לבזות ולהשפיל. בכל אופן הדיונים ממש מעשירים. אגב, לאן נעלמו חיפוש 123 ויום?

רוני חץ

New member
אדם שטוען כך:

אין בעיות. אני פה. ויש לי הפרכות לכל טענותיך, כולל אלה שטרם חשבת עליהן. זו התחיבות! (כך כתב גוברנור, ויהי רצון שה´ ירחם עליו) האם יש סיכוי לאדם כזה להגיע אל האמת? האם יש ספק לכוונותיו בויכוח? הרי הוא מתיחחס לויכוחים כאן בתור עיטורים לנוצותיו הטווסיות להתהדר בהם האם יש סיוכי להידברות ולטעון טענותאיתו הרי גם אם יגידו לו שאחד ועוד אחד זה שתיים הוא יגיד "מה פתאום" ויבחר בין שיטות הנלוזות שלו כמו לכנות מגהתח.. או לשלוח לאיזה אתר באנגלית או לשלו לאיזה דיון שהתקיים פעם שלא הכי קשור לעניין אומר רבי נחמן מברסלב "הניצחון לא סובל את האמת" מי שרוצה להגיע לאמת אם הוא גאוותן או רוצה לנצח בויכוח לעולם הוא לא יגיע אל האמת ורואים עד כמה הדברים מתקיים באותו אחד. אמנם אני בטוח שאין האנשים כל כל תמימים כדי לראות את כוונותיו אבל ככל שנשים לב יהיה יותר טוב.

L7

New member
רוני חץ,אולי אתה תושיע,ספרלנו על ה´

עייפנו מפילפולים עקרים על שולי הדת

למעלה