גאים
באויר

גאים ../images/Emo34.gif באויר

היום יצא לעוגי לשמוע לראשונה את התוכנית המדוברת (
) של מנחם שיזף הבזוי (בעיני עוגי) ברדיוס 100FM (פרסומת סמויה?) בכל מקרה, עוגי היה ברכב, ונפל בנסיעה בת 10 הדקות שלו על התוכנית. בדיוק ריאינו שם את התסריטאי (או משהו כזה) של יוסי וג´אגר (סרט מהמם - ראיתם כבר?). יחד עם שיזף היה מנחה נוסף (מי זה היה?) ששאל שאלות לעניין בנוגע לסרט. אבל אז שיזף היה חייב לדבר - השאלה שלו, או למעשה היתה זו תלונה, שמפיקי/מפרסמי הסרט החרימו תקשורת הומו-לסבית (כגון 2 העיתונים - הזמן הוורוד + הקשת ותוכנית הרדיו הנ"ל). מדוע יהודה לוי התראיין אצל ג´ודי ניר מוזס שלום ולא להתראות, אבל לא אצל שיזף? זה כמובן חירפן את המרואיין - הרי היתה כתבה גדולה בזמן הוורוד, וברגע זה הוא מדבר בתוכנית של שיזף. אז שיזף מקשה - כן, אבל אתם לא פניתם אלינו, אנחנו פנינו אליכם. אתם מחרימים אותנו? זה בגלל שאנחנו הומואים? (עד כמה בנאדם יכול להיות דפוק? הוא ראה את הסרט???). בשלב זה המרואיין איבד עשתונות והתחיל לגעור בשיזף - "אני מדבר בשם עצמי... אני שונא הומואים... אתם מגעילים אותי... אוכלים בתחת..." וכו´. לעוגי לא נותר אלא למחוא כפיים לנוכח תבוסתו של שיזף הדגנרט... אז מה - זו צרות עין בגלל שהכתבה התפרסמה בזמן הוורוד - המתחרה של הקשת (של שיזף)? ולמה הוא מוציא לנו כזה שם רע? שמישהו ישתיק אותו כבר! שיזף - אתה החוליה החלשה! שלום! ועוגי מדבר רק בשם עצמו... זהו. סתם צורך לשתף... עכשיו מרגיש יותר טוב...

עוגי מתוק שלי

מסכים איתך בכל פה! חוץ משלשיזף יש קול כאילו הוא מצץ זין עטוף בקקטוס, ושהטור שלו ב"עכבר העיר" מביך בפתטיות שלו ("אתמול שוב קניתי צעיר חטוב שיזיין את התחת הזקן השמן והנפול שלי" - ציטוט לחלוטין לא מדויק אבל מעביר את התוכן), הוא גם טיפש וקטנוני במידה שלא תאומן. עיתון "הקשת" מקדיש יותר מקום לניגוח של הזמן הוורוד ושל האגודה במקום לקדם נושאים מהותיים לקהילה. במקום זה, מציע לך להקשיב באותו הזמן ל- 103 FM, שם יובל כספין החביב משוחח עם מאזינים על הפנטזיות המיניות שלהם, ומנסה (לשווא) להתחיל עם הצעירים (והסטרייטים) מביניהם.

campari

New member
מנחם שיזף דווקא הרוויח בזכות את...

מקומו בתולדות המאבק ההומו-לסבי בישראל. בתור לוביסט מצליח בכנסת בשנות ה-90 הוא לא הסתיר את ההומואיות שלו, ולא התנצל עליה. הוא עבד גם עם מפלגות הימין והחרדים, ועזר להעביר מהלכים לטובת הקהילה, שבלעדיו סביר להניח שהיו נופלים. הוא גם כיהן כמנכ"ל האגודה (שנתיים שלמות, אם אני לא טועה) והעלה אותה מדרגת ארגון חובבני וחצי מחתרתי לגוף מרכזי ומשפיע, עם תקציבים מהמדינה והעיריה. הוא לא עשה את זה לבד, והוא גם עזב ברעש גדול, אבל יש לו בהחלט מניה בהצלחת המאבק שלנו. הוא גם האיש שארגן את מפגשי ההומואים עם רה"מ ועם הנשיא וייצמן בזמנו. וכן, הוא מבוגר, שמן, חולה, והכתיבה שלו יכולה להיות פתטית. זה באמת לא בסדר שהוא לא מסוקס ושזוף...

הרוויח, ועכשיו הוא מפסיד

לא הייתי מודע לעברו העשיר, אבל היום הוא בעיקר מזיק, מפצל, גורע וכל שמות התואר האחרים. אין שום פסול בכך שהוא מבוגר חולה וכו´, אבל כשבטור שלו ב"גאווה" בעכבר העיר הוא מציג את עצמו כחולה מין פדופיל - הרבה זה לא מוסיף (ביחוד שזה הטור היחידי בעיתון) אלא רק מחזק את התדמית שיש להומו בעיני הומופובים. זקנתו מביישת את נעוריו. חבל. "צריך לדעת לפרוש בזמן" (שמעון פרס) "לא נכון, אני אמרתי את זה קודם" (עייזר ויצמן)

למעלה