גאי ודקל שלום

גאי ודקל שלום

הפורמט החדש הוא לדעתי-בעייתי ניתן לעשות בו מניפולציות אם מישהו מחליט שהוא רוצה להיות במרכז העינינים.לא כמוני,כמובן.. כל שעליו לעשות זה להצמיד תגובות ריקות להודעתו המקורית כל כמה שעות ומצבו מצוין.. ובנוסף-עדיף שתגובה מאוחרת יותר, מבחינת היום והשעה תוצמד למעלה למודעה עצמה כמו שהיה נהוג קודם כי את הישנות ממילא קראו אז למה שתישאר למעלה ? לעיונכם אנשים מרק.

ועוד דבר-בנושא הודעות נבחרות..

יש כאן נוהג משונה לתת הודעה נבחרת לכותבים המעתיקים מעיתון מספר.. או מאי-מייל שקבלו בקיצור-לא לכתיבה מקורית מה אגיד לכם.. לי-זה נראה ממש פסול מרק.

t@gel

New member
אוקיי...אז ככה...

ראשית שלום... לא ברור לי מדוע פנית לגיא, היות והפורום מנוהל על ידי דקל ועל ידי. שנית... ממש לא קטן עלינו דבר...מין הסתם אם תעיין בפורום, תראה כי הפורום מלא בפניות בדבר הממשק החדש. על כל פניה, יש תגובה מאיתנו. אם תעבור על העמוד של הפורום, תוכל לראות על מה אני מדברת. שלישית... לגבי הודעות נבחרות. מרק היקר, אתה יודע היטב כי את ההודעות אני בוחרת. לא זכור לי שהודעה אשר הועתקה מהעיתון נבחרה. מלבד זאת. אני בוחרת הודעות, כי הן יפות ומעניינות. אם יצא וההודעה היא מועתקת, אך אני מוצאת לנכון שהיא שווה שכל גולשי תפוז יראו אותה, היא נבחרת. אני לא רואה כל פסול בלהביא דברים מעניינים לפורומים, גם אם הם לא פרי עטם של הגולשים. כפי שכבר ציינתי פעמים רבות. אני מקשיבה להצעות הגולשים. אם יש הודעה אשר מגולשים ממליצים עליה בחום, אני מתייחסת להמלצתם. אני מצרפת לך שני קישורים לגבי טענתך הראשונה, על הממשק החדש. קישור ראשון - מתוך חדשות הקהילה, הודעתו של דקל אופיר, מנהל פורומים. קישור שני - הודעתו של צחי המתכנת של הפורומים, אשר מפורסמת כאן בפורום. מקווה שקיבלת מענה לטענותייך. ליל מנוחה... שלך תמיד כאן להקשיב...תגל

דוגמא? אתמול מארבעים..שוב,אני חוזר.

שוב בחרתם הודעת בדיחות מועתקת במיליון אחוז. ולגבי המתכונת של סידור ההודעות שימו לב שרוב מוחלט של המשתמשים הם נגד השינוי כי הוא מטופש בגישתו ומאפשר מניפולציות.. מרק. מרק.

למעלה