גאליס 5- המשך שבוע 6

Roei152

Well-known member
מנהל
גאליס 5- המשך שבוע 6
עוד 3 פרקים לסיום העונה
שתהיה צפייה מהנה

פרק טוב...
מותח לכל אורכו, כמו שצריך.
נחמד איך ששילבו את רשף ומיקה בסוף. הם חמודים

אבל האפקטים, הו האפקטים... טוב, כבר ידוע שבזה גאליס לא ממש חזקים. רמה ממש ירודה וילדותית, כאחרונת הסדרות המצויירות

נראה שהם גם בכוונה מגזימים עם זה, לא ברור למה.
סיום הפרק, כרגיל, כמו פרקים דומים בעונות הקודמות - כל דמות בצומת הדרכים שלה, עם המחשבות שלה... שתי הזמרות יחד

מעניין האם שני פרקי הסיום יתרכזו בזה שדני היא כוח הייעוד של יונתן, האם בכלל יתגלה לו על זה או שזה יישאר בגדר תעלומה בשבילו לעונה הבאה, שברור שיהיה לה קשר ישיר לכל הגילוי הזה.
מעניין האם תהיה עוד גיחה של טיראן וטולה...

Roei152

Well-known member
מנהל
הפרקים הבאים
יעסקו בפתרון עלילות אודי,מאיה וארז וגילי אין לי מושגאיך ואני גם לא חושב שבשני פרקים אפשר לפתור בעיות שהן מול גורמים... לא יודע פשוט לא....

פרק עם משהו מפתיע
וזה שהסיום לעלילה הראשית הגיע עם שני פרקים עד הסוף.
&nbsp
מה יקרה בפרק הבא? מה יקרה ביום ראשון? זה כאילו הרוב פתור ואין ממש מה לפתור עוד...
&nbsp
אבל פרק טוב, עם כמה היילייטס:
&nbsp
1) דורי מקיא, עלוב ומסכן. שיהיה ככה.
&nbsp
2) רותם, ליעם ויולי מתחבקים. כמה חיכינו לזה.
&nbsp
3) מיטל ורוני שרות אחת עם השנייה דואט. מתאים לכן.

מירוסבן

New member
טוב..
סליחה ממי שאוהב את הפנטזיה בגאליס
אני יודע שיונתן ודני והמיועד הם המרכז של הסדרה וכו' וכו' וכו'
אבל הרגיש קצת מטומטם לעסוק לאורך פרק שלם בלהחזיר אנשים מהמתים/להשמיד מעיין שעושה זאת בזמן שדמויות כמו גילי ואודי נמצאים במצב קצת יותר בעייתי
ובכלל הפריע לי שמכשיר ההקלטה נשכח בשטח,שאודי נזרק חזרה לכלא בלי הסברים, ושמאיה היא פתאום דמות שצריך לשמור עליה שלא תעשה שטויות.
&nbsp
לא מבין את הכותבים לפעמים

Roei152

Well-known member
מנהל
תאמין לי גם אני .....
גאליס בהחלט מגזימה קצת עםהפמטזיה ששל ואחרי הפרק הזה שוב אני מרגיש ירידה ... כאילו היו פרקים טובים עד עכשיו ועכשיו נפילה.....

מירוסבן

New member
חח סוף סוף מישהו שמביןכן|
ידוע שזאת סדרת ילדים,אבל יש שם דברים שגם "זקנים" יותר בני 17 יכולים לאהוב וללמוד מהם
פרקים כאלה בדיוק גורמים לחשוב פעמיים בנוגע להאם להמשיך לעקוב גם אחרי העונות הבאות
&nbsp
השיר שביצעו מיטל ורוני בסיום גורם לי לתהות מאיפה באמת יתחילו להאיר את ה"חושך" הזה כשנותרו רק עוד שני פרקים..
אלא אם כן זה יימשך על פני עוד עונה

rubmue1234

New member
אז גם ראיתי את הפרק של היום...
עלוב.
גם האפקטים וגם המוזיקה רקע.
כאילו...הם בחרו לקטעים ההכי מותחים מוזיקה שמתחילה בדרמטיות ונחלשת.
מה הקטע??
זה ממש היה נראה עלוב ובחירה ממש גרועה לקטע.
שיטפלו בבעיה הזאת שלהם כבר.

האפקטים על הפנים, על זה אין מה לדבר בכלל...
אבל הפרק עצמו היה מצויין ומותח לכל אורכו.
לגבי המוזיקה - לגאליס יש את המנגינות המוכרות שלה, בדומה להחממה ושכונה, ובאופן אישי לא הייתה לי בעיה בפרק, להיפך, דווקא בייחוד בשני הפרקים האחרונים, שים לב, יצא שפשוט כל הפרק, כולו, ללא סצנה אחת שקטה שהיא ללא מנגינת רקע , ככה שלפעמים צריך גם קצת להרגיע עם זה, שייראה פחות מלאכותי ומעושה ויותר 'אמיתי', אם אתה מבין את כוונתי.

שיר m

Well-known member
נראה כמו פרק אחרון
ונכון שנשארו עוד דברים לא פתורים, אבל אני מתחילה לפחד שישאירו אותם פתוחים לעונה הבאה... חסר להם...

זהו, העלילה הראשית היא ארז ואודי.

לדני כי אף אחד לא נתן לה:(

אז ככה
כמעט בכיתי בגלל גילי, אבל בסוף ארז יצא בסדר. ואני בכוונה אומר רק בסדר, כי הבחור עדיין פושע, כפי שמאיה טרחה לציין בפנינו.
&nbsp
בסוף האחים רואס עשו שירות לסביבה... אגב, אני נקרעתי כשלירית אמרה ש"זה חיסל לי את כל התיאבון", וכמובן, המצלמה מראה שהיא אכלה הכל...
&nbsp
אליאנה דפקה משחק יפה בסצנה האחרונה. עכשיו... מה יקרה בסיום העונה? משהו נראה מוזר... אתמול חשבתי שזה הזוי שהם סיימו את המעיין עכשיו, אבל הם גרמו לי להתחרט.

ליעם אני חולה עלייך

גם אם זה לא הצליח בגללו, הנשמה הזה פשוט להעריץ אותו.
זהו. בעונה הבאה הוא חייב להשתדרג למנהל המחנה, אחרי שפעמיים הוא כבר "תפקד" ככזה... זה תפור עליו בול.

וואו, ארז. מי היה מאמין עלייך ?!
אבל אני באמת מקווה שלא ימחלו לו על העונש או משהו בגלל זה כי זו סדרת נוער. לשלם על עבירה כמו שהחוק דורש, זה חייב להיות, בלי שטויות.
ברור שזה כבר רק יגיע ממנו, וידוי, בייחוד אחרי מה שהוא עשה היום. רק מעניין אם אבא שלו יופיע או שהוא בכלל יתוודה בפני מאיה ?
מילי ממש אוהבת לאכול, בפרט מתוקים למיניהם. אלה אשכרה אותם פרצופים של האחים רואס ? גדול

אליאנה באמת שחקנית פשוט מצויינת. כל פעם שהיא בוכה פשוט רואים שזה אמיתי והיא ממש נכנסת לסצנה והכל...

אגב
הוא לא אמר שקוראים לו ליעם. חשבתי שהוא יגיד שהוא תום פרייליך, או הבעלים של מגדלי מגדלוב...

שיר m

Well-known member
מה זה הדבר הזה...
דני פשוט שברה לי את הלב. לחתיכות.
&nbsp
ארז. טוב ידעתי שהוא יגנוב איך שהם השאירו את המשאית שם, אבל מה הקטע, למה להגיד לו לא לגנוב וכשהוא עושה את זה הוא גיבור? אני בעד, אבל יש פה קצת סתירה בחינוך...
&nbsp
מתה לדעת מה יקרה עם אודי וארז. ממש. ממש ממש.

הסצנה של דני ויונתן הייתה חזקה מאוד...
כשהם רוצים לרגש - הם לחלוטין יודעים איך לעשות את זה. לא נראה לי שיש צופה, בכל גיל שהוא, שלא בכה...
הסצנה הזאת יכולה להתחרות רק בסצנה שלהם בחדר היהלום, שניה לפני שהוא קפא... אבל נראה לי שזו טובה אפילו יותר.
לגבי ארז, את באמת צודקת. כל שנותר זה לקוות ש"יתקנו" את כל חוסר החינוך והמוסריות האלה שאפיינו אותו לאורך כל הדרך בזה שהוא יתוודה וכמובן גם ייכנס לכלא. חסר להם שלא, אחרת זה באמת יהיה לא לעניין בכלל מבחינתם.

שיר m

Well-known member
לגמרי. אחת הפרידות הכואבות שנראו על המסך...
חסר להם לאכזב היום עם ארז

למעלה