ג'אן כנס!!!!!!!!! תעשה סקר. לי נמאס.
נ נורמה בייטס New member 14/7/07 #6 אני חושבת ש... 9-10 פעמים , ביממה שלמה. אבל יש סיבות מקלות, חבר קרבי, גם ככה רואים אותו פעם ב 3 שבועות , חייבים להספיק...
אני חושבת ש... 9-10 פעמים , ביממה שלמה. אבל יש סיבות מקלות, חבר קרבי, גם ככה רואים אותו פעם ב 3 שבועות , חייבים להספיק...
נ נורמה בייטס New member 14/7/07 #8 ../images/Emo7.gif אבל יש לי סקר עצוב יותר... כמה זמן לא עשיתם סקס? * ועל זה אני יכולה לענות בחודשים... * ועם עצמך לא נחשב ...
../images/Emo7.gif אבל יש לי סקר עצוב יותר... כמה זמן לא עשיתם סקס? * ועל זה אני יכולה לענות בחודשים... * ועם עצמך לא נחשב ...
נ נורמה בייטס New member 14/7/07 #11 כמה שאני נשמעת פרוצה .... אני עדיין צריכה לעשות את זה עם מישהו שאני אוהבת... כאילו חתיך ועשיר. וכאן כבר יש בעיה למצוא ...
כמה שאני נשמעת פרוצה .... אני עדיין צריכה לעשות את זה עם מישהו שאני אוהבת... כאילו חתיך ועשיר. וכאן כבר יש בעיה למצוא ...
L Lady McBeth New member 14/7/07 #13 בדיוק לקדוש ולי הייתה שיחה מעניינת על.. האיש הכי עשיר בעולם (רמז: זה כבר לא ביל גייטס). אם יש לו בן, אני מסדרת לו אותך. (פשוט כי סגרנו שאני מתחתנת איתו, וקדוש עם הבת שלו)
בדיוק לקדוש ולי הייתה שיחה מעניינת על.. האיש הכי עשיר בעולם (רמז: זה כבר לא ביל גייטס). אם יש לו בן, אני מסדרת לו אותך. (פשוט כי סגרנו שאני מתחתנת איתו, וקדוש עם הבת שלו)
נ נורמה בייטס New member 14/7/07 #16 אה נכון.... זה שיש לו את כל חברות התקשורת בערך בדרום אמריקה.... ולי אין העדפות, בחורה צנועה. כל עוד הוא עשיר. במקרה שלו, אני מוכנה להיות גם אישה מוכה.
אה נכון.... זה שיש לו את כל חברות התקשורת בערך בדרום אמריקה.... ולי אין העדפות, בחורה צנועה. כל עוד הוא עשיר. במקרה שלו, אני מוכנה להיות גם אישה מוכה.
L Lady McBeth New member 14/7/07 #17 הלו אל תגנבי לי את הגבר!! לך אנחנו מסדרים את ה*בן* שלו. לא *אותו*. הוא כבר תפוס.
L Lady McBeth New member 14/7/07 #19 למה קריפי, כפרע? לפחות אני לא אעשה לך טרור כמו כל חותנת אחרת. (רק אם תתחילי עם בעלי, כמובן)