ג'אן קבל ...

ReiKo

New member
ג'אן קבל ...

http://video.google.com/videoplay?docid=4361092225985613644 הפואנטה היא השיר, לא הבת זונה הקונפה שמופיעה ב''קליפ'' ...

תמיררר

New member
רייקו הגעתי למסקנה חשובה

פסיכומטרי זה חרא. זה פשוט לא אנושי מה שהם מבקשים שנעשה שם... בא לי לפרוש מהקורס :/

תמיררר

New member
יאללה ספר ספר :)

אני צריך אתרים שיעודדו אותי... או שאני אתקשר עכשיו למדריך שלי שיעודד אותי בעצמו.

הטRולית

New member
קשור לפסיכו??

נגמר לי כל החומר (כמעט) שהיה לי לאמי"ר... נותרתי בלי כלום... לינקים?! מישהו?

תמיררר

New member
אין לי כסף :(

יואל בצע גנב ממני כמעט 5000 שקל. אבל יש לי דוד עו"ד גרוש..

Lady McBeth

New member
לא לא..

אני עם משפטנים גמרתי. (לא במובן הזה). טוב, אז בתמורה ל...אממ...מכות ללירן?

תמיררר

New member
יש לי חברים בחולון אפשר לסדר משהו

אבל הם גרים באזור בבן גוריון אז זה בלגאן לוגיסטי... תארגני להם מונית. סתם :) יאללה אני חוזר ללמוד. שיהיה לכם לילה טוב....

Lady McBeth

New member
נו!!! גם לירן גר באיזור שם!!!

יאללה, סגרנו. אני מוציאה עליו חוזה. תגיד להם שיהיו מוכנים עם אפוד מלא, שכפ"ץ, קפלס"ט, וחרט"צ

תמיררר

New member
דרך אגב

שכן שלי ניב שהיה איתך בפלוגה אומר שפעם היית עוזרת בחינם... כנראה שהאזרחות קלקלה אותך :)

תמיררר

New member
תאמצי את הזכרון טיפה

אם לא תצליחי להיזכר אני מחר אזכיר לך מי זה. (רמז קטן... שחום כזה.. גר במצפה הילה... וזהו)

Lady McBeth

New member
אההההההההההההההההההההההה

ניבבבבבבב!! עם משקפיים כזה!! חמוד! היה מש"ק אלפא וחמליסט פלוגה בחברון... איזו תקופה נשכחת... הייתי איתו בפלוגה כולה איזה חודשיים.. חח, מי היה מאמין שיזכור..

Lady McBeth

New member
*אגב, שלא יספר סיפורים עליי.

כל פאדיחה שקרתה לי קרתה כי הייתי צעירה מתה אז!!!!

תמיררר

New member
שמעתי, שמעתי...

אבל אני חושב שזה דברים שלא כל הפורום צריך לדעת עליהם, לטובתך.... תמורת תשלום הוגן, כמובן. סתם אל תדאגי זה הולך איתי לקבר. ובקצב הזה נראה לי שכדאי לי לחפור לעצמי אחד כבר עכשיו :/ טובבבב לילה טוב באמת. הלכתי.

Lady McBeth

New member
בולשיט

הוא לא הכיר אותי בתקופת הפדיחות הרצינות שלי (ע"ע קורס מ"כים). חוץ מזה שבזמן חברון הייתי עסוקה בלעשות 6-6 בתור צעירה, לרדת מהעמדה ולעלות לסיור. אגב, תמסור לו ד"ש מטוסיה כהן.
הוא כבר יבין.

הטRולית

New member
עשר שניות עד ש...

ההוא שאסור להזכיר את שמו בא להגיב: "איך אפשר לשכוח אותך?"

למעלה