ג'אנגו ללא מעצורים קיבלתי את הסטילבוק.... i am happy.
B barlevy New member 25/4/13 #4 django בלוריי סטילבוק כבר בחנויות? מישהו ראה בדיסק סנטר/האוזן השלישית ?
L liorb22 New member 25/4/13 #5 לתו השמיני בחיפה זה הגיע עוד אתמול הם צפויים לקבל עוד בימים הקרובים. אני משער שגם לסניף טאוור ברעננה של אסף זה הגיע גם כן.
לתו השמיני בחיפה זה הגיע עוד אתמול הם צפויים לקבל עוד בימים הקרובים. אני משער שגם לסניף טאוור ברעננה של אסף זה הגיע גם כן.
B barlevy New member 26/4/13 #24 עונה לעצמי-הגיע לסנטר במחיר מדהים של 99.90 סטילבוק.. טעשיו דילמה שתמיד עניינה אותי לגבי הסרט הזה וסטילבוקים אחרים : מה עושים עם הנייר שדבוק עם סלוטייפ ומכסה את אריזת הפח?
עונה לעצמי-הגיע לסנטר במחיר מדהים של 99.90 סטילבוק.. טעשיו דילמה שתמיד עניינה אותי לגבי הסרט הזה וסטילבוקים אחרים : מה עושים עם הנייר שדבוק עם סלוטייפ ומכסה את אריזת הפח?
S Soak New member 26/4/13 #29 אני הייתי שומר עד שיום אחד ראיתי שנהייתה ערימה ענקית שאני לא עושה איתה כלום אף פעם והיא סתם מעלה אבק. מאז אני מזביל בלב שקט...
אני הייתי שומר עד שיום אחד ראיתי שנהייתה ערימה ענקית שאני לא עושה איתה כלום אף פעם והיא סתם מעלה אבק. מאז אני מזביל בלב שקט...
D Don Nirtin New member 26/4/13 #8 אני קניתי אותו היום בהתו השמיני. עוד יותר שמח שיש לי את הסצינה האהובה עליי בהישג יד
H haifaboy New member 26/4/13 #19 בסניף חיפה הם רוצים 129 שח ובעצם הם מונופול כאן כי אין עוד חנות שמוכרת בלו ריי בחיפה או באזור ( טוב ראיתי בסטימצקי בקניון חיפה כותרים בודדים אבל זה לא נקרא שהם ממש מוכרים ) . . חבל שלא הזמנתי מקינו יחד עם המשלוח הקרוב שלי מהם .. )-: .
בסניף חיפה הם רוצים 129 שח ובעצם הם מונופול כאן כי אין עוד חנות שמוכרת בלו ריי בחיפה או באזור ( טוב ראיתי בסטימצקי בקניון חיפה כותרים בודדים אבל זה לא נקרא שהם ממש מוכרים ) . . חבל שלא הזמנתי מקינו יחד עם המשלוח הקרוב שלי מהם .. )-: .
T timboy123 New member 26/4/13 #20 ומהי הסצינה האהובה עלייך? הימור שלי- סצינת הגולגולת הגאונית, הסצינה האהובה עליי בסרט הזה, שהוא בין האהובים עליי. סילחו לי אם אני יותר מדי מביא הנה את פורום סרטים וקולנוע
ומהי הסצינה האהובה עלייך? הימור שלי- סצינת הגולגולת הגאונית, הסצינה האהובה עליי בסרט הזה, שהוא בין האהובים עליי. סילחו לי אם אני יותר מדי מביא הנה את פורום סרטים וקולנוע
D Don Nirtin New member 26/4/13 #21 ההימור שלך נכון. וגם הסצינה המבריקה של ד"ר שולץ וג'אנג'ו בתחילת הסרט כאשר הוא מזמין אותו למשקה ומדבר איתו בזמן שכל העולם ואישתו בחוץ בהלם על רצח השריף
ההימור שלך נכון. וגם הסצינה המבריקה של ד"ר שולץ וג'אנג'ו בתחילת הסרט כאשר הוא מזמין אותו למשקה ומדבר איתו בזמן שכל העולם ואישתו בחוץ בהלם על רצח השריף
D Don Nirtin New member 26/4/13 #23 לגמרי. והגולגולת? פשוט סצינה מעולה שהוציאה מדיקפריו את המיטב שלו. תודה לאל שמישהו שיכנע אותי שהוא משחק טוב.
לגמרי. והגולגולת? פשוט סצינה מעולה שהוציאה מדיקפריו את המיטב שלו. תודה לאל שמישהו שיכנע אותי שהוא משחק טוב.