גאנז נ' רוזס- באסה או קלאסה?

לא יודעת אם בכוונה,

אבל זה באמת מעצבן. כי יש שם דברים כל כך הזויים, כאילו שהוא כתב אותם סתם מתוך שנאה. יש כל כך הרבה גרסאות כיסוי לשיר הזה, ומכולם, כולל אבריל לאבין למיניהן, הוא מחליט לרדת בצורה כזאת על הגרסה של גאנז?

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifתומכת!

הגירסה של גאנס ממש טובה.. וגם די מצליחה ואהובה.. את אבריל לאבין לא שמעתי אבל אני מתארת לעצמי כבר איך זה נשמע

../images/Emo207.gif

לקח לי ממש המון שנים (באמת) להבין לבד מה זה נצל"ש. אני לא מתכוון לחכות עוד כ"כ הרבה זמן לסוגיה החדשה... מה לעזאזל הקשר של
למשהו בחיים הזה? מה זה אמור לבטא?

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifפילי המאומץ שלי

יש תפוזניקים (שגם אני ביניהם) שמאמצים אייקון ושמים אותם בכל הודעה שלהם
קפיש?

דורסבג

New member
אני חשוב שהכל שטויות מה דהוא כתב שם

וחוצמזה שלפי דעתי של גאנז הרבה הרבה יותר יפה מהמקורי..כי המקורי משעמם כזה וגאנז הוסיפו לו המון המון צבע שהיה חסר בו. לא שמעתי גם את של אבריל אבחל אני חושב שהוא לא כזה עילוי אז שלא יפל רק לגרסא של גאנז נ.ב. שמעתי שגם בון ג'ובי עשו לזה גרסא..מעניין איך שלהם...

נכון הכל שטויות

הכל שטויות באתר WALLA. חרא של אתר. פשוט לא להתייחס למה שכתוב שם. אם אני אוכל אני אפילו אותו או משהו, מגעיל אותי השטויות שהם כותבים שם.

Xknight

New member
הוא סתם לא מבין וכותב שטויות וגם..

מה הוא בכלל בחר את השיר הזה....יש להם מספיק קלאסיקות מקוריות שלהם.

Lady in red2

New member
לפני שאני בכלל קוראת, הכתב הזה

פשוט אידיוט. על קווין הוא כתב "באסה", נו באמת... אחרי שקטל את הלהקה בסוף הוא כתב "כן, אין ספק: הבדיחה היא על חשבון קווין". מצד שני, לדעתו ריטה והבאנגלס עם השיר המאוס Eternal Flame קלאסה. ממש חכם מצידו...

oneman2

New member
צריך לסגור את וואלה

כ"כ הרבה שטויות שזה לא ייאמן...

Dug E

New member
אל תתרגשו.

זו פינה דפוקה שקוטלת כל אמן שעולה על הכותרות.

l u d

New member
מה זה לעזאזל השטויות האלה?

"סלאש הגיע הביתה ויש לו מפרט חדש ביד - ועד לצווחת הסיום המתבקשת של אקסל" סליחה?? נראה אותו עם גיטרה מבצע כל ריף פשוט שאפשר! כלומר, אין לי בעיה שיאמר דברים על אקסל (למרות שפה אקסל עושה ביצוע נהדר במיוחד בלייב) אבל ההיטפלות שלו לסלאש מיותרת לחלוטין! כלומר, כל היופי בסלאש זה העובדה שהוא יותר לאלתר סולואים מעולים ברגע ועוד במיוחד בשיר כמו זה. ובכלל, זה היופי בקאוורים שכל אומן יכול לקחת שיר לכיוון המוסיקלי שלו, וזה הכיוון של גאנז אז אין לו בכלל מה לשפוט אותם או לאמר להם לקחת אחריות על ה"מעשה סדום" שלהם. ואם הוא כבר מדבר על קאוורים, למה הוא שתק על הקאוור של אבריל? אי אפשר לקרוא לזה עפילו קאוור! היא פשוט לקחה שיר ושרה אותו, היא לא עבדה עליו אפילו לרגע. הבנאדם הזה צריך לקרוא טוב טוב ת'דברים שהוא כותב לפני שהוא מפרסם אותם.

boazgilad

New member
אוייש אל תקחו את זה קשה

זה שטויות הוא גם יורד על סייטרוואי ואומר שזה באסה, הוא כולו מדבר שטויות...

tirasc15

New member
"על טעם ועל ריח.."

מה לעשות אם זה הטעם שלו, אז שיביע את דעתו.... זה שהטעם שלו דפוק זה כבר משהו אחר. לא צריך להתייחס לזה יותר מידי, כי זה סתם דפוק.

LimiMimi

New member
אני מבינה מאיפה זה בא לו,

זה לא אומר שאני מסכימה. יצא לי לשמוע לא פעם אחת קאברים של שירים רגועים שאהבתי, שבסופו של דבר אהבתי יותר את ה"רעשנים" יותר כי מה לעשות, זה הכל ענין של טעם. [סטייל הקאבר של סונטה לStill loving you, שבהתחלה פשוט רציתי להרוג את חברה שלי שאמרה לי שהוא טוב יותר.. ואח"כ כבר ממש התחלתי להעדיף אותו..] אני מניחה שאנשים שמתחברים יותר לבוב דילן ירגישו כמו הכתב, כי בסופו של דבר להפוך יצירה יחסית שקטה ולא יותר מידי מתוחכמת מבחינת נגינה ועם המון אופי של בוב דילן ולהפוך אותה ליצירה עם הגיטרות (החשמליות?), הסולואים והקול של אקסל.. זה שינוי די מהותי למי שהכיר לפני זה את הגרסה של דילן.. [למרות שאני באמת חושבת שהגרסה של גאנס הכי מעניינת.. ודווקא להתעצבן על הקאבר שלהם זה די מוזר.]

למעלה