גאנש מנגו

akavishon

New member
גאנש מנגו

לצורך הכנת פרלינים לערב סוכות, אני מחפש מתכון, או הנחיות כלליות להכנת גאנש על בסיס פרי (מנגו לצורך העניין) יש למישהו ? תודה
 

ranlevy

New member
על בסיס איזה שוקולד?

אני סבור שגנאש פירות כזה צריך להכין משוקולד לבן. המרירות של הקקאו בשוקולד מריר תתחרה בחמיצות וברעננות של הפרי, ולכן הוא לא מתאים לגנאש כזה. לפחות לדעתי. השאלה הבאה שלי תהיה: בהנחה שאכן תקבל את דעתי ותשתמש בשוקולד לבן, בשוקולד של איזה יצרן אתה מתכוון להשתמש? -- רן.
 

ranlevy

New member
ואחרי שהרהרתי קצת....

גם שוקולד חלב יהיה טוב, לא רק שוקולד לבן. והשאלה עודנה נשאלת: איזה שוקולד עומד לרשותך? -- רן.
 

akavishon

New member
גם אני חשבתי על שוקולד לבן כבסיס, א

אם כי יש לי גם שוקולד חלב. שוקולד לבן של פריבל ושוקלד חלב של קליבו
 

judi1

New member
מריר על בסיס פסיפלורה..

יוצא נפלא.. ויוצא מין שןןויון כוחות כזה.. של המרירות השוקולדית.. עם הקליק הפסיפלורי.. נפלא בעיני.
 

ranlevy

New member
הממממ.... שתי שאלות ברשותך

שאלה ראשונה: האם את מוסיפה שמנת לגאנאש עם הפסיפלורה? שאלה שנייה: האם לדעתך החמיצות של הפסיפלורה לא מתאימה יותר לשוקולד מריר מאשר מנגו, שהוא חמוץ פחות? -- רן.
 

judi1

New member
שתי תשובות לך..

ראשית , התנצלות שקודם עליתי לרגע ונשמטו לי הסוגריים עם המנגו.. מסכימה איתך שמנגו יהיה מתוק מדי.. ולגבי השמנת, כן, מוסיפה שמנת המורתחת עם מחית הפסיפלורה.
 

ranlevy

New member
ובמילים אחרות...

את מייצרת בעצמך משוקולד מריר, שמנת ופיספלורה, את מה שאני מכנה גאנאש משוקולד חלב ופסיפלורה....
-- רן.
 

judi1

New member
..ממממ...יוצא באמת אותו יחס?

..אבל, הנסיון עם שוקולד חלב ושמנת ופסיפלורה היה פחות מוצלח.. רק כשעליתי לשבעים אחוז ..השביע את רצוני..
 

ranlevy

New member
איך אתה רוצה שאני אענה לך

אם לא רשמת את הכמויות שבהן השתמשת, ובאיזה שוקולד השתמשת? וחוץ מזה, שדי ברור שהנסיון עם שוקולד חלב ושמנת יהיה פחות מוצלח - זה כאילו שהוספת פעמיים שמנת לשוקולד המריר... -- רן.
 
למעלה