ג'אסטין בבקשה תשלחו לי למייל תמונות שלו drew17@walla.co.il חולה עלייכם..... מאוההה......!!!!!!
D drew17 New member 22/1/04 #1 ג'אסטין בבקשה תשלחו לי למייל תמונות שלו [email protected] חולה עלייכם..... מאוההה......!!!!!!
S s e n i o r i t a New member 23/1/04 #2 |א-ט-| שרשור אוףףף תגידו.. אני סתם מפגרת או שדוד מחק את השרשור ההוא שעשיתי שכל אחד אומר מה שהמילה מזכירה לו????????
|א-ט-| שרשור אוףףף תגידו.. אני סתם מפגרת או שדוד מחק את השרשור ההוא שעשיתי שכל אחד אומר מה שהמילה מזכירה לו????????
J jenngirl New member 23/1/04 #5 יכול להיות בגלל שהתבטאתם../images/Emo82.gif בצורה לא יפה... תחשבו לבד
S s e n i o r i t a New member 24/1/04 #8 זה לא פייר זה גזענותתתת ../images/Emo122.gif ../images/Emo46.gif הוא מחק את זה בגלל שהוא מעריץ של בריטני!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
זה לא פייר זה גזענותתתת ../images/Emo122.gif ../images/Emo46.gif הוא מחק את זה בגלל שהוא מעריץ של בריטני!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
J justin love New member 25/1/04 #9 חחח לא נראה לי אבל לא נוראא.. כולנו מסכימים שהיא מגעילה וזהו .. עזבו אותכם מבריטני היא לא שווה אפילו מילה אחת שאני מוציאה עליה חחח..
חחח לא נראה לי אבל לא נוראא.. כולנו מסכימים שהיא מגעילה וזהו .. עזבו אותכם מבריטני היא לא שווה אפילו מילה אחת שאני מוציאה עליה חחח..
S s e n i o r i t a New member 25/1/04 #12 כי אין לו כוח אלינו חחחח סתם ../images/Emo122.gif מאיפה לי....
L LISA AND JUSTIN New member 26/1/04 #13 ../images/Emo4.gifנווו...מה קורה?!? מישהי מתכוונת להשים םה תמונה או משהו?? <ובקשר לתמונות..זה לא תמונות גסות..זאת יצירה..עוד תמונה..>
../images/Emo4.gifנווו...מה קורה?!? מישהי מתכוונת להשים םה תמונה או משהו?? <ובקשר לתמונות..זה לא תמונות גסות..זאת יצירה..עוד תמונה..>
S s e n i o r i t a New member 27/1/04 #14 טוב נו אם אתם כ"כ מתעקשים הנה התמונה המהממת שלייייייייי ------------->
S s e n i o r i t a New member 27/1/04 #16 ../images/Emo7.gif*מתאבדת* המחשב שלי גוססססססססס ניסיון אחרון.......