"ג'אספר מורלו" - תודה על חצי השעה

gadgad0

New member
"ג'אספר מורלו" - תודה על חצי השעה

המופלאה ביותר שהייתה בערוץ מזה זמן רב. מי שהביא את יצירת המופת הזאת לערוץ צריך לקבל מחיאות כפיים (ומי ששיבץ אותה לעשר דקות לחצות צריך לקבל סטירה). במחשבה שניה, צריך לשבץ את "ג'אספר" יחד עם "הארווי קראמפט" - שתי הביוגרפיות הכל כך נפלאות ומכמירות-הלב של הדמויות האומללות ביותר בעולם (ומחוצה לו...).

gadgad0

New member
אז למחוא לו כפיים ואח"כ לסטור לו

(או להיפך). יש לזה ערך חינוכי - בפרט אם זה נעשה בפומבי.

gilriv

New member
אפשר לשים כבר ?את הסופרנס

כל 12 הפרקים -ביומו כבר מתי יהיה לזה תאריך בYES+ ------------------------------------------------------------------ עוד! 9 פרקים {פרקי-בונוס בעונת 2007 בינואר זה יהיה הסיום של הסופרנוס

גד ,יצא לי לראות את זה..

תפסתי את השידור תוך כדי זיפזופ קצת אחרי שהתחיל..אתה וגיל (המניאקים) לא נתתם תזכורת כמו שהבטחתם.. אבל לא מבין את ההתלהבות שלך מהתכנית עד כדי כינויה "יצירת מופת".. היה בסדר.אנימציה מעניינת ומנוכרת...סיפור לא הכי מתוחכם. אולי תסביר מה בדיוק היה יצירת מופת?

gilriv

New member
-אני לא נתתי "תזכורת כי פה הפורום

עוד לא ירד {למספר הארכיון פה יכולתה פשוט לדפדפ יותר למטה עצלן ,? אני יזכיר עכשיו שביום שישי יתחיל מיני סידרה ב2 חלקים סידרה בריטית שמככבות בהן ג'ולי גראהם ועוד מישהי עם שם מסובך ?טזמין -ששיחקה בעונות הראשונות של איסט אנדרס מערוץ הBBC PRIME שלנו

gadgad0

New member
מין סוג של הסבר:

אפשר, כמובן, לספר רבות בשבחו של הסרט הזה, על ההקשרים התרבותיים והאמנותיים שלו - ז'ול וורן, אמנות פוטוריסטית, מארינטי, סרטי האנימציה המוקדמים של מיאזקי, אנימציית הצלליות של לוטה ריינינגר, הירונימוס בוש וכו'. אך זה לא רלבנטי. קח רק את גרעין הסיפור הכל כך טראגי הזה - על אדם שטעה טעות פטאלית ומקריב את חייו כדי להציל את אהובתו ממוות. ראינו טוויסטים רבים על יסוד הסיפור הזה, אך הטוויסט הזה הוא הטוב מכולם. אהה, ויש כאן קישור לאתר הבית של ג'אספר מורלו - אתר מופלא בפני עצמו.

למעלה