גאס הנסן באינטרנט

galharth

New member
גאס הנסן באינטרנט

אתמול ב-ftp ראיתי אותו נגד פטריק אנטונייוס המכונה niki , פטריק קרא לקח לו איזה 150 אלף

2המרפא

New member
מה? על מה אתה מדבר?

פטריק אנטוניוס זה פטריק אנטוניוס, ניקי ג`דליקה זה ניקי ג`דליקה וזה כלום לעומת מה שהוא הפסיד אתמול ושלשום. והוא לקח את הקופה וישר ברח כמו נקבה כי הוא אמר שהמשחק עמוק מדי בשבילו.

2המרפא

New member
סשן אחר אחי מאתמול.

אבל אני ממליץ לכל מי שיש לו פול טילט להכנס ולראות את האומהה היי. האקשן בשבועיים האחרונים פשוט לא יאומן.

b.o.b

New member
נצל"ש באד ביט הכי גרוע שהיה לי

אתמול, טורניר 10+1 בפולטילט. הייתי ממש צמוד לציפלידר נשארנו 55 שחקנים(תשלום ממקום 45 בערך) היינו בפער די גדול משאר השחקנים(לא זוכר מספרים מדוייקים) היו לי 3 באד ביטים רצופים. פעם אחת KK לעומת 67 ולאחר מכן אותו שחקן ניצח אותי עם 10J לעומת KK(שוב) בשניהם היינו אוליין פריפלופ. נשארתי עם סכום קצת מעל הממוצע באותו זמן - קיבלתי A Q c אותו שחקן עושה רייז 3 ביגבליינד UTG מעמדה מאוחרת עשיתי רירייז של 8 ביג-בליינד הוא משווה. נפתח בפלופ : Q 10 8 (ריינבוא) הוא עושה צק - אני ברייז של חצי קופה - הוא עושה רירייז ונכנס אוליין(הייתי צריך לעשות קול של בסה"כ עוד רבע קופה וכמובן שהשוותי) הוא פתח A 6 (בלי אפשרות לצבע) כל כך שמחתי, ידעתי שהוא צריך רנר רנר(והאמת שהסתכלתי רק שלא מגיע 6 בTURN) בTURN הגיע 9 בRIVER הגיע 7 לא היה לי באד ביט כל כך גרוע פעם - היו לו בערך 4% לנצח אחרי הפלופ. אחרי זה הבליינדים כבר הרגו אותי ועפתי. בהחלט מבאס.

DoubleN

New member
האמת שהאקשן מתמתן

לאור העובדה שבתקופת ה-WSOP התקיימו משחקי הומאהה היי עם בליינדים של 2/4 אלף דולר בבלג'יו(כולם משחקים דיפ סטק), זיגמונד הפסיד קופה של 2.5 מיליון דולר.

למעלה