ג'ארד מדבר על ההופעה בישראל! *-*

NASTIAtheSAVIOR

New member
ג'ארד מדבר על ההופעה בישראל! *-*

אוי גאד אני כמעט בוכה פה,הוא דיבר עלינו! D: http://e.walla.co.il/?w=%2F202%2F1716044

A Modern Myth

New member
איזה יופי!!!!!! ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

כתוב שיהיה גם ראיון מלא מיוחד לוואלה שיעלה בקרוב!! i'm excited

קישור לחיץ../images/Emo26.gif ../images/Emo223.gif

http://e.walla.co.il/?w=/202/1716044 איזה יופי^^
עוד 18 יום! דאמט, עוד לא לקחתי את הכרטיס>> הזמנתי מהאינטרנט. ממש לא בא לי לקחת את זה ביום ההופעה
אלא אם כן אני אעמוד ליד הדוכן הזה פותחים ומחלקים את הכרטיסים מהבוקר. אמא שלי שילמה מהכרטיס אשראי שלה ועכשיו אני צריכה להיסחב איתה כדי לקחת את הכרטיס מהדרן. תגידו, ביום של ההופעה, איך לוקחים את הכרטיס? לא מספיק להגיד שם או להציג תעודת זהות שלי, נכון? ודרך אגב, לא יצא לי להגיע למפגש פורום והאמת שאני לא מכירה אף אחת מכאן ואתן לא מכירות אותי, אבל אני אשמח לפגוש אתכן בהופעה. :) אני אמנם אהיה עם הרבה חברות אבל אני רוצה להגיד לכן שלום. אז תפתחו שרשור הכרות יומיים לפני ככה. ^^

אקח לתשומת ליבי את שרשור ההיכרות ../images/Emo9.gif

לגבי השאלה ששאלת, את תצטרכי להביא את כרטיס האשראי. הם מתעקשים על זה... ועדיף שהוא יהיה אצלך כדי שלא יעשו לך בעיות מאשר שלא תביאי ותתקעי. למה את לא לוקחת לפני ההופעה בקופות באבן גבירול?

אני אקח. ../images/Emo223.gif

פשוט אני עוד עובדת, עוד שבוע אני מסיימת ואז אוכל לנסוע לת''א מהבוקר. אני צריכה להיסחב עם אמא, אבל נו, מה נעשהXD היא אומרת לי "אני אבוא איתך, נסתובב בתל אביב ביחד!" חחחחחח, אני כבר צופה את זה. סתם, סתם, אימי חמודה. תודה. ^^

הזמנתי שבועיים בערך אחרי

שאישרו שהם באים, ואז הפקידה אמרה שלא הגיעו הכרטיסים עדיין.

maya254

New member
אעאעאעאעאע איזה התרגשותתתתת!!!!

איזה חמודדדדים הם!!!! :)))

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif *~* זה לא נקלטD:

אומגד, יאו, אני כ"כ לא יכולה לחכותOO"

The Fantasy

New member
לא את לא היחידה חחח

אני בכיתי כמו תינוק אתמול. אני לא צוחקת. אני פשוט מקרה אבוד חחח. בהופעה אני הולכת להתייפח כמו ילדה בת 5 שפגשה את מיילי סיירוס פנים מול פנים.

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

גמני סובלת מאותה בעיה
למרות שאני יותר כמו ילדה בת 3 שג'סטין ביבר אמרה לה שהוא אוהב אותה...

A Modern Myth

New member
וואו זה כל כך הולך לקרות גם לי

אם מלדבר ולחשוב על ההופעה אני דומעת, באמת מה יהיה ביום ההופעה ובהופעה עצמה? זה שאני הולכת לבכות זה בטוח חחח

למעלה