גארי בארלו חוזר...

KM-AIR

New member
גארי בארלו חוזר...

טוב, לא בדיוק. הוא יכתוב כמה שירים ל"בלו"... מישהו בכלל זוכר את גארי?

KM-AIR

New member
לי אכפת!

מה ז´תומרת. גארי הוא המותק של טייק ד´אט... רק מאז שהוא התחתן הוא נהייה באמת לא מעניין- הוא השמין ו...התחתן!

ביג דיל

New member
או מיי גוד!!! ../images/Emo2.gif

הנה קבוצת תמיכה מיותרת להחריד. הוא התחתן? אישתו יודעת שהוא הומו?

**Blue-Lagoon**

New member
מי טו מי טו

חחח סתם אני מכירה רק איזה שיר אחד שלו ועוד שיר אחד של טייק ד´אט וזהו

הבעיה היחידה איתו תמיד הייתה...

שהוא היה חייב להיות הכי טוב, הוא היה חייב להתחרות (ולהפסיד) ברובי, כל הריבים המיותרים, הנטייה שלו להיות ג´ורג´ מייקל הבא, הנטייה לרומנטיקה...יאכס..זה יותר קליף ריצ´ארד מאשר ג´ורג´..אבל ניחא...

סתם עוד זמר פאתטי סטייל מייקל גקסון

שמנסה להתקאמבאק כל שנה מחדש ונכשל!
חולת נפש

KM-AIR

New member
ההשוואה היתה תמיד לאלטון ג´ון

בגלל הכתיבה... אבל הוא תמיד אמר שהוא רוצה להשאר בשטח הזה, אז הרי לכם: הוא פשוט יחזור ולא תרגישו בזה! אגב... אשתו לא יודעת, נראה לי- והוא עצמו מתעקש לאכזב אותנו כל פעם מחדש למרות השמועות שבמשיבה של אלטון ג´ון לפני 6 שנים...

alonbb

New member
אם הוא חוזר זה לא בדיוק קמבאק

סך הכל הוא התחילת את תחילת הקרירה שלו עם תייק ת´ט בשנת 1990. הוא היה שייך ללהקת הבנים השניה שהוקמה והכי מפורסמת בעולם והנוער ללא ספק יותר ישמח לשמוע אותו חוזר למוזיקה מאשר את אלטון ג´ון-שאף אחד לא שם עליו וטוב שככה או את שר או מדונה..הוא עדיין חלק מתולדות המוזיקה של העשור האחרון ואם הוא יתחיל קריירת מוזיקה אני בטוח שהיא תהיה אדירה!!

KM-AIR

New member
הרשה לי לעדכן אותך

שמאחוריו כבר שני אלבומי סולו, ושני להיטי מקום ראשון ב-96 ו-97. הדיסק האחרון שלו כל כך, אבל כל כך נכשל...

alonbb

New member
האלבום שהיה בשנת 1997 נכשל?

מה אתה מחשיב אלבום מלפני 5 שנים? היו הרבה סולנים שהתחילו באפס וסיימו את הקרירה שלהם בהצלחה....כמו חמשת השנים הראשונות של הקרירה שלו היו הצלחה אדירה שהוא היה עם תייק תט´

KM-AIR

New member
לא הבנתי את טענתך,

כי בכל אופן יצאו לו שני אלבומים: הראשון open road יצא בשנת 1997, והיה הצלחה היסטרית (מקום 1), מתוכו שני להיטי מקום ראשון- forever love באוגוסט 96, ו-love won´t wait באפריל 97. לאט לאט הוא איבד מכוחו, כך שהאלבום השני שלו twelve moths11 days...משהו כזה אם איני טועה, פשוט נכשל לחלוטין.

למעלה