גארסיה באחד על אחד עדיף מביינום?

גארסיה באחד על אחד עדיף מביינום?

ככה אני חושבת. יותר תועלת, לא חסרה יכולת חדירה מלווה באתלטיות מרשימה. מה דעתכם? (רשמים מהמשחק מול מלאגה, וזה כש... לא כל החדירות הסתיימו בסל, אבל היכולת היא ישנה ועוד איך..) עוד רווח חשוב הוא מימד ההגנה, ההקרבה, והנחישות, שאי אפשר לקחת מהיורש של דריק שארפ. בול פגיעה בבחירה שלו! שאפו לאנשי מכבי והסקואטינג!

גארסיה לא מוביל כדור טוב כמוהו.

החדירה שלו לקויה בחסר לעומת ביינום, אך קבל ההחלטות שלו טוב בהרבה. ועזבי את המשחק במאלגה. אבל בכלל העמדות שלהם לא תואמות. גארסיה משחק 2-3 וביינום 1-2.

יו45

New member
עם השטויות עוד אפשר לחיות

והוא גם הפחית את כמות הכניסות עם הראש בקיר באופן דרסטי. הבעיה היא סגנון המשחק שלו שאומר אני אחזיק בכדור 20 שניות ואז כבר נאלתר משהו, זה הורס כל חלקה טובה ומוציא את השחקנים מהמשחק. זה נכון שגרסיה לא רכז אבל ביינום גם לא רכז! לפחות כל עוד הוא משחק בליגה מקצוענית ולא בשכונה. אחרי שהחלטנו שביינום לא רכז צריך להשוות ביניהם כמוביל כדור נוסף שחודר ועוזר בניהול ההתקפה ברור שברמת הכישרון ביינום נמצא בספירה אחרת אבל אנחנו רוצים לבדוק את התרומה בשטח. הובלת כדור - ביינום מוביל כדור יותר טוב מגארסיה בדרך כלל(או במילים אחרות כשהוא לא בטירוף שאז הוא מחליק, עובר חצי, מעיף על הרגל, יוצא החוצה ועוד שלל איבודים ביינומים טיפוסיים) אבל פה מתחיל ונגמר הייתרון של ביינום. חדירה- שניהם מהירים ואתלטים גארסיה יודע מתי לחדור, ביינום לא וזה בעצם הפרט הקריטי ביותר כשמדברים על חדירה. שלשות- אפשר פשוט לפנות לדף הסטטיסטיקה ולראות שלגארסיה יש אחוזים יותר טובים, לא בהכרח כי הוא קלעי יותר טוב אלא כי בחירת הזריקות שלו טובה יותר. על ההשוואה בהגנה אפשר לוותר, זה ממש לא כוחות כמו שאומרים הילדים.

Carmelo Anthony

New member
אוי, עיצבנת אותי!!!

לגארסיה קבלת החלטות יותר טובה מביינום?! אתה לא חושב שעברת פה איזה גבול?! (פחחח.... המורה שלי היום) יש לגארסיה קבלת החלטות של בטטה, הוא משחק כאילו הוא הסטאר והוא צריך לסחוב את הקבוצה לבד, איזה זריקות מטומטמות יש לו!!! פשוט זוועה!! ונכון, ביינום הוא לא רכז (למרות שהוא בהחלט יכול במצבים שיותם (וקאמינגס?) ודרק מסתבכים) אבל בתור מין קומבו-גארד הוא גדול!! עם עוד טיפה סבלנות יש לנו את אחד השחקנים הטובים באירופה.

TheRasmus

New member
במכבי אין מקום לסבלנות

רוצים תוצאות מיידיות. מה זה כאן גליל עליון? אולי היינו מחכים 3 שנים עם בנו אודריך והוא היה נשאר במכבי במקום ללכת לספארס?

Carmelo Anthony

New member
אין מקום לסבלנות?!

בלי סבלנות, אנתוני פארקר לא היה במכבי יותר מחצי שנה, ניקולה לא היה לנו, ואפילו קטש לא היה עושה כזאת היסטוריה, מכבי לא יכולה לקנות רק שחקנים שהוכיחו שהם הכי טובים, כי אז לא היה לה כסף להתחרות עליהם עם הקבוצות הרוסיות והיווניות, בנו אודריך לא הראה שום סימנים שהוא הולך להתפוצץ מתישהוא אז הוא נאלץ לעזוב, אבל ביינום, בניגוד לשטויות שכותבים עליו בכל מקום, משחק לא כל כך גרוע ומראה סימנים שהוא אוטוטו מראה לנו מה הוא שווה, כזה שחקן תזרוק?! חוץ מזה, גם ביכולת הנוכחית הוא נחוץ, הוא האנקל-ברייקר היחיד בקבוצה, ואל תזלזל, כל קבוצה טובה חייבת אחד כזה, אצל צסק"א יש אחד כזה בתור כוכב (הולדן), זה אולי לא כל כך הסגנון האירופאי, אבל תמיד טוב שיש כזה בקבוצה, וחכה, תן לו להתפרץ, ולא תצטער על האמון של מזרחי בו. ודבר אחרון: הלוואי ומכבי הייתה לוקחת קצת תכונות מגליל עליון, כשחקנים כמו עומרי ואליהו מתייבשים קשות על הספסל, זה ממש עצוב, ואני יודע, מכבי זה עסק, ואי אפשר לפגוע בעסק בשביל קריירה של כמה שחקנים, אבל זה בכל זאת דבר חשוב, גם אם נתעלם מהפיצויים שיכולים לתת לנו בNBA על כאלה שחקנים אם הם יככבו.

AP8

New member
אין מה להשוות

האמת היא ששניהם שחקנים עם קבלת החלטות בעייתית, ההבדל ביניהם הוא שביינום הובא כדי להיות רכז פותח וגארסיה הוא בסך הכל סותם חורים. מהרכז הפותח שלך אתה מצפה לקבלת החלטות יותר טובה משל סמול פורוורד די אפור. וגם אם תאמר שביינום לא רכז עדיין יש לו קבלת החלטות מזוויעה שגם אסור שתהיה לשוטינג/קומבו גארד. חוץ מזה, רוב הזריקות של גארסיה היו זריקות טובות, זה לא שהוא זרק זריקות הזויות כמו אלה של ביינום. שמעתי סיפור ששחקן אחד (לא זוכר מי) סיפר כדי להמחיש את ההבדל בין שרף לקטש והוא אומר ששרף ראה במשחק שגארסיה לוקח זריקות טובות שלא נכנסות ואמר לו שימשיך לזרוק כי הזריקות טובות. השחקן ההוא אמר שקטש היה אומר לשחקן כזה בפאניקה שיפסיק לזרוק. אני לא רוצה לדבר על ההבדלים בין עודד לצביקה אבל זה מוכיח לך שהזריקות שלו היו טובות. ואת כל היתרונות האלה אני כותב בלי לדבר על ההבדלים ביניהם בהגנה... מצד שני, עדיין לא צריך להתלהב מגארסיה יותר מדי וגם לא מהשש אסיסטים שלו. הוא לא מוביל כדור ולא צריך להוביל כדור. ודבר אחרון, אני חדש פה. תתיחסו אלי יפה :)

Carmelo Anthony

New member
איך הניק שלך לא היה תפוס?!?!?

ולעניננו: ביינום רכז פותח?! זה קאמינגס, אל תערבב, וונטיגו הוא כישלון בפני עצמו, אבל ביינום הובא כמחזק לקו הגארדים, לפחות נכון להעונה. גארסיה לא זרק זריקות הזויות?! על מה אתה מדבר? זריקות ממש מטומטמות היו לו משלוש, תראה שוב את המשחק....

AP8

New member
ביינום הובא בתור רכז

ביינום הובא למכבי בתור רכז, קאמינגס הובא כדי לאזן אותו, שניהם צריכים לרכז את המשחק של מכבי. זה שאף אחד מהם לא עושה את זה זו בעיה מסוג אחר, אבל זה לא אומר שזה לא התפקיד שלהם. ביינום צריך להיות הרכז של מכבי והוא לא בדיוק עושה את זה. אני לא אומר שגארסיה עושה את זה יותר טוב אבל גארסיה לא בא למכבי כדי לרכז, גארסיה בא כדי לתת את הדקות שלו בהגנה ולחזור לספסל. ביינום הוא לא שחקן של 10 דק' במשחק אלא של משחק שלם וככזה יש לו ג'וב יותר גדול שהוא לא כ"כ מצליח לעמוד בו (בלשון המעטה). אני לא אומר שכל הזריקות של גארסיה היו טובות. רק באתי לומר שזה שהוא עשה 0 מ-10 לא משקף כי היו לו שם כמה טובות, יכול להיות שהיו לו הרבה זריקות גרועות, והיו לו כאלה, אבל היו לו גם טובות שלא נכנסו.

Carmelo Anthony

New member
לא, ממש לא.

התכנון היה קאמינגס רכז, ביינום שוטינג, ואם תסתכל בעיניים קצת פחות שונאות-ביינום תראה שביינום מתפקד לא רע כמו שכולם אומרים. לא ניסיתי להפוך את גארסיה לרכז, מה שאמרתי זה שהוא חור בהתקפה (אלא אם כם הוא פנוי לשלוש) הוא רץ מהר ולא יותר מזה, אבל ההגנה שלו זה באמת משהו מיוחד....

יו45

New member
למה חור בהתקפה?

במשחק הבא שהוא יחדור בצורה הזאת הוא יסיים עם 4‎/‎4 בלי שום צל של ספק, הוא הגיע פשוט מאוד עד הטבעת . ביינום להבדיל היה נחסם 10 פעמים בדרך. לנהל משחקים שניהם מנהלים בצורה שערורייתית והיחיד שצריך לבוא אליו בטענות זה שרף שמתעקש להפוך את גארסיה למנהל משחק כדי שיהיה לו אותו יותר דקות על המגרש בשביל ההגנה שיש פה היגיון מסויים אבל זה לא שווה את הבלאגן בהתקפה. ההבדל בין גארסיה וביינום הוא שוב שלגארסיה יש יתרונות אחרים, ביינום גם לא מנהל משחק , גם חור בהגנה וגם קלעי בינוני מהשלוש ועם כל הכבוד לפוטנציאל הוא פה כבר שנה וחצי והדבר היחיד שאפשר לעשות עם הפוטנציאל שלו זה כסף מקבוצה חלשה שתיתן לו את המפתחות, שם הוא יפרח לקבוצה גדולה הוא פשוט לא מתאים. ובפעם האחרונה הבעיה הכי גדולה היא שכשהוא על המגרש הוא לוקח את המשחק אליו(די ברור למה... בלי זה הוא לא אפקטיבי) מחזיק בכדור 20 שניות ואז מתחיל את ההתקפה שבסיומה באטיסטה צריך לזרוק שלשה כי נגמר הזמן, קבוצה גדולה לא יכולה לשחק ככה.

שומו

New member
../images/Emo45.gifהקבוצות הגדולות ביורוליג משחקות קבוצתי

והקבוצות הקטנות מסתמכות על שחקן אחד. זו הסיבה שבד"כ הקלע המוביל ביורוליג מגיע מקבוצה קטנה- השנה אלו מארק סאליירס ברואנה וניקולה פקוביץ' בפרטיזן, ובעבר זה היה צ'ארלס סמית'(
) בסקאבוליני פסארו.

Carmelo Anthony

New member
גארסיה מגיע לסל בצורה טובה רק

במתפרצת, בהתקפה רגילה, הוא מאד מזכיר את ביינום.

יו45

New member
בהתקפה רגילה הוא כמעט ולא חודר

וכשהוא כבר כן חודר זה בשני מקרים. 1. כשנשארו שניות בודדות וההתקפה תקועה. 2. כשהוא מזהה פירצה.

TheRasmus

New member
אין לו יכולת אישית כמו ביינום

שלמרות כל "חיבתי" אליו, אין פקפוק ביכולתיו האישיות. תן לו לשחק 1 על 1 בשכונה והוא מנצח גם כמה שחקני NBA. פשוט הוא לא מתאים למערך של מכבי. קלעי הוא לא יכול לשחק, כי הוא ממש גרוע מחוץ לקשת. וכשהוא מוביל כדור השחקנים שעל המגרש לא יודעים מה הוא הולך לעשות (טוב נו, הם יודעים שיילך אל הסל עם הראש בקיר, לא פלא שמוריס כבר לקח כמה ריבאונדים בהתקפה העונה מהחטאות שלו).

TheRasmus

New member
אה ומה שטוב בגארסיה זה

שהוא יכול לשמור גם על גארדים וגם על סמול פורוורדים. לא הייתי מגדיר את הראיית משחק שלו כפנטסטית, אבל בכל זאת הוא עושה יותר פעולות חיוביות על המגרש מאשר ביינום.

trigotrigo

New member
ביינום מביא דאנק מארבעה מטרים,

את גארסיה עדיין לא ראיתי עושה את זה

AP8

New member
אז מה?

מכבי זו קבוצת כדורסל, לא תחרות הטבעות...

trigotrigo

New member
אני אוהב שואו בכדורסל ../images/Emo13.gif

בכלל, כל דבר שהוא שגרתי, שאין בו הפתעות מדי פעם, לא מעניין אותי להרבה זמן.

למעלה