גבוהים נהנים יותר.

גבוהים נהנים יותר.

שימו לב למאמר הבא. אנו מציעים מגוון פתרונות למעוניינים להיות / להיראות גבוהים יותר,ביניהם אף כמה פטנטים ופתרונות יחודיים. לפרטים - [email protected]

אפשר...

לעמוד על כיסא, לנעול נעליים גבוהות לדבר עם מישהוא שנמצא בכביש מקומה שניה תמיד לעמוד באוטובוס ללכת עם כלבים נמוכים (עדיפות לצ'יוואוה) להגיד שתפסו אותכם ביום לא טוב, בד"כ אתם 20 ס"מ יותר להשתדל לקפוץ כשאתם מדברים עם גבוהים יותר
ובעיקר... תמיד לשמוח על איך שנולדתם...:) נ.ב נפוליאון היה מצליח יותר עם עוד 30 ס"מ, אולי אפילו גם לכבוש את ניגריה

נראה לי שהסתדרת לא רע (וגם היא)...

כשעמדתי על ההימאליה בגובה 5600 מטר, סוף סוף הרגשתי גבוה (עד שהסתכלתי למעלה וראיתי הרים של 8000 מטר...:) )

אלמרה

New member
אחרי שנישאתי פעמיים לגבוהות ממני ..

הבנתי את הפרינציפ - אני לא מנסה יותר לשנות גם לא את הגובה שלי אבל... למדתי משהו ומעתה בוחר בנמוכה ממני וזהו...

אש אש

New member
איך זה באמת שם למעלה?../images/Emo140.gif

אני גדלתי על... "נמוך קומה מלא עורמה" "יש אנשים שצומחים לגובה ,ויש אנשים שצומחים לעומק"
"ואיך ניראה יהלום"? קטן:) "דברים טובים באים באריזות קטנות" ברור שזה התאים לי,אז קניתי הכול
אני אוהבת להיות קטנטונת, אבל אוהבת מאוד ונימשכת לגבוהים.... זה כל כך מרשים,והם באמת לרב כל כך בטוחים מרגישה מוגנת,בטוחה,שהם לידי. אז זה עובד ככה: מה שמעל 1.80 הם מורידים לי מה שמתחת למטר שישים אני מתכופפת להביא להם. וכייפ לי יא בייה

כוכב1001

New member
אבל משהו חסר כאן..... ../images/Emo13.gif

ומה קורה בין 160 ל-180 מתפשרים? מתווכחים? נפגשים באמצע? אח... איזה יום יפה......

אש אש

New member
ידעתי שתציץ../images/Emo8.gif

מה קורה בין? הגבוה מנווט,כי הוא רק מאמין שהוא רואה את האופק טוב יותר. לא יודע שהקטנים מומחים באמצעים לראות למרחקים "ואם ראיתי טוב יותר מאחרים,זה כי עמדתי על כתפייהם של הגבוהים" הציטוט לא מדוייק,אבל זה מה שזכרתי
לא לשכוח להביא את הכרטיסיות שאחליף אותם בפרסים.

ליאון ב

New member
יפה לך

שאת מצטטת את ניוטון. אחד שסבל כל חייו מתפוחים מרוסקים על ראשו, אולי גם זה מנומך קומתו?

ליאון ב

New member
אני אוהב גם

את הקטנטנות וגם את הבינוניות (הגדולות לא רוצות אותי
את הקטנות יכולתי תמיד להרים ולהפוך באוויר כשהקניטו אותי
כשזה מגיע לבינוניות, אני לא לוקח סיכון בהתרסקות של שנינו על הרצפה
לגבי הגדולות, טוב זה שוב רק עניין לפנטזיה
אם הייתי קצת יותר קטן, אולי הייתי רוצה שיהפכו אותי באוויר...

פעם שמעתי שאומרים שהגודל לא קובע

אם זה לא הגודל
,אז לפיכך זה לא משנה גבוה,נמוך רזה,שמן העיקר מה שיש בפנים..למרות שאני אישית לא מתלוננת ,אני בדיוק באמצע..

ליאון ב

New member
אחת הסיבות שנשים

מסתדרות טוב יותר עם גייז היא בגלל שהם לא מתאמצים להוכיח את הגבריות שלהם כל הזמן. כאשר יהיה לאישה ידיד גיי, שיניח את ראשו על כתפה כשהוא לצדה, כאשר הוא נמוך ממנה בחצי ראש, יקבלו שניהם את הסיטואציה כדבר כ"כ מובן מאליו, עד כי לא ישימו לב לכך בכלל. זה יתמזג לחלוטין עם הסיטואציה. כאשר גבר שמנסה, אפילו מתחת לפני השטח, להוכיח את גבריותו, גם אם ישים את ראש על כתפה של אישה גבוהה ממנו, לא ישדר את אותה שלמות. הוא עשוי להרגיש שלא בנוח, להרגיש שהוא צריך לספק הסברים על מעשיו (לפחות לעצמו). מניסיוני עם נשים, מה שהן מחפשות יותר מהגובה (172) הוא גבר ששלם עם עצמו, בטוח בעצמו, ולכן גם שלם עם הגבריות שלו, ולא צריך לחפש דרכים להוכיח אותה. מניסיוני עם עצמי, מה שאני תמיד חיפשתי היא דווקא לא דמות נשית מתחנחנת, אלא אישה ששלמה עם עצמה, בטוחה עם עצמה, ולכן גם שלמה עם הנשיות שלה, ולא צריכה לחפש דרכים להוכיח אותה. אז ברור שיש נשים רבות שמעדיפות גברים גבוהים (וכך גם לגבי חלק מהגברים), אבל זה קריטריון שמולו אישיות עם נוכחות, שמשדרת עוצמה אך גם קלילות וחיוביות, הוא בטל בשישים. צריך לדעת להשקיע במה שבאמת חשוב, ולא להסתמך על משענת קנה רצוץ (כמו גובה). גובה יכול להשיג לבחור אולי בחורות שיידלקו עליו במבט ראשון, מבלי שזה יצטרך לעשות הרבה יותר מאשר לחייך חזרה... העניין הוא, שאותן בחורות לא יישארו שם לאורך זמן אם יגלו שהאישיות פגומה. ונכון שמה שמעניין חלק מהבחורים הוא אותה הידלקות ראשונית של בחורה, שמחניפה מאוד לאגו, או אף סטוץ חביב. העניין הוא, האם ככה באמת מדרגים הצלחה עם המין השני? חומר למחשבה.

אלמרה

New member
ליאון ב היקר! התגעגענו - לאן נעלמת?

והחומרים למחשבה שאתה מספק כאן הם מגוונים ומרתקים אז... אנא אל תיעלם שוב לפרק זמן ארוך. Please! אני גם "רק" 1.72 אבל מרגיש מה זה גברי ושלם עם עצמי.

ליאון ב

New member
יפה מאוד

גם אני התגעגעתי, אבל הייתי עסוק לאחרונה. הייטק הוא תחום שנוטה להשאיר לך מעט מאוד זמן פנוי לעיתים. זה מכאיב מאוד להשלים עם כך שאתה תהיה הברירה האחרונה אחרי שיאזלו מלאי ה-"180 ומעלה" בסביבה, ולחשוב שרק 8 ס"מ מפרידים בינך לבין האושר המיוחל... העניין הוא שמי שמתייחס ברצינות למיני הגברברות שמצהירים "מתחת ל-180 לא נכנס אליי הביתה", לא הבין שהוא מכוון נמוך מדי... יש את האישה שרואה בגבר אביר שיציל אותה מהחיים האפורים והשגרה. זה שיעזור לה להסתדר בחיים. יש את האישה שרואה בגבר שלה את החבר הכי טוב שלה, זה תמיד יבין את השגעונות הפרטיים שלה, ויידע להבחין במצבי הרוח השונים שלה. יש את האישה שמפעילה את מכלול השיקולים כדי למצוא את הפשרה הטובה ביותר בין שניהם. לכן היא מבינה, שאם גבר שגבוה/נמוך ממנה בפחות מ-10 ס"מ, ממלא את כל צרכיה הגופניים, לפחות כמו זה שצריך להגיע אליו תוך כדי מתיחה על קצות האצבעות, או אפילו טיפוס קל על גופו -- אין לה סיבה להקשות על עצמה ולסנן אותו. כולנו ראינו בכל הסרטים הרומנטים את האישה החיננית נמתחת אל הגבר הגבוה והחסון לנשיקה. בראש שלו יש תמונה חדה של איך גבר ואישה הוליוודיים אמורים להיות. כשהתמונה של הזוגיות הפרטית שלנו שונה, אם אנחנו לא נבונים מספיק, אנחנו מחפשים צידוקים לעצמנו, או פשוט משיגים את התמונה הזו בכל מחיר... בכמה סרטים רומנטיים ליהקו אי-פעם שחקן שחקנית באותו גובה, או חלילה אישה גבוהה מבן-זוגה? כולנו מכירים מייקל ג'יי פוקס. האם באחד מסרטיו בשנות ה-80 בת זוגתו בסרט גבוהה ממנו (כפי שזה נראה בסרט) ?

../images/Emo6.gif

אתה כותב 'ולחשוב שרק 8 ס"מ מפרידים בינך לבין האושר המיוחל...' חחחח זה מזכיר לי < או בהקשר הזה- מזקיר לי > שיצאתי פעם עם מישהו....שע"פ מה שאתה אומר הוא נסיך החלומות...גבוה מאוד...בהיר עיניים.... אבל חסרו לו איזה 8 ס"מ שהפרידו ביני לבין האושר המיוחל....
ופה אני אפסיק כי זה לא המקום המתאים

אני בכלל לא מתלהבת מגבוהים....

וזאת למרות שאני 163 < אמורה לאהוב אותם מנוגדים לי
>. מה שחשוב לי זה פרופורציות גוף טובות ופנים נאות < הראל מויאל כבר אמרתי?
רק קצת יותר רזה ופחות שרירי - נו תראו את זאתי...עוד יש לה דרישות...>

אש אש

New member
יש פה מקום לחשיבה?

הדברים ברורים אנחנו נימשכים כל אחד לדברים מסויים ש"עושים" לנו את זה. משם מצליח או לא...אין קשר לצורה החיצונית,אלא לפנימיות לאהבה אם קיימת,לאופי הנוח של וויתורים או פשרות,וזה נכון לכל סוג של קשר. אני אוהבת את החברה שלי בעצם היותה אישה אני אוהבת את הידיד שלי הגיי,בעצם היותו שלם עם מי שהו ואני אוהבת את הגבר שאני איתו בגלל הגבריות שבו,שאין בו צורך להוכיח שהוא אכן גבר. מה הייתה השאלה?

למעלה