יש כאן רמיזה?../images/Emo3.gif../images/Emo7.gif
אני סבורה שהשאלה מתרוצצת לך בראש מאז מה שסיפרתי על היחסים שלי ושל אחי... לעבור את הגבול ביחסים עם אחי הקרוב יותר,(בן ה-33) מבחינת נושאי שיחה- סקס זה הגבול,אנחנו לא מדברים על זה,וגם כשאני שואלת אותו משהו שמסקרן אותי(כי כולם יודעים ואני לא..)הוא לא עונה לי,כי אצלינו במשפחה אסור לדבר על זה,ומבחינתו אני חייבת לקבל את אישורו אם אני יום אחד ארצה להיכנס למיטה עם מישהו,אבל מעבר להזהרות האלה אנחנו לא מדברים על זה. מבחינת מתנות- מתנות שמתאימות בברור לבני זוג,שנועדו לשימוש אינטימי של שניהם (כמו קונדומים ודברים כאלה..לא מכירה ממש האמת..) זה בגבול. השנה,קניתי לו ליום הולדת כרית חימום בצורת לב(אתמול במקרה ראיתי וקניתי) ואני מתכוונת להוסיף לזה שמן עיסוי בריח וניל וכמה שוקולדים בצורת לב בצבעי זהב וכסף.. חברה שלי אומרת שזה מתאים לבני זוג,אבל לדעתי זה יכול להתאים גם לנו כאחים עם קרבה אינטימית. מבחינת קרבה גופנית- הגבול זה ליהיות אחד ליד השני בלבוש תחתון, והגבול השני זה לשכב אחד על השני(אבל עם בגדים ולא בכוונה של מזמוזים!!!) עם שאר האחים שלי,(כולם כאחד..) הגבול בנושאי שיחה הוא כמו עם אחי האמצעי,(כי כולנו חונכנו לא לדבר על דברים כאלה..) מתנות-בואו נאמר שלא הייתי קונה להם שמן עיסוי,אבל סבונים וכאלה כן, קרבה גופנית-מקסימום לשים עליהם את הראש,לשבת לידם ולשים את הראש עליהם...זה הגבול... איתם אני לא רגילה למה שאני רגילה עם אחי האמצעי,ולכן לא יהיה לי אומץ בחיים ליהיות איתם באותן סיטואציות,גם הם לא רגילים לזה ואני לא יודעת איך הם יגיבו ומה הם יחשבו,אני פחות סומכת עליהם...