גבול הצניעות בין אחים

member10

New member
גבול הצניעות בין אחים

שלום לכולם אחותי גדולה ממני בכ-5 שנים היא בת 25 יום אח שהתקלחתי היא דפקה בדלת. שאלתי אותה מה היא רוצה והיא אמרה שהיא צריכה משהו (לא זוכר מה זה היה) ואם היא יכולה להיכנס שניה לקחת את זה. אני גם לא ידעתי איפה זה. היא בדיוק היתה בהתארגנות ללכת הביתה וארזה את החפצים שלה. האם לדעתכם זה לא פריצת גדר צניעות? מה אתם הייתם עושים במצב כזה?

maya226

New member
ואם זה היה הפוך

אם זה היה הפוך היא היתה מסכימה שיעשו לה את זה?

איימו

New member
לוידעת....נראה לי...

שזה היה מאוד, מאוד, מפריע לי.... אני בחיים לא נכנסת לאחים שלי למקלחת וגם לא הייתי רוצה שהם יכנסו כשאני מתקלחת. מה קרה שיחקו שתי דקות...(חמש, עשר)

אני אומרת

שזה תלוי. גם אצלינו חונכנו שאסור להיכנס למישהו בזמן מקלחת,ואני מסכימה 100%, אני מאוד מאוד צנןעה וביישנית,אני לא מתלבשת אפילו ליד חברות שלי,כי ככה אני,אבל עם אחי הגדול הכל היה שונה בינינו תמיד היו לנו חוקים משלנו.. כמו שליד אחי אני מתלבשת,ככה אנחנו ב"יחסים פתוחים" שאר האחים שלי לא מתלבשים לידי ואני לא לידם,והם לא מסתובבים לידי בלי חולצה(שזה טבעי שבבית שלהם ילכו בלי חולצה,כמו אבא שלי למשל,ואחי האמצעי,אבל הם יותר מידי צנועים..). אם אני ואחי לא היינו ככה מתמיד ופתאום עכשיו היינו צריכים להתלבש ביחד זה היה מפחיד ולא ייתי עושה את זה,אני מדמיינת את עצמי עכשיו שאני צריכה להתלבש ליד אחד האחים האחרים שלי,שאיתם לא היה לי קשר כ"כ קרוב,נפשית ופיזית,ושלא ראו אותי יותר מאוחר מגיל 10, זה היה ממש מביך להתלבש לידם....

זכותך..

ראיתי כבר בפורום "עיסוי ותרפיית המסאז'" שהקשר שלי עם אחי נראה לך מוזר, ובטח לעוד הרבה..

eris1515

New member
אמ...

שאלה-את\ה בן או בת?-זה תלוי בתשובה... ו... לא יודעת... לא חושבת! מצד אחד- היא היתה יכולה לחכות עד שתסיים\י או להגיד לך איפה זה ואת\ה תביא\י לה את זה... ומצד שני- יש אפשרות של לשים עליך שניה את המגבת או לסגור את הוילון...

לדעתי היא יכלה לחכות כמה דקות

אבל מצד שני- אפשר גם להתכסות או להזיז את הוילון שלא יראו אותך אם היא מהירה או משהו כזה.

nuna19

New member
שאלה מעניינת...

אז ככה: אם היא ממש מיהרה והדבר הזה היה ממש חשוב לה אז אני הייתי מבליגה,נותנת לה להיכנס וזהו. אם זה לא היה כזה חשוב היא יכלה לחכות כמה דקות עד שתסיימי. ואם זה היה אח-הוא לא היה נכנס גם אם הוא היה מבקש ממש יפה. (ואגב נחמד לחזור ולכתוב. התגעגעתי....)

nuna19

New member
אוי!

למה חשבתי שאתה מישהי?! סליחה... אז שינוי תשובה:היא היתה יכולה לחכות. היא לא היתה צריכה להיכנס. בכלל.... בכל מקרה אני ממש מצטערת על חוסר התשומת לב.

guyjibly

New member
היי

אם אתה חושב שהיא חצתה גבול וחדרה לפרטיות שלך אז אתה צריך להציב לה גבול וכמובן שכנראה היתה ממהרת לאנשהו ולכן לא הייתה לה כוונה רעה..... משמעות החיים "קבלה לעם" "קבלה למתחיל"

למעלה