צריכה תשובה מהירה התבנית בתנור - הכנסתי את הג'בטות לתנור והם משחימות ולמעלה כשמקישים שומעים רעש (זה לא רך) צריך שיהיה שחום מאוד או חום בהיר ? אני פוחדת שיהיה בצק בפנים למרות שעשיתי כמו שכתוב. אורנה
מה אני אומר לכם, פשוט הצלחה. הוצאתי את הג'בטות, כמה שהם טעימים, איזה כיף. אפיתי עם כזה חשש, אני לא יודעת למה, מתכון פשוט וכזאת רתיעה. הקיצר מי שלא הכינה - כדאי לה. תודה.
../images/Emo140.gif הידד לך ../images/Emo127.gif- וגם רוצה לספר
שבזכותכן
הצלחתי להכין ערמונים ועכשיו זה הפינוק שלי עם הטלויזיה בחדר שינה, סדין חשמלי- ליגה א'. רק מה- אני מחפשת להם רוטב כי הם קצת יבשושיים בגרון. חייבת בקבוק מים לידם
מה שאומר זה לא מספיק. אין. אין. פשוט טעים. מכל מגוון הלחמים כאן אפיתי בודדים ולא היתה התלהבות, אבל המתכון הזה התעלה על עצמו. תודה. תודה. תודה. הערה: אחרי ההתפחה העברתי את הבצק לשולחן עם מעט שמן זית וממנו קרצתי ל- 6 ג'בטות ומשם המשכתי כרגיל. יצא קריספי . משהו. פשוט לחתוך באמצע ולמלא מכל טוב הארץ. יאמי.