אמריקה 2016
New member
גבינה מחלב חמוץ
יש לי כליטר חלב שהחמיץ והתחילו להיווצר גושים.
ראיתי אפשר להכין גבינה עם זה, האם אני צריכה להרתיח את החלב? האם זה בסדר להכין גבינה אפילו שיש בו גושים וקצת ריח חמוץ או שעדיף לזרוק?
אשמח להוראות יותר מדוייקות..
תודה!
יש לי כליטר חלב שהחמיץ והתחילו להיווצר גושים.
ראיתי אפשר להכין גבינה עם זה, האם אני צריכה להרתיח את החלב? האם זה בסדר להכין גבינה אפילו שיש בו גושים וקצת ריח חמוץ או שעדיף לזרוק?
אשמח להוראות יותר מדוייקות..
תודה!