גבינות וחומוס

arroy

New member
גבינות וחומוס

הנה מייל של עוד חברה שמכינה גבינות וחומוס, בבקשה

Woogy

New member
כאן זה פורום ישראלים בבנקוק

כך שאם מישהו לא כותב במפורש על איזו מדינה הוא מדבר, מדובר במדינת בנקוק. כמובן שמכיוון שלתחושתם של אותם אנשים בנקוק היא בירת אסיה כל שאר הארצות באסייה מסופחות לעיר הנ"ל. ואל תיקחו אותי יותר מדי ברצינות בנושא הזה

Benkok

New member
זה ענין של היצע וביקוש... ../images/Emo6.gif

תראה...המקומות בהם מרוכזים יחסית הרבה ישראלים באסיה הם סין, יפן ותאילנד. לסינים יש פורום משלהם...ומבחינת היפנים - "הפורום" זה מקום טוב לדקירות בבאר שבע...מה שמשאיר לנו את התאילנדים... והערה בסוגריים - אני ממש לא איש של גבינות (אני יותר בעד הקנקן, לא במה שבתוכו) אבל לדעתי זה מבורך שתעשיית הגבינות הביתיות של בנגקוק מורכבת מתחרות בין שתי חברות ישראליות.

Sanook

New member
"תחרות בריאה"

מסכים איתך בנקוק,יותר טוב לנו הצרכנים יותר בחירה יותר טעמים מחירים יותר טובים, אני לא מתלונן. חוץ מזה השוק פה מספיק גדול ועד כמה שאני יודע אין גבינות מקומיות. שיהיה בהצלחה לשתי החברות...צריך להעביר את זה רק ללא ישראלים שחיים בבנגקוק אני בטוח שהם ישמחו...

Benkok

New member
מסכים בהחלט

כל החבר'ה הזרים שלי קיבלו את המחירונים, בדיוק כמו שהם קיבלו את המחירון דליברי של שושנה אחרי ההתלהבות שנרשמה מהסלטים שלהם והג'חנונים שהוזמנו אלי לא.בוקר אתמול... כשבחור מניוקאסל אומר לך שזה הבאבאגאנוש הכי טוב שהוא אכל בחיים שלו, וכשאיראני טוען בלהט שהחומוס של שושנה יותר טוב משל כל המסעדות הלבנוניות בעיר - אין הסברה יותר טובה... חחח

למעלה