גבינות יין ודופינה ליבר'ה

גבינות יין ודופינה ליבר'ה

חג השבועות תעשה לך דופינה, רכיבות חג, גבינות ויין. הדופינה לא ישודר ישיר ביורוספורט. השידורים הישירים יהיו ביורוספורט 2. מיום חמישי, ערב חג,ישודר הקטע היומי לאחר סיומו. אז לרשימת רכיבות החג,הגבינות והיין הוספתי את הצפייה היומית באחד המרוצים היפים של השנה. העובדה שלא אצטרך להעביר כתבות בחג (אנשים לא חושבים בחג) תאפשר לי לצפות במרוץ בצורה אחרת. עם גבינות, יין ובלי דד ליין.

טעימות לקראת או מי יזנק-

לוי ליפיהיימר. פלויד לאנדיס, סטניאגו בוטרו. איוואן מאיו. אלכסנדר וינוקורוב. סלביאן שאבנל. אלחנדרו ולוורדה. אוסקר סבייה. דויד זבריצקי. דניס מנצ'וב,תומאס דקר. והדיסקו בהרכב מרשים הכולל את אזבדו,פופוביץ', נובאל ובלטראן אבל... גם את שובו של הינקאפי. רשימה המעוררת שלל טעמים על חייך הסקרנות.

IlanShacham

New member
וואוו, רשימה מרשימה מאוד!

ללקק את האצבעות

srdh

New member
2 eurosport שידורים

היכן ניתן למצוא שידורים אלה ? הוט ו- yes לא מציעים אותם

Tour the Lance

New member
בלבול קל בתאריכים...

ערב חג שבועות הוא אכן ביום חמישי הקרוב (1/6), אך מה לעשות שהתחרות מתחילה רק ביום ראשון (4/6). לא נורא, אני ממליץ לשמור את הגבינות והיין גם לשבוע הבא. אין לי ספק שבלי קשר לחג אכן מצפה לנו מירוץ מלהיב, כולל מעורבות מסיבית של מון ונטו (יום חמישי,8/6)

Mont Ventoux

New member
שידור אמור להיות בערוץ הפרמיום של

cycling.tv (למנויים). אגב סייקלינג.טיוי, ראיתי שיש שם ראיון עם באסו מראשית העונה (אפשר למצוא את זה בערוץ החדשות - נדמה לי שזה מופיע בחדשות ה-3 במאי) - נחמד. חוץ מזה, טרם בדקתי, אבל אולי יתנו איזה קטע גם בפראנס-2 (אולי בסוף השבוע השני של הדופינה?)?

למעלה