גביע אירופה לוקחים עם פיני גרשון

נצאב

New member
גביע אירופה לוקחים עם פיני גרשון

לא עם אחד שרץ לבד ומגיע במקום השני כמו דמות ידועה מהפוליטיקה

AntiUltras

New member
לא נכון שצביקה לוזר

הוא זכה בגביע המחזיקות עם אריס נגד פילזן פעם וגם עשוי לקחת אליפות בארץ

שפיני היה הקבוצה של מכבי היתה חזקה

עם שחקנים שהיו יכולים גם לנצח את צסק``א, בסה``ג 3 או 4 שחקנים שעושים עבודה של 8 שחקנים שאתם רואים היום במכבי! צביקה פשוט מאמן על אם הוא הצליח לקחת קבוצה כזאת, עם המון שחקנים חדשים וחסרי ביטחון עד לגמר

trigotrigo

New member
שכחתם כבר מה קרה לפני שנתיים?

למי מכבי הפסידה בגמר, מי היה המאמן של מכבי ומי של היריבה? רוצים תזכורת או שזה מספיק? מה אתם מדברים על פיני כאילו הוא אלוהים חיים..

Mellow29

New member
אתמול לקח גביע אירופה המאמן הטוב באירופה,

אטורה מסינה עם 12-1 על מכבי, 4-0 נגד שרף ועוד מאזן חיובי מול פיני גרשון.

נמשל

New member
אני לא מחסידי צביקה שרף

ועדיין חושב שהוא לא צריך להמשיך, אבל אתה פשוט טועה. צביקה קיבל קבוצה מפוררת, שבורה, בלי 2 שחקנים מרכזיים (וויציץ ופייזר), והוביל אותה עד לגמר. זהו הישג אדיר. אם צביקה היה מביא לגמר את לה מאן עם הסגל הנוכחי שלה, גם אז היית אומר שהוא לוזר? בפיינל פור הוא עשה את המקסימום ממה שהיה לו, יכול להיות שטיפה נרדם ברבע שלישי בגמר או שלא מצא פתרונות לצסקא, אבל היי, פיני הפסיד את הגביע לצסקא כשהיו לו בבהרכב ניקולה בכושר ואת פארקר הבלתי ניתן לעצירה ובכל זאת הפסיד בגמר, וזאת אחרי שגם אז ההופעה בגמר נחשבה לנס אחרי תבוסה אדירה במדריד בתחילת הטופ 16

trigotrigo

New member
פאשלות של השחקנים הרבה יותר משל צביקה

ההחטאות של בלותנטאל, הליי אפ הזה שגארסיה החמיץ בצורה שפשוט אי אפשר לתאר (את האכזבה שלי, כי הייתי בערך ברקיע השביעי עד שהכדור נפל בצד הלא נכון של הטבעת), כספי שהלך לאיבוד עם העבירות ועוד כל מיני דברים שהשחקנים לא אמורים לעשות. אתמול זה משום מה קרה.

ilovenewyork

New member
השנה היו 7 שחקנים שזהו הפיינל פור הראשון שלהם

ובכלל רובם לא שיחקו בליגה האירופאית עד לפני שנה ביינום מוריס באטיסטה גארסיה אליהו קאמינגס כספי מול השחקנים מצסקא שמשחקים כבר איזה עשור אם לא יותר ביורוליג והיו בלא מעט פיינל פורים ההישג הוא עצום עצום עצום במיוחד שמכבי שיחקה בלי וויצ'יץ בלי רכז בלי פייזר בלי בורשטיין

R E k

New member
חחחח

זה כמו שתגיד שאילן השועל היה בפראג.. כספי לא שיחק בפראג, אז מה זה שווה?

יו45

New member
אני אוהב את פיני , לא סובל את צביקה

אבל מספיק כנה כדי לומר שאין שום סרט שבו פיני היה עושה יותר ממקום 2 באירופה בסיטאוציה של 3 שחקנ מפתח מושבתים/לא בכושר . בעונה הבאה באמת צריך לעשות מאמץ להביא את פיני , לא כי צביקה נכשל , ממש לא . אלא כי יש מאמן טוב יותר שפנוי.

שומו

New member
../images/Emo45.gif

אנשים צריכים להבין ששרף הוא מאמן שמוציא מים מאבן, וזה דבר גדול- אבל מה עדיף, לבנות בקיץ קבוצה גרועה וששרף ינסה להוציא ממנה כמה שיותר
או שעדיף שפיני יבוא ויבנה קבוצת צמרת שתתמודד חזק
אני אישית בעד האפשרות ה-2. פיני מאמן מהטופ האירופי, שרף, עם כל הכבוד, פשוט לא.

asafsuf2

New member
איזה צביעות

בסדר, הבנו, אתה מעריץ של פיני. אני לא אכנס לזה שפיני ניצל את מלחמת לבנון השניה כדי לגנוב שחקנים למכבי, אבל להגיד על שרף שהוא לא מאמן מהטופ האירופי אחרי שהוא עשה בית ספר לכל הקבוצות ביורוליג חוץ מצסק"א עם קבוצה ששלושה שחקני חמיששיה שלה מושבתים זו פשוט חוצפה וצביעות. אבל כמו שכתבתי קודם, אתה צודק במאה אחוז, פיני לא הפסיד אף משחק בפיינל פור בשנתיים האחרונות, אז שמעון מזרחי חייב לזחול אליו ולהתחנן שיואיל בטובו להשתין לכיוון של מכבי...

שומו

New member
שמת לב למה שכתבת../images/Emo35.gif

"הוא עשה בית ספר לכל הקבוצות ביורוליג חוץ ממוסקבה עם קבוצה ש-3 שחקני חמישיה שלה מושבתים"- זה בדיוק מה שאמרתי, להוציא מים מהאבן. אם פיני ירסק את הקבוצה באמצע העונה, בהחלט אפשר להביא את שרף שיציל את המצב, אבל למה לפתוח את העונה עם קבוצה כזאת
ועל איזה שחקנים אתה בדיוק מדבר
איגור ראקוצ'ביץ' וזוראן פלאניניץ' הלכו לטאו באסקוניה סראמיקה ויטוריה ומרקוס הייסליפ הלך לאפס פילסן- ואלו השחקנים היחידים שממש היו סגורים במכבי. איזה שחקנים בדיוק פיני גנב למכבי
גם ככה הם לא היו באים בגלל המלחמה...

asafsuf2

New member
אלקס אקר ומאצ'אס למשל

שניהם היו במו"מ עם מכבי ופיני השתמש במלחמה על מנת להפחיד אותם. אני לא מבין למה אתה כל כך בטוח שפיני יעשה עבודה יותר טובה משרף. פיני לקח גביעי אירופה, אבל עם שחקנים שהם בכמה רמות יותר מוכשרים מהשחקנים שיש כיום במכבי - ואת רוב השחקנים האלה בכלל בלאט הביא. הוא עוד לא הוכיח שהוא יכול לקחת גביע אירופה בלי פארקר ושאראס (ועם כל הכבוד לסופרוליג, הקבוצה הרצינית היחידה שמכבי פגשה שם הייתה פאו בגמר, וגם אז היה את פארקר והאפמן ומקדונלד). אם שרף הגיע לגמר היורוליג עם הרכב המחליפים של הקבוצה הפחות מוכשרת שהייתה למכבי בעשור האחרון, תאר לך מה היה יכול לעשות עם פארקר ושאראס.

שומו

New member
ארבידאס מאסיג'אוסקאס../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

הוא ממש לא היה במו"מ עם מכבי... לגבי אלכס אקר, יש לי 3 דברים לומר לך, זה פשוט: 1. הוא לא היה סגור במכבי. 2. הוא לא בא בגלל המלחמה, לא בגלל אולימפיאקוס פיראוס. 3. מכבי צריכה להודות לפיני שלקח אותו. חרא שחקן.

asafsuf2

New member
אז זהו ש-

1. לא אמרתי סגור במכבי - אמרתי שהוא היה במו"מ. 2. מאצ'אס אכן היה במו"מ עם מכבי. 3. אקר היה במו"מ והחליט לא לבוא בגלל המלחמה, אבל הוא ידע שיש מלחמה כשהוא נכנס למו"מ, ומי שהפחיד אותו בנוגע למצב הבטחוני ושיכנע אותו תוך ניצול ציני של המלחמה להגיע לאולימפיאקוס היה מאמנה - פיני גרשון בכבודו ובעצמו. 4. נכון, הוא חרא שחקן, אבל כשהבחירה היא בינו לבין רודני ביופורד ונואל פיליקס, נאסראללה גורם לאקר להיראות כמו ג'ורדן. 5. אפרופו חרא שחקן, בתור מעריץ של פיני, בחירת השחקנים שלו באולימפיאקוס עם תקציב של 23 מיליון יורו לא מטרידה אותך קצת?

trigotrigo

New member
לא צריך להתאמץ להביא את מי שלא רוצה לבוא.

שפיני לא יעשה טובות. עם כל הכבוד ליכולות האימון שלו, מכבי לא תלויה רק בפיני. ומה יותר טוב בפיני? הוא אפילו לא שרד להגיע לשלב ההצלבה עם הקבוצה שלו. שרף מאמן מצוין, ובשום פנים ואופן לא נחות מפיני.

יו45

New member
פיני הגיע במכבי ל 5 גמרים

לקח 3 אליפויות אירופה ואת כל התארים בארץ. שרף מפסיד תארים על ימין ועל שמאל, כשהשיא הגיע בגמר הגביע נגד ירושלים במופע לוזריות חסר תקדים . גם באיכות הכדורסל יש פערים עצומים , שרף משחק עם הנגרים והלוחמים ומייבש את השחקנים האטרקטיבים יותר , הוא לא עשה כלום בשביל להחזיר את טל וניקולה לכושר . פיני לעומתו נתן לניקולה ושארס את המושכות למרות שהם לא שומרים גדולים ועשה התאמות בהגנה עבורם ... שרף הרי היה אומר שמי שלא שומר לא משחק. לסיכום פיני עולה עליו בכל פרמטר חוץ ממוטיבציה ואת זה כבר יש ממוני ושמעון , זה לא אומר שצריך לרדוף אחריו אבל אם הוא פנוי ורוצה לחזור כדאי לתת לו הצעה , שרף לא אמור להעלב הוא הרי בסך הכול נכנס לאימון מכבי כדי להציל את המועדון... הוא הרי לא באמת חיכה שקטש יפול כדי לחזור לכדורסל מהדלת האחורית , אז שייתכבד ויחזור למשרה המקורית , הוא יכול לסמוך על פיני שלא יטריח אותו לעמדת המאמן באמצע העונה.

למעלה