גביע האיגוד בהדר יוסף בשישי 13.2

cubano1

New member
גביע האיגוד בהדר יוסף בשישי 13.2

למי שמגרד לראות קצת התעמלות, ביום שישי תערך תחרות גביע האיגוד לבנים ולבנות.
תחרות הבנים תהיה מהבוקר ועד 1, ומ1 אחה"צ תהיה תחרות הבנות. למיטב הבנתי יהיו שם גם סניוריות שמתחרות, כך ששווה יהיה לבוא ולראות איפה אנחנו עומדים רגע לפני תחילת עונת התחרויות הבינ"ל

לצערי אין לי מידע מדויק יותר... מי שיודע יותר מוזמן לעדכן את השרשור

בנים - גביע האיגוד, בנות - אליפות החורף

אצל הבנות התחרות לדרגות ג' ומעלה תתחיל בשעה 15:00
התחרות לדרגה ד' בשעה 17:30
יש לשער שג'וניור וסניור לא יתחרו על כל המכשירים

cubano1

New member
תודה - ועוד שאלה

בהנחה שהג'וניור והסניור מתחרות על מכשיר או שניים או שלושה - מתי זה אמור להיות? במסגרת דרגות ג', ד', בשעה נפרדת?

cubano1

New member
אני חושב שעד 1, אבל לא בטוח מתי זה מתחיל

החימום של הבנות מתחיל ב 13:00

cubano1

New member
כרגיל

אין כרוז, אין לוח תוצאות, קשה לדעת מי מתחרה, ואין לדעת מה היה הציון
צוף פלדון התחרתה בקורה ובמקבילים ונתנה תרגילים טובים - היא נפצעה ואיבדה חודש+ של אימונים, ונראה שהצליחה לחזור לתרגילים משנה שעברה, אבל בלי שדרוגים לעת עתה
גאיה התחרתה בקפיצות ועל הקורה. הקפיצות שלה היו מצוינות - יורצ'נקו בורג וקפיצת ידיים סלטה לפנים עם חצי פניה בקירוס. שדרוג גדול לעומת שנה שעברה (אבל צריך עוד!). על הקורה היו לה הרבה בעיו והיא נפלה פעמיים. אם אני זוכר נכון גם הירידה היא עדיין סלטה עם בורג וחצי.
אופיר קרמר התחרתה בקורה ובקפיצות אני חושב, ונראתה טוב, אחזקת גוף יפה מאד. אבל צריכה לשדרג על מנת להיות תחרותית לקראת 2016.
אופיר נצר לא התחרתה, אבל שי סיכוי שהיא נוסעת לקוטבוס, ואז נדע מהי מידת החזרה שלה מקרע ברצועות. היא תסע לקוטבוס לקראת סוף מרץ עם צוף וגאיה.

גאיה ואופיר התחרו גם בקרקע

אך בחרו לעשות זאת באולם האימונים על המשטח החדש (ניתנה להן אפשרות לבחור)

cubano1

New member
חבל מאד שלא ידעתי... הייתי שמח לראות!!

איזה פאסים? גאיה ביצעה דאבל גוף ישר? מה אופיר עושה?
נשמח לכל מידע שיש

קרקע

גאיה - דאבל קיפול, בורג לפנים, בורג וחצי, דאבל קירוס בסיום
אופיר - דאבל קיפול, דאבל קירוס, דאבל בורג, בורג לפנים

iritengel

New member
תמר איל - סניורית חדשה

ראוי להוסיף שתמר איל ממכבי צפון, התחרתה לראשונה כסניורית ב3 מכשירים. מאחלת לה הצלחה בדרכה החדשה.

cubano1

New member
תודה על התוספת

מצפים לאליפות הארץ, שנקווה שתהיה יותר מסודרת, יותר מקיפה ונוכל להתפקס טוב יותר על כלל הסניוריות והג'וניוריות

למעלה