גביע האיגוד I

גביע האיגוד I

ביום שישי האחרון התקיימה בוינגייט אליפות גביע האיגוד הראשונה השנה לדרגות ה'-א', או יותר נכון לדרגות ה'-ב' (אין לנו השנה בנות בדרגה א'). התחרות הייתה יפה, כמו כל אירוע התעמלות. היה נחמד לראות את הקבוצות של ראשל"צ ומכבי קריית אונו שהשתפרו פלאים השנה, לצד ע.ל.ה רעננה והפועל ת"א שתמיד יפות וטובות, זכרון יעקב שהיו טובות, מכבי ירושלים, האגודה החדשה בהתעמלות מכשירים תחרותית שמתקדמת בהצלחה, וגבעת ברנר האגודה הותיקה. שוב חבל על מספר הבנות, ממש מעט בנות, בייחוד בדרגות הגבוהות. מה צריך לעשות כדי שיהיו עוד בנות?? השיפוט לדעתי היה הוגן וטוב, למרות מספר מועט של שופטות שהגיעו לתחרות. תוצאות יגיעו בעוד מס' ימים. להתראות בעוד שבועיים בתחרות הבאה...

Tammie

New member
באמת הייתה תחרות נחמדה

אני שפטתי פעם ראשונה בחיי, וזו הייתה חווידה ממש כיפית. בדרגה ה' היה אפשר לראות שיפור גדול מתחרות החורף, אני חושבת שלהרבה בנות היה עכשיו הרבה יותר בטחון. כמובן שהיו כאלו שהתבלבלו, בעיקר בקטעי הריקוד בקרקע, אבל בסך הכל היה ממש נחמד. את הדרגות הגבוהות לא ראיתי עד הסוף מכיוון והייתי חייבת ללכת, אבל מה שראיתי היה ממש נחמד. היה כיף לראות כמה בנות שעובדות מקסים, וגם מפגינות יכולות אקרובטיות וגם יכולת ריקודית. וכמו תמיד- נהניתי מאווירת ההתעמלות הכוללת. העובדה שכולם שם באו בשביל ההתעמלות, אוהבים את הספורט, ורוצים לראות אותו מתפתח. אני לא אגיע לתחרות בעוד שבועיים כי יש לי מועד ב' (במקום לראות התעמלות אני אתעסק בסטטיסטיקה- נכון כיף לי?) אבל אני אגיע לתחרות שבועיים מאוחר יותר, אשמח לראות שם בנות מהפורום :)

ואיך שכחתי את מכבי באר שבע

כמובן הייתה גם את לירון אברהמי המתוקה מאגודת מכבי באר שבע, שמכבדת אותנו בהשתתפותה כבר מס' שנים. מתעמלת דגולה ומצויינת, שמתאמנת לבדה, ללא קבוצה, ברצינות ובמסירות ומציגה תרגילים מרהיבים! המשיכי כך!

אמא לה3

New member
האמת...

לצערי, את התחרויות אני רואה רק באינטרנט, יוטיוב... אני משתדלת לעקוב כמה שמתאפשר ולצפות בהתקדמות של הבנות הצעירות שלנו ויש הרבה מה לראות. בתחרויות קודמות אהבתי מאוד לראות את הבנות של רעננה, כאלה מקסימות ועובדות מאוד יפה, ראיתי כמובן עוד בנות שונות ונהנתי ואמשיך לעקוב גם אחריהן. כן אנסה לחפש אחרי המתעמלת שציינת, לירון אברהמי, אני מקווה שמישהו העלה את התרגילים שלה. ואם מישהי יכולה לשלוח לי קישור לתרגילים של הבנות מהצפון - אודה מאוד מאוד!!!! בסה"כ יש לנו בנות מתוקות בארץ, כואב קצת שבדרגות הגבוהות יותר אין כמעט בנות...אולי עוד שנה שנתיים נראה כבר בזמן חלוקת מדליות, את המשטח מלא יותר בבנות מתחרות.

למעלה