גביע האתגר אוסטראווה, צ'כיה

cubano1

New member
גביע האתגר אוסטראווה, צ'כיה

התחרות האחרונה בסבב גביע האתגר תערך בין ה1-3 לדצמבר. על פי הרשומות הסופיות יתחרו בתחרות שני ישראלים ושתי ישראליות. ולריה ורוני, ולא ברור מי מהגברים, אם זה אלכס וכפיר, או מישהו אחר. הרשומות הן של מספר משתתפים למדינה, בלי שמות... בנוסף רשומות לתחרות ארבע סיניות, ארבע רומניות, ארבע רוסיות, ארבע אוסטרליות, ארבע ברזילאיות ושלוש קנדיות ושתי יווניות, כך שעל הנייר צריכה להיות תחרות טובה! בהצלחה לולריה ולרוני

רוני לא

לפי מה ששמעתי, רוני רוצה להופיע בפסטיגל, כמתעמלת, ולוקחת הפסקה לזמן מה מההתעמלות התחרותית. בטח יהיה פסטיגל על רמה הפעם!

cubano1

New member
מצטער לשמוע....

אני מניח שאי ההעפלה ללונדון הורידה להאת המוטיבציה, אבל אולימפיאדת ריו היא בהחלט אופציה בשביל רוני. ללא קשר, היא מתעמלת ישראלית מובילה, ואחת משתיים שמתחרות ברמה הבינלאומית הגבוהה ביותר. כרגע, ממה שאני רואה, אין להפועל תל אביב מתעמלת ברמה כזאת, ופרישה שלה תיקח את הענף אחורה כמה צעדים. התחרות בין ולריה לרוני הוציאה משתיהן את המיטב, ואני מקווה שרוני תחזור להתעמל במהרה בשביל לאתגר גם את ולריה וגם את הדור הבא של המתעמלות.

אל תשכח שהיא גם מתגייסת לצבא

רוני מתעמלת תחרותי בהפועל ת"א מגיל ילדות, ותמיד כמתעמלת מספר אחת, ואלופת הארץ שנים רבות. הלחץ על מתעמלת כזאת הוא אדיר, הרבה יותר מכל מתעמלת אחרת. בקרוב רוני אמורה להתגייס לצבא, ויכול להיות שהיא רוצה לנצל את הרגעים האחרונים שלה לפני הצבא כדי לעשות כמה דברים כיפיים יותר, ולא מלחיצים, הזדמנות שלא הייתה לה עדיין מאז שהתחילה להתעמל. רוב בני הנוער אוהבים לבלות לפני הצבא, ומכיוון שאין לרוני תחרות חשובה באופק הקרוב, אולי היא רוצה קצת סוף סוף לבלות קצת. מה גם שהיום קאמבקים בהתעמלות זה שיא האופנה!

Tammie

New member
נכון שקאמבקים הם שיא האופנה

אבל אי אפשר להגיד שהם הדבר הכי יעיל..... ממש חבל לי לשמוע שרוני אולי עוזבת, היא מתעמלת מעולה. אני בעיקר חושבת שזה אומר המון על המצב של ההתעמלות בארץ....

cubano1

New member
תוצאות מהמוקדמות

ולריה, כצפוי ראשונה בקפיצות עם 14.125 (14.475 עבור היורצ'נקו דאבל) תוצאות מאכזבות קצת בקורה - 12.975 ומקום שביעי (תעפיל לגמר) ובקרקע 12.9 ומקום שלישי (עם הורדה אוטומטית של 2 עשיריות). נקווה שבגמר התרגילים שלה יהיו יותר לכיוון ה 14. הגמר יערך ביום שבת.

למעלה