גבירותיי, אני זקוקה לעזרתכן !

galitm

New member
גבירותיי, אני זקוקה לעזרתכן ! ../images/Emo5.gif

אתמול הלכתי לראות עוד כמה שמלות לחתונה והגעתי למבוי סתום. העניין הוא כזה: האם ללכת לכיון של שמלה "משוחררת" יותר ושובבה יותר שבה יהיה לי נוח ודי תשקף את האופי שלי אבל לקחת את הסיכון שתהיה פשוטה מדי, או ללכת על שמלת כלה "כלתית" , עם מחוך (רך) באורך מקסי, כזו שתגרום לאורחים לעשות WOW !! אתן בטח תגידו לי שאני צריכה לבחור מה שהכי נוח לי ומתאים לאופי שלי, אבל העניין הוא שבאופיי אני לא אחת שנכנסת למסיבה ורוצה שכולם יסתכלו עליה, ומצד שני אני מודה ומתוודה שהשמלה עם המחוך נראית עליי יפה מאד, מאד מרשימה ואצילית ובהחלט מיוחדת. והיות ולא מתחתנים כל יום, אולי דווקא בחתונה זו הזדמנות לעשות משהו קצת יוצא דופן. מה דעתכן ?

הילית*

New member
אני בעד השמלה עךם המחוך

בעד המראה הכלתי, הנשי...עניין של טעם. אפשר גם לשלב- ללכת על שמלה מבד מיוחד, לא נפוחה, שיושבת סקסית על הגוף. המראה הזה בעיני הוא מאוד עדין, אצילי וכלתי

ababab

New member
אז ככה גם אני התלבטתי קשות

ללכת על משהו נוח ופחות מרשים או על משהויותר כלתי. אני בד"כ גם לא מעוניינת בלהיות במרכז, ולא משקיעה במראה החיצוני שלי (לא מתאפרת , רק לעיתים רחוקות וכו..). אז אכן התחלתי במדידת דברים פשוטים, אבל זה לא היה זה. חשבתי לעצמי שחוץ מזה שהשמלה בלבן היא לא מיוחדת וחברות שלי יתלבשו אולי יותר יפה לחתונה בסוף ממני. אז אמרתי לעצמי אם כבר כל החתונה זה בעצם show אחד גדול אז גם במראה אני אכנס לקטע כלומר אתאפר אפילו שמוזר לי, אעשה תסרוקת מיוחדת ואקנה שמלה כלתית. אני מודה שיש לי שאני חוששת מקשיים של נוחיות (שיער הדוק מדי, שמלה צמודה מדי איפור מעיק וכו..) אבל החלטתי לקחת את הסיכון כדי שפעם אחת בחיים אני אשקיע ואראה שונה..חברה שלי התחתנה ואמרה למה לך תלכי על המראה הנקי ומה שאת בעצם..ולא משהו אחר..אבל מה גם אם זה נוח וטוב אני אראה כמו תמיד ולא בא לי....הייתי עכשיו בשתי חתונות של חברות ושתיהן הלכן על המראה הפשוט, תראי הן היו יפות..אבל לא יכלתי לבוא ולהגיד ואוו איזה שינוי (ועדיין השמלה קצת הציקה להם בכל זאת..) אז בקיצור אני בעד שינוי, ואם כבר אז עד הסוף ...

צוקה

New member
גליתי, נראה לי שאני לא ממש מייצגת

אבל אני בעד האופצייה הכלתית, ללא ספק. זהו ערב מיוחד שבו את, מן הסתם, מעונינת להיות זוהרת מהרגיל, גם במה שתקריני מתוכך וגם בלבוש, ולכן לדעתי תתמקדי בשמלה כלתית. לי, באופן אישי, אין בעיה עם מכוך, ואולי אני מזוכיסטית, אבל תמיד אהבתי את כל המחטבים למיניהם. אפילו שהמחטבים לא תמיד עשו שינוי מהותי בהופעה, אני תמיד אוהבת שהכל "נכנס פנימה". סטייה שלי. בכל אופן, לדעתי תבחרי את אופציית הביניים, משמע: שמלה כלתית שתהיה לך מספיק נוחה ושבה תרגישי משוחררת ויפה. מקווה שעזרתי...

שירי71

New member
גם אני בעד המחוכית...

רק דבר אחד, חשוב שכן יהיה נוח (לדעתי כמובן). יש שמלות שאין בהן מחוך בנוי אלא קונים בנפרד מין מחטב ( זה מה שאני עושה) ואז הגוף כן מתעצב ולא נחנקים... ומצטרפת לעמדת כולן כאן לגבי השמלה הכלתית, רק שכלתית לא חייבת להיות מאד שונה ממי שאת, יש כל מיני סגנונות לדוגמא לאו דווקא נפוח, או - שמלה כפרית יותר וכאלה ואז עדיין זה יכול להיות נשי...

יפעת22

New member
לכי עם מה שגורם לך להרגיש כמו

נסיכה... לי היתה את ההתלבטות הזו ועדיין לא יצאתי ממנה, למרות שכבר בחרתי שימלה. בסופו של דבר בחרתי בשמלה ללא מחוך גם כי זה יותר "אני", גם כי החתונה במדבר(ובכ"ז בשימלה צריכה להתאים למקום) וגם כי עם מחוך היה לי מאד לא נח (שלא לדבר על לנשום...). חשבתי שאני בטוחה עם ההחלטה שלי, אבל אחרי המדידה הראשונה של השימלה (שהיתה טרואמטית
) פתאום הרגשתי "לא מספיק כלה". אני מניחה שבסוף יהיה בסדר, אבל ההתלבטות הזו לא עושה לי טוב, במיוחד אחרי שכבר החלטתי. עכשיו אני חושבת לעצמי שאולי מחוך דק היה מוסיף....אווווווף! בקיצור, המלצתי היא ללכת עם מה שגורם לך להרגיש הכי מלכותית והכי יפה.

dorlim

New member
גם אני בעד ללכת על מה שעושה לך

הכי טוב והכי כיף - מה שמרגישה ש"זה זה". אגב, גם אני שותפה להתלבטות ו... מהמעט שמדדתי עד עכשיו, עוד אין לי החלטה...

*שיר

New member
...ולהלן דברי "בעלת הנסיון" ../images/Emo9.gif

גם אני לא התחברתי לכל שמלות הכלה הרשמיות. היה לי מאוד לא נוח עם כל המחוכים ואלפי השכבות בחצאית. לכן הלכתי למעצבת שלא מעצבת שמלות-כלה. במהלך התפירה היו לי הרבה מאוד חששות שהשמלה לא תצא "כלתית" מספיק. גם כשמדדתי אותה היה לי מאוד קשה להעריך אם היא מספיק "יפה" ומיוחדת. אבל בנות, בסופו של דבר, גם ללא מחוכים ושכבות, השמלה היתה מדהימה וכלתית להדהים, ולא היה אחד שלא אמר לי כמה השמלה מיוחדת (אמנם "אין הנחתום מעיד על עיסתו", אבל אין לי ברירה). והכי חשוב, היה לי כלכך נוח בה שפשוט לא רציתי להוריד אותה גם אחרי שהכל נגמר. ולכן מסקנתי היא, לכו על הנוחיות. שמלה נוחה לא חייבת להיות שמלה פשוטה. אפשר לבחור בד מיוחד, לעשות אפקטים ושילובי בדים ולצאת עם שמלה מדהימה שהיא גם נוחה!!!

galitm

New member
שיר, אשמח לראות תמונה של השמלה

וגם לקבל את פרטיה של המעצבת שתפרה לך את השמלה. בתודה מראש !

*שיר

New member
גלית, לצערי תמונות עדיין אין לי ../images/Emo4.gif

אבל את יכולה לקבל חוות דעת נוספת מנועה שראתה את השמלה..
בכל מקרה להלן הפרטים: המעצבת: טל בק. החנות שלה בדיזינגוף פינת ארלוזורוב. הטלפון בסטודיו: 5600552 ורק חשוב לזכור שהיא לא עושה שמלות כלה קונבנציונליות (בלי הרבה שכבות ומחוכים).

סיגל2

New member
לדעתי, עלייך ללכת על מה שנראה לך

שיהיה לך הכי נוח, כי באותו ערב את תהיי כמה שעות לבושה בשמלה, ואם המחוך היה לך נוח במשך כחצי שעה בזמן מדידה את לא יודעת איך תרגישי כשתהיי איתו במשך מספר שעות. מחוך יש לו נטיה שלא לאפשר לכלה לנשום כי הוא לוחץ מטבעו. לכן, לדעתי, כדאי לך ללכת על משהו שהוא שובב ומשוחרר ומתאים לאופי שלך. גם שמלה שהיא לא עם מחוך יכולה להיות כלתית מאד. אני עשיתי שמלה בסגנון כפרי והיא נראית מאד כלתית, זה פשוט תלוי בשמלה אותה את בוחרת ומה את משלבת בה. בהצלחה!

הילית*

New member
סיגל, זה גם תלוי במחוך

אני הלכתי עם מחוך ולקח לי כמה דקות ביום של החתונה להתרגל אליו ואח"כ היה לי ממש נוח והוא בכלל לא הציק לי...

רחלי1

New member
אני רוצה לחזק את מה שנאמר כאן -

ולומר, שבתור בחורה שמתלבשת ביום יום כמו טום-בוי, תיכננתי שימלה מאוד נקיה, ישרה, פשוטה ואוורירית. אחרי מדידות ספורות, הבנתי שזה לא זה במקרה שלי. איכשהו, נראיתי נורא לא מיוחדת בכל השמלות הנוזליות וחסרות הקווים שהציעו לי, ואף אחת מהן לא החמיאה לגוף שלי (אני לא ברבי...). הלכתי בסוף על שימלה שהיא גם נקיה, וגם כלתית. המחוך הפנימי תפור מבד כותנה גמיש וידידותי, שלא חונק את הצורה ולא דוחף את הציצים והריאות לגרון... אפשר למצוא הכלאה שהיא בין שתי הגישות, ולצאת גם כלתית וגם טבעית ונושמת... אני מקווה שעזרתי...

galitm

New member
קודם כל - תודה רבה לכווווולכן ! ../images/Emo24.gif

אין ספק ש"חבר המושבעים" החליט (כמעט) פה אחד בעד השמלה הכלתית. ככל שאני חושבת על זה יותר ויותר, אני משתכנעת שזה הדבר הנכון לעשות, ואפשר - כמו שהילית ושיר (ועוד) אמרו - זה לא חייב להיראות כמו עוגת קצפת ! .. אני מניחה שאני צריכה באיזשהו מקום לעשות לעצמי SWITCH בראש ולקלוט שזה ערב של פעם בחיים ושזו הזמדנות להיות קצת מלכה ליום אחד. אז שוב תודה לכולכן - אני כמובן אעדכן אתכן בהמשך. LOVE & PEACE, גלית

למעלה