גבירותיי ורבותיי (בעיקר גבירותיי)

tomgavish

New member
גבירותיי ורבותיי (בעיקר גבירותיי)

אני מציג בפניכם את סאות פארק הישראלי עם השם הזמני פארק הירקון (שם מסריח אני יודע)

tomgavish

New member
למה אתם לא מגיבים

אנשים הוספתי היום את השמור מסך הראשון ממש חמוד, אנא הכנסו והגיבו ושילחו רעיונות לתסריטים לתפריט

wolverine 

New member
אני לא היחיד...../images/Emo13.gif

אני וחברים שלי המצאנו בזמנו את "סאוט עפולה" שזה באמת חור כמו סאוט פארק, בניגוד לת"א.... ד"א אם כבר ת"א... אז תקרא לזה דרום ת"א... או משהו בסגנון

reshef

New member
כעיקרון זה רעיון טוב

אבל אתה צריך להראות לנו שאתה רציני בעניין. כשנראה שאתה רציני - ניתן לך הרבה יותר מרעיונות לתסריטים.

liorz1984

New member
יפה...

נראה שהשקעת (אם אתה עשית את האתר כמובן..) הרבה זמן בקטע הזה אני מקווה שיהיה מצחיק וילך לך! נתראה בערוץ ביפ עוד שנה אולי..

tomgavish

New member
אנשים אנחנו מאוד רציני

אני והשותף שלי חושבים עכשיו על תסריט מאוד מאוד מצחיק לפיילוט, אבל זה קצת קשה כשאתה עובד אם בן אדם כמו השותף שלי (הוא מאוד מאוד עסוק), בגלל זה אני פונה אליכם, כפי שראיתם התוכנית תיהיה בחינם ותיהיה להנאתכם, הגולשים, מי שרוצה לעזור\לתת עצות\תסריטים, או כל דבר שיצור איתי קשר באיי סי קיו 45661130. ושוב אנחנו מאוד רציניים לגבי זה. תום נ.ב. כמעט שכחתי לגבי ההודעות שקיבלתי: א. אנחנו מנסים לבנות את זה על בסיס סאות פארק לא להעתיק. ב. אני בונה\מצייר הכל לבד כרגע. ג. זאת לא כל כך... הרבה עבודה. ד. אנחנו צריכים יותר תסריטים כרגע של בסביבות 5-10 דקות לפרק.

reshef

New member
המממ

אין לי הרבה זמן כרגע אז אני לא יכול ממש לעזור לך, אבל אני חושב שיש צורך להחליף את הדמויות. כי הרי זה לא הגיוני שהערס שצועק ´מוות לערבים´ יהיה חבר של אחמד הערבי כמו סטן וקייל!! או אפילו כמו קייל וקרטמן!! צריך לשים דמויות שיותר מסתדרות ביחד כדמויות ראשיות, ודמויות שפחות מסתדרות ביחד כדמויות משניות (כמו למשל פיפ הבריטי, וונדי, ג´ימי וכו´)

tomgavish

New member
כעיקרון הערבי מייצג

את קני, וכרטמן צוחק מקלל ומרביץ לקני, אז זה מסתדר

Starwindov

New member
לפי איך שעשית אותן עכשיו..

הדמויות שלך יהרגו אחד את השני אחרי יום.. פשוט באת ושמת דמות מכל מגזר בארץ אחת ליד השנייה.. שים לב שבסאות´פארק יש לכל הדמויות מכנה משותף.. ויותר מאחד. לעשות סאות´פארק ישראלי זה רעיון מצויין, אבל אני לא רואה אז חבל אם תהרוס אותו מהבסיס..

reshef

New member
גם צפוני יכול להיות

גם צפוני יכול להיות מישהו שמקללים אותו ומרביצים לו. אבל קרטמן מציק גם לפיפ הילד הבריטי הרבה יותר, פשוט הוא לא מופיע לעתים קרובות... אתה חייב לשנות את הדמויות, דמויות כאלה לא מסתדרות ביחד, וכמו שאמר זה שמתחתיי, אין להם מכנה משותף חוץ מהעובדה שהם נולדו בישראל.

tomgavish

New member
עשו טובה

במקום לבלבל לי את השכל אולי תציעו דמויות, הנה הצעה בוא נפתח בתחרות, האנשים בפורום יציאו דמויות שהם חושבים שיהיו טובות לסידרה הישראלית וכדי גם שם לסידרה, (פארק הירקון זה קצת צולע), אני והשותף שלי נשב ונחשוב ומי שיזכה יקבל לראות את שמו בגדול בשיר פתיחה, מה דעתכם?

wisdom16

New member
יש לי שאלה (IC)

הם יצפו באריק ובנץ בתור טרנס אנד פיליפ?

tomgavish

New member
תאמת רעיון טוב (אריק ובנץ) אבל

הם לא המצאה ישראלית אז חשבנו דווקא יותר לכיוון של בץ ובצה (יאני פרפר נחמד+דץ ודצה) בשם לתוכנית פרפר כבר לא נחמד

reshef

New member
ברוך ושרוך שולטים ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

וזה רעיון ממש מצויין אבל חייבים להקצין את האישיות שלהם ולעוות את השמות שלהם. ודרך אגב - לזה שמכין את הסדרה - אולי פשוט תשתף אותנו במקום שסתם נזרוק לך דמויות..? יש לנו הרבה רעיונות אבל כל הקטע הזה לא נראה לי.

ash 1

New member
היתי בטוח שהדתי זה קני

אני חושב שאתה צריך להקטין את הדמות שאמורה למות וגם חשבתי שהערס זה קרטמן ביגלל שקרטמן הוא גם מין ערס כזה והראש הגדול של הערס יחסי לשומן של קרטמן

ישראל עוד לא מוכנה לזה,

במיוחד בני גילי (28) עדיין תקועים ב"קיקשתא" ו"פינוקיו" שלהם (איזה מזל שלא גדלתי פה). אוי אלוהים, הם הרגו את מומו! ============================ The Donkey Raping Shit-Eater

למעלה