גבירותיי ורבותיי - הגרלת כרטיסים|כן

OriWinokur

New member
גבירותיי ורבותיי - הגרלת כרטיסים|כן

אנו מכריזים על הגרלת כרטיסים להופעה בתאטרון תמונע במוצ"ש ה 20.1 - בהופעה נארח את כל חברי הדג נחש כל שעליכם לעשות הוא להרשם תחת שירשור זה ולספר לנו למה אתם חושבים שדווקא לכם מגיע כרטיס... ההגרלה תינעל ביום חמישי והזוכים יקבלו הודעה במערכת המסרים של תפוז.... יאללה שיהיה בהצלחה קולולוש

kukaz

New member
אני ממש ממש ממש אשמח לכרטיס

לפי דעתי מגיע לי כרטיס כי אני כתבתי את ההודעה השניה וגם כי עדיין לא הזדמן לי להיות בהופעה של קולולש תודה

מיכמיך3

New member
לי מגיע כרטיסים כי....

אני שרופה על הדג נחש ובחיים עוד לא יצא לי להיות בהופעה שלי לצערי הרב. :(

idanri

New member
אז ככה.....

לדעתי לי מגיע הכרטיס להופעה מפני שאני ממש אוהב את שתי הלהקות! מעולם לא הייתי בהופעה של קולולוש ולכן אני מקווה שאני אהיה ב-20.1 חוץ מזה שזה יהיה כבוד גדול לפגוש שוב את רבל סאן(פגשתי אותו במקרה פעם בטיול לירושלים),ולהכיר גם את שאר הלהקה מקרוב. שבת שלום. עידן.

gong1

New member
לי מגיע כרטיס כי....

כי אף פעם לא שמעתי עליכם וזו תהיה זדמנות מצוינת להכיר להקה חדשה! ובמיוחד אם היא מופיע עם הדג נחש!

Funky Giraffe

New member
מגיע לי כרטיס כי הלהקה שלי מנגנת

גם את "יציב" וגם את המקבילה הקולולושית MUSIC COME FIRST
דיר באללאק אורי, אני בונה עלייך! אין לי כסף! תעשה לי את החיים שמחים יותר בשבת בערב הבא!

OriWinokur

New member
וואלה אף פעם לא סיפרת לי

שאתם מנגנים קטע שלנו...שלח לי הקלטה שנשמע

Funky Giraffe

New member
זה היה בחזרות הראשונות שרצינו

לבדוק את הגרוב אז ניגנו ימבה מה שנקרא אצלנו "Fאנק סטנדרטס" שכאלה ישראליים וגם כאלה שלא... Pick up the pieces, Point G והחברים הישראליים שלהם:) אבל יש מצב שנעשה את זה שוב, כי עכשיו אנחנו עובדים על עיבודים (סטגדש, איזה שימוש יפה עשיתי בשורש ע.ב.ד) של קטעי Fאנק אינסטרומנטליים שישמשו כפתיחה להדרן, פתיחה להופעה וסתם לג'אמים.

Psycho BuZZ

New member
לא מגיע לי כי כבר זכיתי לפני שנה../images/Emo6.gif

אבל מגיע לי כי אני באמצע מעבר דירה, כל המשכורת הולכת על שיפוצים ואין כל-כך זמן לצאת בכל מקרה. לבלות ימים שלמים באריזה, העברה, צביעה וכו' זה לא כזה כיף. וגם כי בהופעה הקודמת ממש נהניתי, ואני רוצה לשמוע את החומרים החדשים, ואני מניח שגם העליתם את הרמה.

Psycho BuZZ

New member
עדיין יש לי את התמונה מהפעם שעברה!

כדי שתדעו מה צריך לעשות בשביל לזכות
.

OriWinokur

New member
מתחיל להתחמם פה...

תתחילו לחשוב על רעיונות מקוריים ...השניים פה מעליי בשרשור מעלים את הרף....

Yvaine

New member
למה אני?

קודם כל, אף פעם בחיים שלי לא זכיתי בהגרלה כלשהי (ולא בגלל שלא ניסיתי. אני חסרת מזל, אני מניחה), ולכל אחד מגיעה פעם אחת בחיים שלו, לא? דבר שני, יצא לי לשמוע כמה מהדברים של הלהקה (דרך מר-מנהל
), וממש אהבתי, אבל לא יצא לי לשמוע יותר עדיין כי אני אנטי הורדות והכסף שלי נחסך בשביל לקנות דיסק ספציפי (של אסף קרן (ז"ל) ומוזיקת המקרה, במיוחד כי אסף היה חבר קרוב של המשפחה). עכשיו כשהדיסק ברשותי, מי יודע מתי אשיג מספיק כסף בשביל לבוא להופעה? שלישית, קהל חדש וטרי זה תמיד טוב, לא? [יש גם סיבה רביעית, אבל אותה אני לא אכתוב על גבי הפורום...
]

BeNoo

New member
למה אני?

קבלו סיפור די נחמד שהתרחש בפרו.. אי שם בנסיעתנו חזרה מן איזה הר מפורסם (אזנגנטה..) קרוב לעיר קוסקו, ישבנו במונית 10 ישראלים והתחלנו לראפראפ בכיף את מה נעשה מה נעשה (כמובן שאני והחבר'ה שלי היינו הסולנים, ואני הייתי מסטול כזה, "אתם יודעים הוא לא כזה..") ולכן בגלל שהשארנו את הדג חיים גם בדרום אמריקה (כמעט בכל פעם שהתמסטלנו) אז מגיע לפחות כרטיס לא?

Tech N9ne

New member
למה מגיע לי?

כי הודיעו לי היום שאני סוגר אבט"ש שבועיים שבאמצע נופל פסח א' ופסח ב'... ובא לי למות! :'( קצת שמחה לחייל מסכן?

למעלה