גבירותיי ורבותיי! הטלנובלה חוזרת!

מוצארט

New member
גבירותיי ורבותיי! הטלנובלה חוזרת!

קאמבק
מעמדו של אלי כהן הולך ומתערער ובב"ש כמו בב"ש חגיגות ההתנתקות מתחילות בשחרור בלוני ניסויים נוסח - "חברי הנהלה קוראים למאמן להתפטר". שי מלול מרדיו דרום פירסם אתמול כי לופא קדוש (שאגב ישב ליד אלי זינו בבלומפילד) התבקש שלא לחתום בינתיים בקבוצה אחרת. בהנהלת הפועל ב"ש לא יעמדו בדרכו של אלי כהן באם יחליט לעזוב (ובכך יחסוך למועדון כסף) כשברור שבמידה והפועל ב"ש תנוצח ע"י מכבי פ"ת הסיכויים של כהן להפגש לפגישת פרידה עם אלי זינו גדולים. בירידה לחדר ההלבשה היתה תקרית קשה בין אלון מזרחי לשוער מאור אלבז, מזרחי האשים בין השאר את אלבז בהפסד.

מוצארט

New member
תמיד תהיתי

מי זה- גורם בכיר בהנהלה. לכם יש מושג? מסכן פמי, בליגה השניה בצרפת. אני דווקא האמנתי בו...

זינו בעילום שם?

או אולי חיית המחמד של זינו? לגבי פמי, זאת קבוצת כדורגל ולא אתלטיקה. דרך אגב, הליגה השניה בצרפת זה בטוח מקום הרבה יותר טוב מבאר שבע (ואם אתה לא מאמין תשאל את אלון מזרחי).

הוא לא מתבייש?!

מביא מאמן שאף אחד לא רוצה. לא נותן למאמן לעשות את התוכניות שלו בגלל קמצנות כרונית. לא מפטר אותו למרות תחנונים של הקהל. מי אשם? טוב, לאוהדים גוטמן ואשם הולך טוב ביחד, אולי בגלל זה הוא אמר את זה.

eranpes4

New member
חחח שוב אותו סיפור

ז'ינו 100 מאמנים אשמים בכך שב"ש לא מצליחה כמה עונות או שיושב ראש אחד אשם האוהדים יחליטו. ומזרחי אולי אלבז אשם בהפסד אבל לך בטח אין את הזכות להאשים אותו

אז בוא אני יגיד לך משהו..

אלי כהן לא המאמן שהכי מצליח כרגע,ובהחלט לא המאמן שעשה את השינוי המיוחל,אבל יסכימו איתי רבים שגוטמן החל עם ההחתמות של השחקנים שלא הצליחו בהפועל ב"ש,ולכן,אני רואה בכך שלפחות בזה אלי כהן יצא נקי. סאריץ ואוליווירה,הם לדעתי השחקנים הטובים ביותר שהביא כהן. אוליווירה ללא ספק,יראה הרבה יותר יכולת בקבוצת צמרת או אמצע. סאריץ בלם\מגן מספיק טוב כדי להיות שותף בקרבות התחתית. אצלו לפחות ראיתי מלחמה.

eranpes4

New member
גם בתקופת אלי כהן נעשו

טעיות רבות לדוגמה השוער אלבז שעם הטעויות שלו יכול לעשות את ההבדל הין ליגת העל לליגה הלאומית..היה חלון העברות יכלו לטפל בבעיה אבל כנירה שגם קצת חיפשו לחסוך

מוצארט

New member
מתי כולם יבינו

שהקמצנות של ז'ינו גרמה לכך שאלבז יהיה בשער שלנו. אבל כנראה שאני בעדת יחיד בכך שאני אומר שאלבז שוער מעולה, עם קצת חוסר נסיון.

מוצארט

New member
שוער מעולה בהווה י'חביבי

חכה חכה, הרגע הגדול שלו במשחק הקרוב, בעזרת האל... פעם אחת, שההגנה תהיה נורמלית, ודדי לא יחפש להתאבד או להבקיע שער עצמי, ותראה איך הוא נותן כמה הצלות יפות, וכולו קורן אור בהיר, ושופע ביטחון. (אני צריך להתחיל לכתוב שירים
)

לא עוד פעם...

אל תגיד לי שעכשיו זינו יחרפן את אלי כהן עד שהמסכן ייאלץ לעזוב מיוזמנו כמו תמיד...

מוצארט

New member
הוא יחרפן אותו

כמו שהוא חירפן את גוטמן. אני לא יודע כמה זמן אלי כהן יחזיק מעמד. מה ששבר את גוטמן זה בריחת הקהל בגללו. מעניין מה ישבור את כהן...

למעלה