גבירותיי ורבותיי, סיבוב הופעות אושר.

אלונורה

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif../images/Emo2.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif מי המקור שפירסם

או אישר את הידיעה המרררררררררררררעישה הזו ???????

MasterCeramist

New member
לא רשמי, אבל

http://home.inklingmarkets.com/market/show/6341 בבורסת ההימורים יודעים לצפות את השוק, כנראה...

shumer

New member
ontour יוצאים בהרשמה מוקדמת , אבל..

אני לא ראיתי שום אישור לסיבוב הופעות מצד הלהקה. אם מישהו יודע אחרת , שיודיע ויתן הוכחות בבקשה

The Walrus

New member
נו באמת

אין להם שום מידע פנימי על טור, זה מין מבצע כזה של "אם יהיה, אנחנו נשיג לך כרטיסים".

gal9218

New member
לי הם כבר שלחו אי מייל חזרה

נרשתי לפני שבוע קבלתי אי מייל שלשום שהם כנראה יוצאים לסיבוב הופעות מלאתי פרטים במייל שהם שלחו שלחו לי והם כתבו לי שאני מקום 40+41 ברשימה שלהם

M e n s R e a

New member
ולי יש איתם את אותה הבעיה שוב

אני מבין שהם רוצים כבר מעכשיו את פרטי כרטיס האשראי? אני אישית לא נותן אותו בלי לבצע עסקה. אני בטוח שהם אמינים, אני יודע שחלקכם עבדו איתם כבר, אבל זה לא משהו שאני עושה.

MasterCeramist

New member
אם כן, יתכן

ותראי כאן הודעה של שליחי הבלוז: "ביום שישי בבארבי שליחי הבלוז נותנים ריספקט ללד זפלין ומארחים את ג'ימי פייג'" אגב, לפני הנסיעה להופעה, היינו בצוותא בערב ההצדעה והיה מעולה, נכנסנו ל-MOOD.

simon2492

New member
חחחחחח אין מצב בחיים

שיופיעו בישראל הארץ האחרונה שהם יגיעו לחשוב על להופיע בה זה ישראל....חח

M e n s R e a

New member
מגניב ביותר

מקווה שרוברט אכן רק מחכה לרגיעה כדי לפרסם עוד תאריכים מקווה שהפעם נוכל להשיג כרטיסים לדבר הזה מענין מה יקרה אם הפעם ימכרו אותם בצורה רגילה באתר כלשהו

bookey1

New member
גם בפעם הזו נמכרו כרטיסים באתר "כלשהוא" ../images/Emo13.gif))

ebay

M e n s R e a

New member
ובזכות האתר הזה ראיתי גם את Good times

מפתיע שהם פרסמו לינק שמראה קליפ מההופעה, ב-Youtube נטו להוריד אותם מסיבות של זכויות יוצרים, שידור וכו'. כתוב את זה שם. אגב-ביצוע לא רע. נשמע כאילו שהורידו אחורה בחצי טון או אולי אפילו טון, אני לא ממש מבין למה, זה יוצא ממש נמוך רוב השיר, אני יודע שרוברט מסוגל ליותר מזה, גם היום.

bookey1

New member
הבצוע הזה היה מהיותר יפים בהופעה

אולי בגלל הרושם הראשוני (בוצע ראשון) ואולי בגלל ההתרגשות לראות את הענקים האלה על הבמה (10 מטר ממני) לאחר 31 שנים (בערך - מתכוון לאחת ההופעות האחרונות שלהם בגלגול הקודם) לא משנה בגלל מה - הבצוע הזה נחרט לי טוב טוב בזכרון !!! מיכאל (שעמד משמאל לשומר).

למעלה