גבירותיי ורבותיי ... (קהל נכבד)

קאריני21

New member
גבירותיי ורבותיי ... (קהל נכבד) ../images/Emo13.gif

תגידו, מה שלומכם? הכל בסיידר? הדרי, איך את מרגישה? שירי ... מה קורה מאמי, הכל טוף? ויוי מה איתך? שאנל? רינת? דובדבניל? מישהו? מישהי? תעדכנו מה קורה איתכם ואיך אתם מרגישים.
קארינוש.

הי קאריני ../images/Emo24.gif

נכנסתי הבוקר לפורום על מנת לעדכן את "המשך עלילות דובדבניל והמבחן המכשיל" (יצא חרוז...) וראיתי את הודעתך, אז אנצל את השרשור... הצלחתי להידחף (כן, להידחף!!) בין התורים אצל הרופאה. למזלי (והרבה בזכותכם!) לא ויתרתי. קיבלתי מרשם לפלקווניל והתחלתי את הטיפול אתמול. הבנתי מהרופאה שלפעמים לוקח חודש וחצי עד שמתחילים להרגיש שיפור... (ועל זה נאמר, "מוטב מאוחר מאשר אף פעם...". או שלא על זה....
) בנוסף, הורדתי מהאינטרנט שאלונים רפואיים של המרכז הארצי לבחינות והערכה ונתתי לה למלא. שלחתי אל המרכז ועכשיו נשאר להחזיק אצבעות (כואבות, יש לציין...) ולחכות ל"פסק דין". בכל אופן, אנצל את המעמד להודות שוב לכולכם על העזרה והעידוד!!! משתדלת לא להיכנס למתחים מיותרים. מה שיהיה, יהיה. מצטרפת לשאלתה של קארינוש: מה שלום כולם? ומוסיפה: מה שלומך קארינוש חמודה???

שבע77

New member
שלום יקיריי..

מה שלום כוווולם?? הרבה זמן לא ראיתי ולא שמעתי. אמנם קפצתי לבקר לפני שבועיים כדי לעדכן שאני בחיים אבל לא ממש נתתי לכם להנות מההודעות המהממות שלי.. אז בינתיים אצלי אין חדש .לטוב ולרע. אני מצטערת לשמוע שיש אנשים שמרגישים מגעיל וכואב ואדום וכו'. אצלי מהבחינה הזו הכל ב"ה סבבה! אבל... כמו שאומרים כל אחד והחבילה שלו... ואל תחשבו שאם לא כואב בגוף לא כואב בלב.. וזהו. נמאס לי לרחם על עצמי (למרות שעם השנים שעוברות, אני הופכת להיות מוצלחת בתחום הזה יותר ויותר.. תודו!) בעזרת ה' הכל יהיה בסדר ולכולנו תהיה שנה מתוקה מדבש!! ועכשיו: לעניין: האם יש מישהו פעיל כרגע בפורום הזה שיכול להגיד לי איך אני כותבת כבר את התאריך של היומולדת שלי ב"קול השווה"?? אני לא מבינה שם כלום (ועוד זה אחרי שכבר לקח לי חודש עד שהצלחתי לפענח את הכניסה לשם אני אוהבת את כולכם וגם את הדר שאני מקווה שמחזיקה מעמד בסיגרטות ומרגישה טוב שלכם שבע

קאריני21

New member
מתוקות! ../images/Emo24.gif

אני מרגישה בסדר. חוץ מאפיזודות קטנות של כאבי ראש. אבל זה בסדר, אני כבר התרגלתי אליהם והם לא ינצחו אותי
אגב, לדעתי יהיה נחמד אם בלוח האירועים של הפורום הזה נשים את תאריכי הלידה שלנו.
דובדבניל - שמחה לשמוע שהצלחת להדחף לתור של הרופאה. זה היה חשוב בשבילך. אל תאמצי יותר מידי את הפרקים
לאט לאט ...
שבע77 - יש תקופות שאנשים נוטים לרחם על עצמם בגלל ששום דבר לא מצליח להם. אני מכירה את זה. ואת צודקת, אם לא כואב בגוף זה לא אומר שהנפש שלנו לא כואבת. אבל אנחנו בני אדם ... המעגל הזה של ה"דברים הרעים" כביכול ... אני רק צריכים לשבור אותו!
חיבוקים לכולם!! קארינוש.

gaia20

New member
בקשר לתאריכי לידה

שתי קרציות כבר דחפו את היומולדת שלהן ללוח ארועים, למעלה בשורת האופציות...מעניין מי הן שתי ה***** מי שרוצה גם להיות למעלה, שישרשר לכאן את תאריך היומולדת שלו, או שיציע ארוע חדש וזה יעבור אוטומטית אלי למסרים לאישור

gaia20

New member
אצלי...

אני כרגע כולי בלחץ... טוב, לא ממש בלחץ, אבל די בהתרגשות עוד כמה דקות אני הולכת להוציא מהאינטרנט את תוצאות הבדיקות שעשיתי אתמול....רק שיהיה נורמלי!!! תחזיקו אצבעות!! שבע, אם לא הית מגלה לנו שאת גולשת דרך העבודה שלך (אני עדין בהתלבטות אם לספר לבוס שלך למה הוא משלם לך..........), היתי מתחילה להתעצבן... כל הדיליים האלה... סיגריות- כן, אני מסתדרת, בגלל שאני לומדת המון עכשיו (עוד פחות מחודש לבחינה ה*****) אז אין לי בראש סיגריות וכאלה... יש לי... גאומטריה...חזקות ושורשים....שאלות קצב... בקיצור, להקיא מזה!

ל3

New member
הי הדרי

ספרי איך יצאו הבדיקות. זרקת
ועכשו כולנו דואגים
. אני מקווה שהכל בסדר ומחזיקה לך אצבעות

ל3

New member
שבע היקרה

תקשיבי- העדריות האלה לא מקובלת פה על אף אחת אז אני מבקשת לשנות גישה ולבקר פה יותר :-.P
. ועכשו ברצינות, בכדי להירשם לפורום שבקול השווה תכנסי לכתובת שאתן לך בסוף ההודעה ואם יש בעיות שלחי לי מסר ואנסה לעזור לך הכותבת היא: http://www.drc.co.il/html/modules.php?name=Forums&file=viewforum&f=18

gaia20

New member
בזאת אני מכתירה אותך../images/Emo47.gif

לאלופת הדחיפות בין התורים!

קאריני21

New member
אני כבר רואה ../images/Emo13.gif

את דובדבניל צועקת בקופת חולים "אני בתור!! אני בתור!! זה תור שלי!"

פורום לופוס או פורום אסרטיביות ?!?

צריך להכיר אותי בשביל להבין עד כמה לא אופייני לי להידחף... אני בדר"כ נמנית עם המנומסים (פראיירים) שנותנים לכולם לעקוף אותם... בכל אופן, ההתמכרות לפורום חייבת להיפסק אם אני רוצה להספיק ללמוד למבחן! למרות שהגיחות לכאן "בין לבין" בהחלט מעודדות ומעלות
על שפתי... ובעינייני מומולדת
: מממ... ממה שהספקתי להתרשם אני בין קשישי החבורה. במרץ האחרון חגגתי... 30
!!!! ולתאריך המדוייק: 13/3/1973.

קאריני21

New member
דובדבניל ../images/Emo13.gif

כמה 3 בתאריך לידה שלך
מעניין! וגם חגגת 30! אז בכללל ....
מזל טוב!
זה פורום גם של אסרטיביות .... מעודדים אותך לדחוף בתור של קופת חולים. עוד מעט תתדחפי גם בתורות של הסופרמקרט

ואם בענייני דחיפות...

אולי הייתי צריכה אותכם לפני כ-5 שנים בחדר הלידה....
נו שויין, בפעם הבאה.... ואם כבר הזכרת את ריבוי ה- 3, נולדתי ביום שלישי.... (ואם ביום שלישי כן בא לי?!?)

ל3

New member
קארני המתוקה

אני קצת עסוקה ולכן נכנסת לפה פחות אך משתדלת מתי שאני יכולה להפגין נוכחות
. היומיים האחרונים קצת
בשבילי כי יש לי דלקת באוזן ואני לא צריכה להגיד לכם איזה כאבים זה. חוץ מזה, הכל כרגיל. מה איתך?

קאריני21

New member
אני טוף (טופו) ...

אני בסדר גמור ... בבית. לבד. אסון. פתחתי את המוסיקה לפווול ווליום ... רק אני והמסיבה הפרטית שלי. אלכוהול לא מותר ביומיים הקרובים
יש לי בדיקת ENG . שזה בדיקת אוזניים של שיווי משקל...אז אלכוהול לא בא בחשבון. מי צריך בעצם? הראש המסובב שלי לא צריך ....
אוייש דלקת באוזן את מטפלת בעצמך,נכון? אם לא ... אני אבוא לטפל בך. צרחה אחת באוזן והכל מסודר
מי מי מי מי בא למסיבה בה בה ?

למעלה